- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Maviye göre banada silik geldi şüphe ettim bendeBurdan şu sınucu anlıyorım ben bu mavi testler daha hassas galiba. Bende de cizgiyi daha yogun cıkarıyor. Ama beyazlarda daha silik cıkıyor.
Olacak canım korkma kendini üzme Allah’ın izniyle sen de o güzel sonucu göreceksin umudunu kaybetmeAllah razı olsun kuzum ama olmadı.
3 mu var oradaEeee- Janna - dışında kimseden test yok ben de bi ovülasyon testimi atayım da gülüm bu test bana ne demek istiyor sana iki çizgi yetmez 3. Çizgiye geçtim mi diyor sabah gebelik testiyle beraber yaptım şimdi korku bastı ya ikiz olunca dayanamayıp 3 çizgi oluyorsa
Evet bendede var canim regl olcak gibi ama daha degisik tabi gazda cok bende yaHadi bakalım canımm cok sevındım benımde haftaya cuma ınsallah 4+5 oluyo benımde sanırım Allah nasip edersekarnımda agrı kasıklarımda batma agrı oluyor sendede varmı bır ıkı gundur böyle
Yok kuzum umudumu kaybetmiyorum ama üzüldümOlacak canım korkma kendini üzme Allah’ın izniyle sen de o güzel sonucu göreceksin umudunu kaybetme
Sakin ol ve testi rahat birakEeee- Janna - dışında kimseden test yok ben de bi ovülasyon testimi atayım da gülüm bu test bana ne demek istiyor sana iki çizgi yetmez 3. Çizgiye geçtim mi diyor sabah gebelik testiyle beraber yaptım şimdi korku bastı ya ikiz olunca dayanamayıp 3 çizgi oluyorsa
Söylemeyin kayınvalideye bosverin herşeyi bilmesin oğlumda sorun yokta sizde var der moraliniz bozulur iyiceEşin annesini daha iyi tanıyordur tabiki canım valla ben oğlumu cinsiyetini de öğrendikten sonra 4 buçuk aylıkken ailelere söylemiştim ve kayın validem den bi sessizlik geldi sonra hasret tedavi gördü galiba kilo aldı ben anladım dedi bende pat diye yapıştırdım hayır normal yolla oldu diye halbuki annemler söyledik sevinç çığlıkları ile mutluluk gözyaşları birbirine karıştı eşim aradaki farkı iyice anladı işde böyle halbuki benim bi düşüğüm olmuştu 9 ay ağlamıştım stresten 10 kilo almıştım ve hiçbiri bilmiyordu nede olsa anlamayacaklardı o yüzden hiç söylemedik şimdi de söylemeyeceğim.
Ay amin inşallah. Eşim 1 hafta sonra göreve gidecek gitmeden netlessede söylesem istiyorumÇok güzel sağlıkla gelsin maşallah
Öyle diyo zaten ama eşim iki erkek kardeşin büyüğü / küçük olanı bizden 6 yıl önce evlendi onlar Türkiye’deki bütün iyi kliniklerde defalarca tüp bebek denedi olmadı bizim olunca kabullenemediler hatta oğlumu bebekken hep eltime vermemi onun daha iyi bakacağını şaka yollu 100 kez söylediler çok can sıkıcı i. Halbuki ben hamileyken de loğusayken de ağlaya ağlaya çok dua ettim onlar İçin ama kim kıymet biliyor ki. Her türlü hizmeti de ediyorum ama beni onlar seçmediği eşim seçtiği için kabullenemiyorlarSöylemeyin kayınvalideye bosverin herşeyi bilmesin oğlumda sorun yokta sizde var der moraliniz bozulur iyice
Canini sıkma illaki olacakElendim galiba ilk 5 dk da hayali bir çizki görüyordum sonra göremedim.
İnşallah sağlıkla gelsin herşey yolunda gitsinAy amin inşallah. Eşim 1 hafta sonra göreve gidecek gitmeden netlessede söylesem istiyorum
Şuan birşey demedim onada
Yarın normalde adet günüm olursam diye korkuyorum kaşık agrim Var olacak gibi hareketlenme var. Ne olur neolmaz diye ped taktım
Korkuyorum ya düşerse değer diye
Ya kimyasalsa diye dua edin inşallah sağlıklı bebis vardır karnimda
Korkma kendini strese sokma bende regl gunleri sancilastim kasik agrisi oldu genelde ama olmadim regl sendede olcak o yuzden hazir ol reglmin 4. Gunu hala ara ara oluyor sancimAy amin inşallah. Eşim 1 hafta sonra göreve gidecek gitmeden netlessede söylesem istiyorum
Şuan birşey demedim onada
Yarın normalde adet günüm olursam diye korkuyorum kaşık agrim Var olacak gibi hareketlenme var. Ne olur neolmaz diye ped taktım
Korkuyorum ya düşerse değer diye
Ya kimyasalsa diye dua edin inşallah sağlıklı bebis vardır karnimda
Aaaaaaa cidden kız var resmen. Diğerlerinde hiç görmemiştim bu sefer ben de gördümKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olurkeşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım
hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda @ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Benim tek söylediğim yüce rabbim istemeyene vermesin isteyene nasip etsin, istemeyip aldıran o kadar insan var ki ben de ona üzülüyorumArya senin modun niye düşük
Bu arada dediğine katılıyorum bizim komşu benimle yazın muhabbet ediyor kadın salmış herşeyi benimle aynı yaşta ben ameliyat oldum hamilelik şansın 100 15 dendi neyse benim moral 0 ben de saf salak takılıyorum meğer o ara hamileymiş çokta yakın arkadaşım bana pat diye dedi ben hamileyim eve geldim akşama kadar ağladım 4. Çocuğu doğurdu ne test ne muayene hiçbirine gitmiyor evde akşama kadar televizyon izleyen bir kadın ben son 3 ayda 10 kere doktora gittim hala içim yanıyor ama vardır Rabbimin bildiği diyorum Allah kalbimize göre versin
Allah yüzümüzü kara çıkarma yarebbiAaaaaaa cidden kız var resmen. Diğerlerinde hiç görmemiştim bu sefer ben de gördüm
Valla ben o konuda aşırı rahatım hem her sorana anlatıyorum hiç umrumda degil ne düşünüldüğü hemde kayinvalidem bana anne gibi zaten onla gidiyorum çoğu zaman doktora destek oluyor banaAslında bunu yenmenin en kolay yolu açık olmak canım. Bunu söylememek diye bir şey yok, eşin zaten takmıyor çok. Bütün stresi lafı sen yiyorsun
Sabahtan git öğlene kadar çıksın canim sonuç bak hepimiz heyecanlabiyoruz senin icinAllah yüzümüzü kara çıkarma yarebbiöğlen gidicem kan testine
Evet gazda var ve cok ciddi uyku hali varEvet bendede var canim regl olcak gibi ama daha degisik tabi gazda cok bende ya
Benim de bütün gece rahmim ve yumurtalıklarım ağrıdı. Ya yumurtalar iyi çatladı, ya da başka bir şey var hayırlısı olsun bakalımAllah yüzümüzü kara çıkarma yarebbiöğlen gidicem kan testine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?