- 18 Eylül 2014
- 766
- 1.133
- 113
Çok güzel sağlıkla gelsin maşallah230 yazan 1.gun
303 2.gun
837 3.gun testim
1.ve3 gün aynı marka test
Belirgenlesiyormu çizgi?
Kesinlikle haklısın. Evrenin yasasimi yoksa imtihan mi Bilmiyorum. Birseye ne kadar kafa yorarsan o şeye zor sahip oluyorsun. Teslim olmadigimiz icin oluyor.bunu anladim benBazen gerçekten cahillik mutluluktur.. Her şeyi en baştan araştırdım dikkat ettim de noldu bir yıldır boş
Evet canım hafif bir çizgi varKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur
hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda A ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Bende görüyorumKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olurkeşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım
Günaydın,Kızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olurkeşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım
Kuzum zaten adet dönemi gecince o o ağrılar vs de geçiyormuş genelde. Benımde dün akşam rahmimde cok oldu ufak ufak böyle adet gibi de değil sanki orda bir şeyler oluyor hissettim yani garipti biraz. Suan gecmiş mesela kalktımda iyiyim biraz gaz kabızlık varGünaydın,
Canım evet daha da belirginleşmeye başlamış inşallah değerin katlanarak artar güzel sonuçlar alırsın ve aynen ya bu kız uyanıp test yapmadı mı halahummy merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç alırsın canım.
Ben de dün sanki bütün belirtiler kayboldu sabah kalktım be hem gebelik hem ovülasyon testi yaptım ikisi de koyu çıktı ama belirtilerin kaybolması korkuttu pazartesi doktor muayenemde neyle karşılaşıcam çok merak ediyorum.
Burdan şu sınucu anlıyorım ben bu mavi testler daha hassas galiba. Bende de cizgiyi daha yogun cıkarıyor. Ama beyazlarda daha silik cıkıyor.230 yazan 1.gun
303 2.gun
837 3.gun testim
1.ve3 gün aynı marka test
Belirgenlesiyormu çizgi?
Hazırız beklliyoruz canımGünaydın canlarım hazırsak başlıyom
Ayyy ınsalalh güzel sonuçlar alırsın canım bence var inşallah bize haber ver sonuçlar çıkar çıkmazKızlar günaydın 11.gündeyim
Dedi be kaybolduGünaydın canlarım hazırsak başlıyom
Allah razı olsun kuzum ama olmadı.Dedi be kayboldu
Günaydın canım balla çok dua ettim sabah 7 den beri de güzel haberini bekliyorum. Hadi inşallah
Kuzum sen progesteron baktırmıs mıydınElendim galiba ilk 5 dk da hayali bir çizki görüyordum sonra göremedim.
Hormondan kafası karışmış bununEeee- Janna - dışında kimseden test yok ben de bi ovülasyon testimi atayım da gülüm bu test bana ne demek istiyor sana iki çizgi yetmez 3. Çizgiye geçtim mi diyor sabah gebelik testiyle beraber yaptım şimdi korku bastı ya ikiz olunca dayanamayıp 3 çizgi oluyorsa
Hayali çizgi ye de razıydık be canım ama yarın gene dene bakalım inşallah çıkar prediktör birde dimi testinElendim galiba ilk 5 dk da hayali bir çizki görüyordum sonra göremedim.
Evet canım 16,5 duKuzum sen progesteron baktırmıs mıydın
Evet canımHayali çizgi ye de razıydık be canım ama yarın gene dene bakalım inşallah çıkar prediktör birde dimi testin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?