- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
Adet mi oldun canımKasımdan elendim Aralıkta onlaynız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet mi oldun canımKasımdan elendim Aralıkta onlaynız
Kaset testle, erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatifAdet mi oldun canım
Sen neler yapıyorsun peki grip için bi de aşılama olduğumun üstüne geldi ya offf
Saglık olsun canım daha 2 günün var belki geç döllenmiştir. Bekleyelim bakalımKaset testle, erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif
Bence de mantıklı düşünmüşsünüzİnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırız yarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?
Yumurtlaman kaçıncı günlerde oluyor canım ?Ben bazen 30 bazen 35 günü buluyor
Benimde ama kaçıncı gün yumurtluyorum anlamadım hep değişiyor. Senin kaçıncı gün canım ?Benim de 30 31 gün tam olarak
Bende ikisinide aynı anda yaptım bugün öyle öğrendim negatifi..Kaset testle, erken gebelik testi yaptım çıkmadı negatif
Benim 14 15 pik oluyo 16 çatlama oluyo çatlamadan tam 17 gün sonra regl oluyorum her ay aynı çok nadir 1 gün şaşıyo o da kür felan kullanırsamBenimde ama kaçıncı gün yumurtluyorum anlamadım hep değişiyor. Senin kaçıncı gün canım ?
Benim çok geç oluyor ya 22.günümde falan pik oluyor. Ne kadar da bir değerlendiriyosun canım ? 2günde bir mi ? Sadece yumurtlama zamanı mı ?Benim 14 15 pik oluyo 16 çatlama oluyo çatlamadan tam 17 gün sonra regl oluyorum her ay aynı çok nadir 1 gün şaşıyo o da kür felan kullanırsam
bende aşılama filan yok da ilaç almadım almayı da düşünmüorum sıcak duşumu alıp evde dinleniyorumSen neler yapıyorsun peki grip için bi de aşılama olduğumun üstüne geldi ya offf
Çıkmaz kuzum hafif siliklik bile yoktu bizim iş aşılamaya kalacak gibi onuda şubata kadar erteletmiştim en son bakalım nolucazSaglık olsun canım daha 2 günün var belki geç döllenmiştir. Bekleyelim bakalım
Hım peki aşılama oldum için ilaç kullanamıyorum bende kekik nane limon çorba öyle yapayım yapacak bi şey yok başka çünkübende aşılama filan yok da ilaç almadım almayı da düşünmüorum sıcak duşumu alıp evde dinleniyorum
Olsun kuzum aşılama denersiniz bu ay ertelemek yerine en azından denemiş olursunuzÇıkmaz kuzum hafif siliklik bile yoktu bizim iş aşılamaya kalacak gibi onuda şubata kadar erteletmiştim en son bakalım nolucaz
Allah acının karşılığını versin inşallah bebişin sağlıklı şekilde tutunurHım peki aşılama oldum için ilaç kullanamıyorum bende kekik nane limon çorba öyle yapayım yapacak bi şey yok başka çünkü
İnşallah ama bu griple pek de sanmıyorum ya vücut yorgun tutunur mu hiç bilmiyorum nasip diyelim zaten ilk aşılama çok büyük beklentiye girmemiştim eşimi de hazırladım olumsuz olursa diye üzülme diyeAllah acının karşılığını versin inşallah bebişin sağlıklı şekilde tutunur