Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 7.günde teste başlamış olucam çok merak ediyorum şu an hadi hakkımızda hayırlısı
Vallahi aldım şimdi testleri pzt elimde olursa bende baslarim hemen off asla dayanamayacagimi biliyordum. Ben aldığım hediyeleri bile sabredemedigim icin hep suprizini bozan zamanindan önce veren insanim nasil beklememi sabretmeemi istiyorlar anlamıyorum

seninle aynıyız ya bende öyleyim eğer hamile kalırsam eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum tabi çatlamazsam

seninle aynıyız ya bende öyleyim eğer hamile kalırsam eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum tabi çatlamazsam
Hep onu düşünüyorum sürpriz ne yaparim diye kesin hamile olduğumu öğrendiğim an testin fotoğrafini gönderirim Çat diye supriz falan yalan olur hepimiz ayni kafadayiz ondan buradayız bence

Benim de sol sağa göre az çalışıyor sanırım henüz teşhis koyamadık ama öyle görünüyor bu bir problem mi acaba?

Hep onu düşünüyorum sürpriz ne yaparim diye kesin hamile olduğumu öğrendiğim an testin fotoğrafini gönderirim Çat diye supriz falan yalan olur hepimiz ayni kafadayiz ondan buradayız bence
Benim eşim tedavi sürecimi takip etmez yani Noldu test yaptın mı falan diye aramızda konuşmayız ben doktora giderim nasıl bir tedavi süreci olacak anlatırım bu konu 2 gün falan konuşulup kapanır o yüzden rahatım sürekli soran bir eşim olsa pozitifi gördüğüm zaman sorarsa pat diye söylerim hiç içimde durmaz

Benimki de çok konunun üstüne düşersem sıkılır çocuk fikrinden vazgeçer o yüzden sadece doktora gittigimiz günler ayni ne olduğunu konusuyoruz o kadar benim bukadar taktigim asla bilmiyor hatta bu ay hayatimda ki kimseye anlatamıyorum çünkü herkeste aynı cümle kafana cok takıyorsun yapma düşünme bunlari duymaktan sıkıldığım için buradayım sizlerle iyiyim ayni duygulari paylaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz iyk geliyor yanlız olmadığımı bilmek

Benim eşimin ailesinden kimse bilmiyor şu an düşünmüyoruz diyoruz. Benim ailemde Babaannem ve kız kardeşimde ibaret olduğu için onlar biliyor babaannem 78 yaşında o çok istiyor onada tedavi için doktora gidip geldiğimi söylüyorum kıyamam oda sormuyor hiçbir şeyi üzülmeyeyim diye

7 Aralık ovitrelle tarihiniz mi kızlar eğer öyleyse bende öğlende aynı gün vurmustum insAllah bu ay o ay olur

Akıntı durumuna göre anlarsin canim ama bence gün aşırı değerlendirme olayı en kestirme en net yol

Burada hep birlikte yaşarız o zaman heyecanımızı

Benim doktorumda 15. Gün test yap dedi o kadar hiç bu testi istemedi ben şirketin yakınındaki tıp merkezini arayıp sorucam inşallah bu testi yapıyorlardır yoksa banada hastane uzak
Canim tıp merkezleri yapar

Canım ben klomen kullandım ilkinde ikincide klomen artı iki iğne 3070₺ paket fiyatıydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…