Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırız🙏🏻🙏🏻 🤗 yarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?
Güzel düşünmüşsünüz canim spermler 3 gunde bir kendini yeniliyormus zaten catlama onceside onemli bana göre tam vakitlice değerlendirmiş olursunuz 😊

İnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırız🙏🏻🙏🏻 🤗 yarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?
Benimde çarşamba kontrolum var klomen vermedi bu sefer adetimin 8. Günü 1 yumurtam 11 mm di çarşamba gelmeden 1 gün önce ilişki dedi doktorum bakalım inş büyümüştür burda patlatırız testleri peş peşe 😁

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
usengecpirenses usengecpirenses 5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
Yaz-ruzgari Yaz-ruzgari 6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
-- Blabla -- -- Blabla -- 8 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
Manoly34 Manoly34 13 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
M mavili_yeshll 13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
S shtc 13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
bende kasımdan elendim bat 10 aralık

Kızlar bu" nac " tableti bi araştırın dedim gecen ay kullanmaya başladım pcoslu kadınlar icin özellikle gebelige etkisi çok fazlaymış doktorum bana vermisti ben anlam verememistim ama araştırınca baya sasirmistim

Merhaba, benim de 4 Aralık beklenen adet tarihim bu ay 9 unda başladı 5 gün yumurta geliştirici femara kullandım sonra yumurta kontrolü yapıldı. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlamış olduğunu varsayarak 7 saat daha bekleyip 12 sinde birlikte olduk heyecanla beklemedeyim.

Hala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma
ben agri kesici kullaniyorum agrilarima bazen dayanamiyorum yumurtlamam 24unde etkiler mi

Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum
Kuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi? 🥲

Hala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma
Parol da kı olmaz ya hamile bayanlar da kullanıyo bunu

ay başında benim gibi planlar yapıp sonra tek birini bile gerçekleştirmeyenler burada mı?
Mfk deneyecekken 3 gün ara çok deyip yumurtlama dönemi tek ilişki ile ayı kapatmışım 🙄
üstüne de çok ağır grip geçiriyorum bu ay bedenimden bana mucize vermesini bekliycem

Kuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi? 🥲
Bilmiyorum canım ama benımde doktor 21mm yumurta gördügünde pik falan olmamıştı demek ki hepsini tespit edemiyor bu testler çokta bir şey beklememek lazım🤷🏼‍♀️

X