- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Keşke ben de bırakabilsem sabah 5-6 da uyanıyorum direkt kahve yanına sigara birde heyecan ve stresten daha çok içiyor insan nasıl bırakıcaz yaÇarşambadan sonra direk bırakmaya calısıcsm canım şimdi az az da olsa arada kaçamak yapıyorum ama elimden geldigince azalttım
Siz ne kadar süredir deniyorsunuz diğer aylardan farklı ben yaptınz acabaKesinlikle canim suan ayni durumdayiz birde bel agrisi car bende ama adetle gebelik belirtisi cok benzer ondan insan secemiyor
Bir anda bıçak gibi kesmezsek zor bırakırız kuzum bende de öyle sabah kahvesi sigarası alışkanlığı var maalesef ama bırakmak zorundayız sağlıkları içinKeşke ben de bırakabilsem sabah 5-6 da uyanıyorum direkt kahve yanına sigara birde heyecan ve stresten daha çok içiyor insan nasıl bırakıcaz ya
Köpekler içinde sgk olmalı yahahhaha valla ya bende aynıı dünya para veriyorum ama gözü bizimkilerde benmkısıde toy poodlebi dünyada veterinere bayıldık geldik şimdi ajdjsjs helali hoş olsun onun için yeterki sağlığı yerinde olsun
Eşiniz düşünceli demiş kendi benimki demedi bunu baba istemiyor gibi algıladı ben de durumu anlatmaya çalıştım inşallah anlamisriBence çok haklısınız.. Bende yazın sıcaktan ötürü kv bizde kalıyor bazen görümcelerde geliyor. Evde curcuna oluyor.. Allah razı olsun geldikleri zaman iş yaptırmıyorlar hep koşuşturuyorlar ama ben rahatça uzanmıyorum, düzgün giyinemiyorum, kahvemi alıp kendi başıma kalamıyorum.. Eşime ben diyorum hiç bi zaman demeden geçirmiyorumÇünkü onlar gittikten sonra dersem bu sefer aramız iyiydi annelere anlatıyorsun oluyor.. O yüzden o an neye canım sıkılırsa söylüyorum.. Ama paravan falan yapmıyorum sadece sürekli dinlemediğimi söylüyorum…
Şimdi tüp bebekte de eşimle konuştuk. Eşim direk dedi annen gelse kardeşin gelecek ev küçük annen hasta iş yapsa bile sürekli uyumak isteyecek.. Annem gelse banamda gelecek..Biri bi koltukta öbürü öbür koltukta otursa fıtığı var uzansa sen nasıl hareket edeceksin.. En iyisi kimseyi çağırmamak kimseye söylememek.. Bi de gelirler debelenirler negatif olur bir daha denemeye başladığımızda nasıl bi daha gelin diyeceğiz.. Hiç baskı yapmayalım kendimize dert yapmayalım kendi yağımızda kavrulalım dedi.. Bende dedim ev yemekleri yapan yer var oradan yemek alırız temizliği de haftada bir süpürme olarak yaparız bulaşıklar sana bakar hallederiz..
Ben tedavi sürecini kafalim rahat o güzel atlattım ki..
Bence eşinizle doğru şekilde konuşmaya çalışın..
Geçmiş olsun inşaallah kopeginde tez zamanda iyilesirAy kızlar anca bakıcam siteye dogru dürüst köpeğimde hasta 1 haftadır bugün gene veterinere götürdük apar topar saatlerdir onla ilgileniyoruz
Konuşmaya çalışın bence.. Benim hiç kalkmam lazım banyo bile yapamayacağım annenden nasıl bana su verir misin derim.. Kendimiz halledelim diyin..Eşiniz düşünceli demiş kendi benimki demedi bunu baba istemiyor gibi algıladı ben de durumu anlatmaya çalıştım inşallah anlamisri
E bunlar bende de var eksiksiz of yaBat 15 aralık canım göğüs ucu ağrısı oldu(benım normalde hic olmaz sadece regl günü hassaslaşırdı orda bi kuşku tuttu zaten) rahmimde cok garip hareketlenmeler hissettim 10.gün gecesinde buda benı cok süphelendirdi. Adet olcakmıs gibi karın ağlarım son 3-4 gündür vardı zaten ara ara giriyordu. Yerleşme kanaması henüz olmadı bende canım.
Canım benım cok sağolllE bunlar bende de var eksiksiz of yasenin için okadar mutluyum ki kuzum inşallah sağlıkla ilerler Cok dua edicem bebişin tutunsun diye sımsıkı
Tebrik ederim kaç gündür sessiz sedasız sizi takip ediyormmm çokk heycanlı bi süreçtiiCanım benım cok sağolllvalla insallah tutunur sıkıca bana Sen kan testi yaptırcaktın ne oldu
Ben gecen ay denedim ama o bilincsizdi bir kez korunmasiz birlikte olmustuk sonra adet ikdum folik asit kullanmaya basladim. Adetten 9 gun sinra ovulasyon testi basladim. 4 aralik pik gordum degerlendirdim 3. gun catlama oldu degerlendirdim. Benim yumurtlamam cok gec oldu. Bugun adet olmam lazim olmadim ama hafif karin agrisi var ara ara gaz sancisi gibi. Birde sabah kaset test yaptm negatiftiSiz ne kadar süredir deniyorsunuz diğer aylardan farklı ben yaptınz acaba
En doğal hakkın..Şuan yerleştirti bile
Söylediklerini düşündüm dedi. Konuşmuyor sınırlı suan
Ben ailesini istemiyor değilim ondan çok gelsinler diye ben istedim ama insanım kocamı 3 haftaad bir kısa süre goruyorum tek kalmak istemem yada ilgi istemem normal degilmi ? Muhtemelen yurtdışına temelli gidecek belki birkaç ay goremeyicrm
Kaldiki birde beta 112 belki hamileyim hormonlar ergen başladı sanırım
Bir var bir yok başladık daha onceki gun ilk çalışma ile..Kalmazsin insallah canim calismalara son gaz devam
Kuzu sende belki çok test yapmalısınAyyy şimdi görüyorum bunu ben tebrik ederim canım
Harika bir haber ne mutlu sana
Ay ne zor işler yaZaten lh grafiğine bakarsan canim bir anda düşmüyor bir gün kadar pik kalıyor bana pik gibi geldi acikcasi
Evet tatlim çatlamıştir hayırlı olsun bugün onemli bir günMerhaba, soldaki dün gece sağdaki bugün öğlen, arada 14 saat var, dün ovulasyon akıntısı ve hafif ağrı da oldu, çatlamış sanki değil mi?
Yine hüsranMerhaba kızlar test yaptım ve tabiiki negatif
Dedimsen ameliyat olsan yanında anneni mi istersen benim annemi istersin dedim farketmez dedi daha ne diyeyimKonuşmaya çalışın bence.. Benim hiç kalkmam lazım banyo bile yapamayacağım annenden nasıl bana su verir misin derim.. Kendimiz halledelim diyin..
ay çok sevindim ne güzel ilerliyor maşallah diyelim inşallah bize de nasip olur en kısa zamandaSonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du
Keskeya. Torun istemeyi biliyor lar dedimde başbaşa kalmak lazım diye de işteEn doğal hakkın..
Nasil düşünemiyor ailesi bunu..
Yurt dışından geliyor ve size geliyorlar bu süreci hep birlikte geçiriyorsunuz bana cok abes geldi..
Rahassiz etmeyelim diye ayda yılda bir gelen anne babalar ne oluyor ozaman onlar aile değil mi!
Keske böyle bu zaman da bu tarz şeylerle uğraşmak zorunda kalmasaydin
Ay hadi hayırlısı aminnay çok sevindim ne güzel ilerliyor maşallah diyelim inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?