Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@janna nasılsın, ben yine geldim😇

Evet kalp durması sebebiyle yaşadığım kayıpta gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi, kendi genetik testlerimizde herhangi bir problem çıkmadı.
2 gün öncekinde zaten kese bile çok ufaktı o yüzden incelemeye gidecek bir doku bile yoktu bebek oluşmadığı İçin.
Doktorumuz şanssızlık olarak görüyor, şu aşamada tüm testler yaptırdığımız İçin benim de bu şekilde düşünmekten başka çarem yok. Bekliyoruz bakalım🌼🤗
Canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda tekrar uğurlanırsın fazla durmadan🤗 iyiyim sen nasılsın

Kızlar herkese merhaba.
Mayıs ayında kalp durması sonucu 9 haftalık bir kürtajım 2 gün önce de betanın düzensiz artması sebebiyle yine 2. Bir kürtajım var.
İnşallah rahim toparlanır toparlanmaz ben de yeniden hamile kalabilirim🙏
Aranızda bu sebeplerle kayıp yaşayanlar oldu mu öncesinde? Ne kadar süre beklediniz?

1 adet dönemi beklemek yeterli diye biliyorum hep de öyle yorum yaptım soran arkadaşlara ama bu Seder doktorum 2 ay gibi bir şey söyledi, o psikoloji ile sebebini soramadım da, kontrolde sormayı planlıyorum.

Hepimizin tez vakitte ama önce sağlıklı gebelikleri olsun🧿
10 haftalık kalp durması oldu bende 3 ay korundum. Her doktorun önerisi farklı oluyor

Canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda tekrar uğurlanırsın fazla durmadan🤗 iyiyim sen nasılsın
henüz yeni olduğu İçin toparlama evresindeyim ama daha iyi olacağım kısa zamanda inşallah 🙏😋
10 haftalık kalp durması oldu bende 3 ay korundum. Her doktorun önerisi farklı oluyor
Sizi hatırlıyorum sanki forumdan, geçmiş olsun mu ne denir bilemiyorum ki aynı duyguyu yaşadım, inşallah bir daha yaşamayalım🙏

henüz yeni olduğu İçin toparlama evresindeyim ama daha iyi olacağım kısa zamanda inşallah 🙏😋

Sizi hatırlıyorum sanki forumdan, geçmiş olsun mu ne denir bilemiyorum ki aynı duyguyu yaşadım, inşallah bir daha yaşamayalım🙏
Hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize inşallah🙏🏻🙏🏻

X