Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle tüp bebek deneyen-deneyecek arkadaşlarim benim ablam tek seferde hamile kaldı o şekilde pozitif düşünün olacak
Hamisleri de tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alın inşallah Allah benim gibi isteyenlere de nasip etsin
Bugün adet günümdu. Kaç gündür sarı akıntım vardı bugün kahverengi geldi biraz kesildi. Düzenli adet oluyorum. 5 Aralık'ta kan testim de negatif çıktığı için hamile olmadığımı biliyorum. Bu kahverengi akıntı kötü bir şeyin habercisi olabilir mi ??? Normal midir ??

Regl bittikten 1 gün sonra maydanozlu süte oturmayı denicem canim @usengecpirenses denemişti ara ara enfeksiyon oluyor bende hem iyi gelir hemde şifa olur belki diye düşündüm 3.gunu de ovulasyon a başlarım zaman
Kuzum aklında bulunsun ben bu ay reglden hemen sonra vagihex ve donaxyl kullandım doktor kullandırdı enfeksiyon icin belki o yüzden daha kolay kalmısımdır

Kuzum aklında bulunsun ben bu ay reglden hemen sonra vagihex ve donaxyl kullandım doktor kullandırdı enfeksiyon icin belki o yüzden daha kolay kalmısımdır
Perşembe günü randevum var canim doktora gidicem ben değerlerime de baktırmak istiyorum ne demeliyim doktora

Perşembe günü randevum var canim doktora gidicem ben değerlerime de baktırmak istiyorum ne demeliyim doktora
Bu ay farklı olarka tek yaptıgım fitil kullanmak olabilşr benm
Adetin 3.günü değerlerime baktırmak istiyorum diyebilirsşn kuzum

Bu ay farklı olarka tek yaptıgım fitil kullanmak olabilşr benm
Adetin 3.günü değerlerime baktırmak istiyorum diyebilirsşn kuzum
Adetin 6.gunu oluyor bisey olmaz heralde bide Alttan bakar mi ya korkulu rüyam

KULLANICI ADIBAT TARIHISEHIRSONUC
maviss_34 10 Ocakİstanbul

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Senenin ilk topigi benden olsun dedim insallah uğurlu gelir kızlar bekliyorum

Kızlar aranızda kisti olup da aşırı gaz ve batmaları olan var mı? Göğüslerim 1 aydır şiş ağrıyor gebeliğe yorumlamak istemiyorum

Kizlar kanda pıhtılaşma olupta aşı olan varmı aranızda ben şimdiye kadar aşı olmadım ama kararsız kaldım eşimde olmadı ama işi mecburiyeti ile oldu ben kaldım bende pıhtılaşma var ne yapayım sizce bilgi verebilecek olan var mı arkadaslar bu şekilde olup yada aşı olan olmayan arkadaşlar #covid #aşı #pozitif #covidaşısı

Ayy saçmalığın daniskası, senin yerine ben çıldırdım.Anne gibi kimin canı yanabilir, halsiz olsan el ayağına dolanır başında pervane olur.KV nin yanında ağrın sızın olsa rahat uzanamazsın bile, bunu en net anlayıp seni koruması gereken kişi eşin, ne demek annenlerin geleceğini ona sormamak.Kv başına gardiyan mı dikiyor giderken? Kuzum sen şimdi sus hiç konuşma, canın sıkkın ve kırgın olduğunu anlayıp eşin bir noktada kıvranmaya başlayacak o noktada kocanla hiç kavga etmeden neden kırıldığını ona örneklerle anlat, sen benim içimi bilmiyor musun başımın üstünde yerleri var ama çok yıprandım tabi ki annemin yanında daha rahat ederim, Allah göstermesin sen rahatsız olsan benim annemin yanında ne kadar rahat edebilirsin? Zaten sen yoksun özlüyorum, üstüne bazı şeylerde ağır geliyor vs de, dinlemezse de bilmiyorum artık kusura bakma kuzum regl yaklaştı hormonlar kudurdu fazla tepki verdim affet

Son düzenleme:
Kızlar aranızda kisti olup da aşırı gaz ve batmaları olan var mı? Göğüslerim 1 aydır şiş ağrıyor gebeliğe yorumlamak istemiyorum
Bende aynı durumu yasiorum canm 2 ay önce 5 cm yumurtalık kisti patladı pko luyum, bu ay yine korktum acaba kist mı patladı bu batmalar neyin nesi diye, büyük ihtimalle yeni yumurta oluşumu olabilir, bat 15 benim erken gebelik testim negatif çıktı

Offf ben 7 cm civarı çikolata kistim var, komşuda misafirlikteydik sırf gazım var diye eve döndüm

Sağol canım
Anlatamadım erkeklere annesi kuzu geliyor durumu. Anlamıyor annesinin hatasını
Göreve gidecek zaten öyle olunca. Arkalarından gelir annemler
Ya annesi giderken uzun süre gelemeyiz dedi gelsinde istemiyorum açıkçası bunaldım 2ayda dedimde neyse sağolun hanımlar desteğiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…