Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çarşambadan sonra direk bırakmaya calısıcsm canım şimdi az az da olsa arada kaçamak yapıyorum ama elimden geldigince azalttım
Keşke ben de bırakabilsem sabah 5-6 da uyanıyorum direkt kahve yanına sigara birde heyecan ve stresten daha çok içiyor insan nasıl bırakıcaz ya

Keşke ben de bırakabilsem sabah 5-6 da uyanıyorum direkt kahve yanına sigara birde heyecan ve stresten daha çok içiyor insan nasıl bırakıcaz ya
Bir anda bıçak gibi kesmezsek zor bırakırız kuzum bende de öyle sabah kahvesi sigarası alışkanlığı var maalesef ama bırakmak zorundayız sağlıkları için

Köpekler içinde sgk olmalı ya evet sağlıkları önemli bizimki kısırlaştırma diş temizliği derken 4 bin bayılıp geldik valla

Eşiniz düşünceli demiş kendi benimki demedi bunu baba istemiyor gibi algıladı ben de durumu anlatmaya çalıştım inşallah anlamisri

Eşiniz düşünceli demiş kendi benimki demedi bunu baba istemiyor gibi algıladı ben de durumu anlatmaya çalıştım inşallah anlamisri
Konuşmaya çalışın bence.. Benim hiç kalkmam lazım banyo bile yapamayacağım annenden nasıl bana su verir misin derim.. Kendimiz halledelim diyin..

E bunlar bende de var eksiksiz of ya senin için okadar mutluyum ki kuzum inşallah sağlıkla ilerler Cok dua edicem bebişin tutunsun diye sımsıkı

E bunlar bende de var eksiksiz of ya senin için okadar mutluyum ki kuzum inşallah sağlıkla ilerler Cok dua edicem bebişin tutunsun diye sımsıkı
Canım benım cok sağolll valla insallah tutunur sıkıca bana Sen kan testi yaptırcaktın ne oldu

Canım benım cok sağolll valla insallah tutunur sıkıca bana Sen kan testi yaptırcaktın ne oldu
Tebrik ederim kaç gündür sessiz sedasız sizi takip ediyormmm çokk heycanlı bi süreçtiiresmen bi ajan gibiydiniz bu uğraşların sonucu çok güzel olur inşallahh... Allah tamamına erdirsin bizlere de dua edin

Siz ne kadar süredir deniyorsunuz diğer aylardan farklı ben yaptınz acaba
Ben gecen ay denedim ama o bilincsizdi bir kez korunmasiz birlikte olmustuk sonra adet ikdum folik asit kullanmaya basladim. Adetten 9 gun sinra ovulasyon testi basladim. 4 aralik pik gordum degerlendirdim 3. gun catlama oldu degerlendirdim. Benim yumurtlamam cok gec oldu. Bugun adet olmam lazim olmadim ama hafif karin agrisi var ara ara gaz sancisi gibi. Birde sabah kaset test yaptm negatifti

En doğal hakkın..
Nasil düşünemiyor ailesi bunu..
Yurt dışından geliyor ve size geliyorlar bu süreci hep birlikte geçiriyorsunuz bana cok abes geldi..
Rahassiz etmeyelim diye ayda yılda bir gelen anne babalar ne oluyor ozaman onlar aile değil mi!
Keske böyle bu zaman da bu tarz şeylerle uğraşmak zorunda kalmasaydin

Zaten lh grafiğine bakarsan canim bir anda düşmüyor bir gün kadar pik kalıyor bana pik gibi geldi acikcasi
Ay ne zor işler ya
Merhaba, soldaki dün gece sağdaki bugün öğlen, arada 14 saat var, dün ovulasyon akıntısı ve hafif ağrı da oldu, çatlamış sanki değil mi?
Evet tatlim çatlamıştir hayırlı olsun bugün onemli bir gün

Keskeya. Torun istemeyi biliyor lar dedimde başbaşa kalmak lazım diye de işte
Neyse ya anlamıyorlar sonra suçlu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…