Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım canımm cok sevındım benımde haftaya cuma ınsallah 4+5 oluyo benımde sanırım Allah nasip ederse karnımda agrı kasıklarımda batma agrı oluyor sendede varmı bır ıkı gundur böyle
Evet bendede var canim regl olcak gibi ama daha degisik tabi gazda cok bende ya

Sakin ol ve testi rahat birak naptin kiz testte oyle 4üze kadar gider bu

Söylemeyin kayınvalideye bosverin herşeyi bilmesin oğlumda sorun yokta sizde var der moraliniz bozulur iyice

Çok güzel sağlıkla gelsin maşallah
Ay amin inşallah. Eşim 1 hafta sonra göreve gidecek gitmeden netlessede söylesem istiyorum
Şuan birşey demedim onada
Yarın normalde adet günüm olursam diye korkuyorum kaşık agrim Var olacak gibi hareketlenme var. Ne olur neolmaz diye ped taktım
Korkuyorum ya düşerse değer diye
Ya kimyasalsa diye dua edin inşallah sağlıklı bebis vardır karnimda

Söylemeyin kayınvalideye bosverin herşeyi bilmesin oğlumda sorun yokta sizde var der moraliniz bozulur iyice
Öyle diyo zaten ama eşim iki erkek kardeşin büyüğü / küçük olanı bizden 6 yıl önce evlendi onlar Türkiye’deki bütün iyi kliniklerde defalarca tüp bebek denedi olmadı bizim olunca kabullenemediler hatta oğlumu bebekken hep eltime vermemi onun daha iyi bakacağını şaka yollu 100 kez söylediler çok can sıkıcı i. Halbuki ben hamileyken de loğusayken de ağlaya ağlaya çok dua ettim onlar İçin ama kim kıymet biliyor ki. Her türlü hizmeti de ediyorum ama beni onlar seçmediği eşim seçtiği için kabullenemiyorlar

İnşallah sağlıkla gelsin herşey yolunda gitsin

Korkma kendini strese sokma bende regl gunleri sancilastim kasik agrisi oldu genelde ama olmadim regl sendede olcak o yuzden hazir ol reglmin 4. Gunu hala ara ara oluyor sancim

Aaaaaaa cidden kız var resmen. Diğerlerinde hiç görmemiştim bu sefer ben de gördüm

Benim tek söylediğim yüce rabbim istemeyene vermesin isteyene nasip etsin, istemeyip aldıran o kadar insan var ki ben de ona üzülüyorum

Aslında bunu yenmenin en kolay yolu açık olmak canım. Bunu söylememek diye bir şey yok, eşin zaten takmıyor çok. Bütün stresi lafı sen yiyorsun
Valla ben o konuda aşırı rahatım hem her sorana anlatıyorum hiç umrumda degil ne düşünüldüğü hemde kayinvalidem bana anne gibi zaten onla gidiyorum çoğu zaman doktora destek oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…