Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında benim kv hiç "acaba olmuyor mu?" " Usulünce bir sorsam mı?" diye düşünmüyor bence, çünkü imaları hep sanki istemediğimiz için olmuyor gibi...

Günaydın canım evet çizgi var, kan sonucunu merak ediyorum ama şuan umutlanmak için erken gibi ya

Kiz git eczaneden en ucuz testi al koysun onune sonucu para tuzagi bunlar etmen eylemen 3 farkli test altim kimisi 5 tl kimisi 7.5 kimisi 10 testede zam gelmis hepsi ayni sonucu verdi ne gerek var cok pahali testlere
Bende bir ezcabeden 8 TL ye başkasından 7.5tl ye aldım gebelik testi dedin verdiler hiç sormadilar marka ne verdilerse aldım. 2teatte şuan silik . Pahalı testlerin özelliği ne ki? Bilmediğim den soruyorum.

Hanımlar yarın normalde adet günüm. Dün beta 112idi. Kaşığım ağrıyor. Adet gibi belirtim de var normal mi?
Mide bulantım koku hassasiyetinde yok ama uyku modum var kaç gündür.

Prodoctor kuzum nebileyim herkes hassas dedi diye aldım bunu
Produktor değil canım prediktör hassas birde Laboquick hassas bunları alabilirsin senin productor den çok iyi sonuç duymadım ben

Eklentiler

• image.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 46
Hanımlar yarın normalde adet günüm. Dün beta 112idi. Kaşığım ağrıyor. Adet gibi belirtim de var normal mi?
Mide bulantım koku hassasiyetinde yok ama uyku modum var kaç gündür.
Aynen adet tarihin olduğu İçin vücudun adet olacağını da zannedip ağrın artıyo bizdedir oldu 4 gün geçti bugün bişey yok arada kan testiyle artışına bak bişey olmaz

Kuzusum dün kan verdim ya 2.8 cıkmıstı o yüzden bu sonuç artarsa iğne etkisi değildir o bakımdan tekrar kan vericem iğne etkisi artmaz cünkü kuzum
Umutlanmak için erken değil ben iğne dahil 11.gün de gebe olduğumu öğrendim kanda. 12. Gün erken gebelik testinde çıktı net bi şekilde confort marka. Bugün de ucuzz laboquick diye toplu aldığım testte pozitifi gördüm. İğne etkisi diyebilmek için bence iğne vuruldujran sonra 7 gün her sabah kaset test yapıp onc enegatifi takip etmek gerekiyor benim ki 9. Gün negatife döndü. 11. Gun pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…