Vallahi aldım şimdi testleri pzt elimde olursa bende baslarim hemenBen 7.günde teste başlamış olucam çok merak ediyorum şu anhadi hakkımızda hayırlısı
Ben pek testçi değilim ya kuzu bilirsin ilk ay dışında yapmadım hiçKimyasal bırak olumlama yaparsınÖnümüzdeki ay çatlama gününden itibaren takipteyim seni
Vallahi aldım şimdi testleri pzt elimde olursa bende baslarim hemenoff asla dayanamayacagimi biliyordum. Ben aldığım hediyeleri bile sabredemedigim icin hep suprizini bozan zamanindan önce veren insanim nasil beklememi sabretmeemi istiyorlar anlamıyorum
Hep onu düşünüyorum sürpriz ne yaparim diye kesin hamile olduğumu öğrendiğim an testin fotoğrafini gönderirim Çat diye supriz falan yalan olurseninle aynıyız ya bende öyleyim eğer hamile kalırsam eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum tabi çatlamazsam
Benim de sol sağa göre az çalışıyor sanırım henüz teşhis koyamadık ama öyle görünüyorAyy yumurta iyi değilse bile değerlendir hiççç belli olmaz o.. Benim yumurta toplamada sağdaki yumurtalık aktif çalışmıyormuş oradakiler hep küçüktü en büyüğü 15 mm ona rağmen hoca işimizi şansa bırakmayalım bi gün daha ilaç kullan dedi. Opu sonrası sağdanda güzel yumurta topladım aklın kalmasın dediSen değerlendir kuzu yumurta kalitesi dediğin şey bilinecek birşey değil.. Ümit ile korku arasında ama inanarak sen es geçme
Benim eşim tedavi sürecimi takip etmez yani Noldu test yaptın mı falan diye aramızda konuşmayız ben doktora giderim nasıl bir tedavi süreci olacak anlatırım bu konu 2 gün falan konuşulup kapanır o yüzden rahatım sürekli soran bir eşim olsa pozitifi gördüğüm zaman sorarsa pat diye söylerim hiç içimde durmazHep onu düşünüyorum sürpriz ne yaparim diye kesin hamile olduğumu öğrendiğim an testin fotoğrafini gönderirim Çat diye supriz falan yalan olurhepimiz ayni kafadayiz ondan buradayız bence
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
Benimki de çok konunun üstüne düşersem sıkılır çocuk fikrinden vazgeçer o yüzden sadece doktora gittigimiz günler ayni ne olduğunu konusuyoruz o kadar benim bukadar taktigim asla bilmiyorBenim eşim tedavi sürecimi takip etmez yani Noldu test yaptın mı falan diye aramızda konuşmayız ben doktora giderim nasıl bir tedavi süreci olacak anlatırım bu konu 2 gün falan konuşulup kapanır o yüzden rahatım sürekli soran bir eşim olsa pozitifi gördüğüm zaman sorarsa pat diye söylerim hiç içimde durmaz
Medicalde bende doktoruma sordum anestezili 2500-3000
Merhaba hiç mi yumurta yoktu sonradan cıktıCanım eğer yumurtaların inatçıysa klomen yeterli gelmez. İğne kullanman lazım o zaman. Genede 1 hafta sonra sen gene baktır derim. Benimde 13.günde yoktu 20.günde 21mm yumurta cıktı doktor bilr şaşırdı
Benim eşimin ailesinden kimse bilmiyor şu an düşünmüyoruz diyoruz. Benim ailemde Babaannem ve kız kardeşimde ibaret olduğu için onlar biliyor babaannem 78 yaşında o çok istiyor onada tedavi için doktora gidip geldiğimi söylüyorum kıyamam oda sormuyor hiçbir şeyi üzülmeyeyim diyeBenimki de çok konunun üstüne düşersem sıkılır çocuk fikrinden vazgeçer o yüzden sadece doktora gittigimiz günler ayni ne olduğunu konusuyoruz o kadar benim bukadar taktigim asla bilmiyorhatta bu ay hayatimda ki kimseye anlatamıyorum çünkü herkeste aynı cümle kafana cok takıyorsun yapma düşünme bunlari duymaktan sıkıldığım için buradayım sizlerle iyiyim ayni duygulari paylaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz iyk geliyor yanlız olmadığımı bilmek
7 Aralık ovitrelle tarihiniz mi kızlar eğer öyleyse bende öğlende aynı gün vurmustum insAllah bu ay o ay olurBenimki de çok konunun üstüne düşersem sıkılır çocuk fikrinden vazgeçer o yüzden sadece doktora gittigimiz günler ayni ne olduğunu konusuyoruz o kadar benim bukadar taktigim asla bilmiyorhatta bu ay hayatimda ki kimseye anlatamıyorum çünkü herkeste aynı cümle kafana cok takıyorsun yapma düşünme bunlari duymaktan sıkıldığım için buradayım sizlerle iyiyim ayni duygulari paylaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz iyk geliyor yanlız olmadığımı bilmek
Evet 7 Aralık'ta oldum bende canim7 Aralık ovitrelle tarihiniz mi kızlar eğer öyleyse bende öğlende aynı gün vurmustum insAllah bu ay o ay olur
Akıntı durumuna göre anlarsin canim ama bence gün aşırı değerlendirme olayı en kestirme en net yolKizlar sizce regl den sonra ki kacinci günler onemli iliskide en çok..
Normalde dongum 28 gunde bir di 13_ 15 kıymetliydi Fakat dusuktwn sonra duzen değişti en son 35. Gunde regl oldum.. bu durumda yumurta takibi yapmadan hangi günler onemli olur acaba bilemedim
Burada hep birlikte yaşarız o zaman heyecanımızıBenim eşimin ailesinden kimse bilmiyor şu an düşünmüyoruz diyoruz. Benim ailemde Babaannem ve kız kardeşimde ibaret olduğu için onlar biliyor babaannem 78 yaşında o çok istiyor onada tedavi için doktora gidip geldiğimi söylüyorum kıyamam oda sormuyor hiçbir şeyi üzülmeyeyim diye
Ayyy amiiiinnn amiiin insAllah canımEvet 7 Aralık'ta oldum bende caniminsallah birlikte sayalım günleri bebelerimize kavusalim
Bende test aldım gelir gelmez basliycamBen 7.günde teste başlamış olucam çok merak ediyorum şu anhadi hakkımızda hayırlısı
İyice heyecanli oldu yaBende test aldım gelir gelmez basliycam4aralik.igne günüm 6aralik asilama
Canim tıp merkezleri yaparBenim doktorumda 15. Gün test yap dedi o kadar hiç bu testi istemedi ben şirketin yakınındaki tıp merkezini arayıp sorucam inşallah bu testi yapıyorlardır yoksa banada hastane uzak
Evet yaaaİyice heyecanli oldu yajanna bize umut oldu
Canım ben klomen kullandım ilkinde ikincide klomen artı iki iğne 3070₺ paket fiyatıydiKızlar aşılama hakkknda bilgi verir misiniz? Bazıları femare gibi ilaçlarla bazıları gonal f gibi ilaçlar yaptırdığını duydum aşılamadın? Ort ücret ne kadar? İlaç kullanmadan önce tetkik yaptırmak gerekiyor mu meme ultrasonu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?