- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Biliyorum ama cok kötü denk geldi eşim hasta ya bu aydan da ümidi kesiyim ben en iyisiOyle koyulasmaya basladıgı zaman dan ilişki önemli bi gün arayla yapmaya başlayın canım illa pik Olcak ilişki olcak diye bekleme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ama cok kötü denk geldi eşim hasta ya bu aydan da ümidi kesiyim ben en iyisiOyle koyulasmaya basladıgı zaman dan ilişki önemli bi gün arayla yapmaya başlayın canım illa pik Olcak ilişki olcak diye bekleme
Kesme canım insallah toplar oda gecmış olsun diş ama cok kötü olur sancısıBiliyorum ama cok kötü denk geldi eşim hasta ya bu aydan da ümidi kesiyim ben en iyisi
Geçmiş olsun canım benim dayanabilseydi keşke önceside önemli oluyor çünkü..yumurtlaman da çok yakınKuzu eşimin dişi apse yaptı suan ağrısı var antibiyotikte iciyo o yüzden baslayamadık
Kesme kesme bizde sadece 4 gunu degerlendirebildik sonrasi kolumu yaktım kaldı öyle..Biliyorum ama cok kötü denk geldi eşim hasta ya bu aydan da ümidi kesiyim ben en iyisi
MerhabaKızlar herkese merhaba.
Mayıs ayında kalp durması sonucu 9 haftalık bir kürtajım 2 gün önce de betanın düzensiz artması sebebiyle yine 2. Bir kürtajım var.
İnşallah rahim toparlanır toparlanmaz ben de yeniden hamile kalabilirim
Aranızda bu sebeplerle kayıp yaşayanlar oldu mu öncesinde? Ne kadar süre beklediniz?
1 adet dönemi beklemek yeterli diye biliyorum hep de öyle yorum yaptım soran arkadaşlara ama bu Seder doktorum 2 ay gibi bir şey söyledi, o psikoloji ile sebebini soramadım da, kontrolde sormayı planlıyorum.
Hepimizin tez vakitte ama önce sağlıklı gebelikleri olsun
J janna nasılsın, ben yine geldimBiliyorum ama cok kötü denk geldi eşim hasta ya bu aydan da ümidi kesiyim ben en iyisi
Evet kalp durması sebebiyle yaşadığım kayıpta gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi, kendi genetik testlerimizde herhangi bir problem çıkmadı.Merhaba
Bu tarz kayıplarda genetik inceleme için embriyoyu araştırmaya gönderiyorlar hatta benim bir tanıdığım da yaptırdı
O tarz bir şey yaptırdınız mı kürtajlardan sonra?
Aynen süper,bilinçlisiniz takdir ettim siziJ janna nasılsın, ben yine geldim
Evet kalp durması sebebiyle yaşadığım kayıpta gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi, kendi genetik testlerimizde herhangi bir problem çıkmadı.
2 gün öncekinde zaten kese bile çok ufaktı o yüzden incelemeye gidecek bir doku bile yoktu bebek oluşmadığı İçin.
Doktorumuz şanssızlık olarak görüyor, şu aşamada tüm testler yaptırdığımız İçin benim de bu şekilde düşünmekten başka çarem yok. Bekliyoruz bakalım
Teşekkür ederiiimAynen süper,bilinçlisiniz takdir ettim sizi
Demek ki hayırlısı değilmiş bol şans diliyorum
Aynen ben de doğum kontrol hapını yeni bıraktım geçen ay ovu testiyle denedim ama çok istemiyordum ondan mıdır bilmem olmadı bu ay da salacağım hayırlısıysa olsun yoksa beklesin bakalımTeşekkür ederiiim
Sizin ilk gebeliğiniz mi olacak nasipse?
Evet ben de artık canı gönülden böyle söylüyorum oluyor ama bazen sağlıksız olup bu tarz şeyler yaşanabiliyor, geç olsun sağlıklı olsun güzel olsunAynen ben de doğum kontrol hapını yeni bıraktım geçen ay ovu testiyle denedim ama çok istemiyordum ondan mıdır bilmem olmadı bu ay da salacağım hayırlısıysa olsun yoksa beklesin bakalım
Canım benimde muhtmelen 6 Aralık yaş 25 beni de ekler misin13 Aralık tatlım seni etiketlememişim yazmıştım da
Valla bilemedim canım ama senin 3 yumurtan var belki ondan vermemiştir ben femera ve çatlatma iğnesi kullandımKızlar merhaba bende bu ay femera ve ek iğne ile yumurtaları büyüttüm dün dün doktor 3 yumurtan oluşmuş dedi 16,17,19 mm 3 gün içinde ovulasyon olur dedi çatlatma iğnesi vermedi. Bugun sabah yapışkan akıntım vardı sanırım çatladı 2 gündürde değerlendiriyoruz. Salı da değerlendirip duphaston a başlıcam. İnşallah hepimizin bebekleri tutunur Aralık annes oluruz
Evet canım bende şaşırdım zaten uyardı çoğul riski var 3ten fazla olsa tedavi iptal okurdu dedi. 1 tane tutusundaValla bilemedim canım ama senin 3 yumurtan var belki ondan vermemiştir ben femera ve çatlatma iğnesi kullandım
Benim 2 yumurtam var benimkiler aynı mm de çatlama ilede 2si çatladı aşılama oldum ben bugün 5.günüm bakalım nasip umarım tutarEvet canım bende şaşırdım zaten uyardı çoğul riski var 3ten fazla olsa tedavi iptal okurdu dedi. 1 tane tutusunda
Senin kaç yumurtan vardı canım kaç gün geçti
yapıştır bana da bi 5 Aralık 2021 son golü at beeee
13 Aralık tatlım seni etiketlememişim yazmıştım da