Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım. Yumurtlama gelmediyse hemen tedavini yaptır
ya kuzum benim is karisik kaplama yaptirdim dise gitmeden once pozitif gormustum dise giderken negatif gordum gittim zaten reglyle attim kimyasalmis doktor agrilarin olur dedi 24 ude yumurtlama gunum ay bilmiyorum ya napcagimi agri kesiciyi az icmeye calisiyorum cekiyorum agriyi napim

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
-- Blabla -- -- Blabla -- 8 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Beni de ekler misiniz 😊 4 bat Aralık 😮‍💨

Kızlar ya ben grip oldum aşılama da olmuştum bugün 6.gün aşılamanın kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem

Kızlar ya ben grip oldum aşılama da olmuştum bugün 6.gün aşılamanın kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem
Hala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma

Kızlar bende geldim aranıza beklenen tarihim 6 aralık. Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Tek korkum covid sonrası korunmadım. İlaclarıda içmiştim. Umarım birşey olursada saglıklı bir gebelik olur.

Kızlar benım dün koyu cıkmıstı bugün silik cıktı dalgalanma var herhalde

Eklentiler

• CA22083C-7F87-4D6F-ADC5-01BD1D648A2B.jpeg
    CA22083C-7F87-4D6F-ADC5-01BD1D648A2B.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benım dün koyu cıkmıstı bugün silik cıktı dalgalanma var herhalde
Siz adet gününe kadar gun aşırı yada 2 gunde bir olarak devam edin kuzum ya da doktordan hap iste yumurta gelistirici takibinide onunla birlikte kendin yap

Klomen bende kist yapmıştı burda çoğu kişiyede yapmış baska bisey verseydi keşke..hayirlisi olsun insallah çatlamiştır 🤗
Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum

Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum
Anladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallah 🤲🌸😊

Anladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallah 🤲🌸😊
İnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırız🙏🏻🙏🏻 🤗 yarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?

X