Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında bunu yenmenin en kolay yolu açık olmak canım. Bunu söylememek diye bir şey yok, eşin zaten takmıyor çok. Bütün stresi lafı sen yiyorsun
Valla bazen dilimin ucuna kadar geliyor, bizim çocuğumuz bir yıldır olmuyor demek istiyorum. Sonra eşim üzülür, kendine ve bize sıkıntı yapar diye vazgeçiyorum. Eşim de çok üzülüyor ama biz de bir problem olduğunu kimsenin bilip bize üzülmesini istemiyorum diye düşünüyor. Biz sırt sırta verelim, olması için uğraşalım. Birileri bilirse sürekli sorar daha çok üzülürüz stres oluruz diyor.

Düşünüyorum evet haklı, benim kayınvalidemin bir huyu var. Hastalık konusunda hep şu iyi gelir bu iyi gelir şunu da yapın bunu da yapın deme huyu var. Sanıyorum ki eşim en çok bu konudan muzdarip

Evettt bu yoğunlukta olur kesin, kolay gelsin canım

Sizde bir problem yok ama tüm kontroller yapıldı sorun yok, siz de sormayın artık nasip diyeceksin

Evettt bu yoğunlukta olur kesin, kolay gelsin canım
Sen bu ay deniyor musun?
Ben kimyasal geçirince eşim doktora sordu doktor bey bu defa en azindan döllenme oldu, yüzde elli başarılı olduk dimi diye
Doktor dedi valla o bebeği kucağınıza alana kadar ben yüzde sıfır başarı veririm
Hamile kalmak da önemli değil, önemli olan sağlıkla sonuca ulaşabilmek.

İnsallah en yakın zamanda sen de en sağlıklısından gebelik yaşarsın

Deniyorum bakalım ne olacak

İnsallah yeni yıl uğurlu gelsin sana insanlar bilmiyor 4 duvar arasinda yaşananları benim ablamın 1. senesinde kayınvalidesi neler söylemedi niye çocuğun olmuyor falan en prof Dr götürdüler doktor bile acele etmeyin daha 1 yıllık evli demiş ablam da 18 yaşında neyse ablamı kaplıcalara doktorlara Kürlere boguyorlar en son gittiği kaplıcada ablama kaynanası kaynar. Suda yatabildigin kadar yat çocuk olur demis ablam da saatlerce yattı en son eve döndüler meğer 3 haftalık hamileymiş doktor demiş iyiki çocuk ölmedi o sıcak sudan diye sonra ablam peşpeşe 3 tane doğurdu sezeryan bu sefer kaynanası yeter yapma sezeryan parası hersene çok gidiyor dedi insanoğlu çok doyumsuz herşey sana bağlı sanıyorlar hiç kulak asma dua edeceğim senin için Rabbim tez vakit kucağına sağlıklı evlatlar versin

Allah yardımcın olsun

Sende söyle canım benim elimde olan birşey değil vardır Rabbimin bildiği olursa baştacı ederiz de fazla da seni uzmelerine izin verme sen verdikçe alırlar sen sustukça konuşurlar bu düzen böyle sürüyor

16sina randevum var canim tahminimce ve uygulamaya gorede 5+1 olucam iste bakalim Allah nasip ederse
Hadi bakalım canımm cok sevındım benımde haftaya cuma ınsallah 4+5 oluyo benımde sanırım Allah nasip ederse karnımda agrı kasıklarımda batma agrı oluyor sendede varmı bır ıkı gundur böyle

Nerdeyse 10 15 gündür sessizce mesajlarınızı okuyorum bat a daha 8 gün var ama daha bu konularda bilgisiz olduğum için 2-3 gün öncesinde 2 test bile yaptım erken yumurtlama olmuş da sanki hamileyim gibi hissediyorum akıntım genel olarak var hep o yüzden belirti mi bilemem çok fazla sivilcelenmem oldu 13 aylık evliyiz yeni yeni düşünmeye başladık tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim gebe veya değilim öncesinde neler yapmam iyi olur

Aynen canım
Büyük olasılıkla hersey normal gider azınlık bir ihtimal kotu olması bu yüzden zehir etmeye gerek yok her guzwl gunu

Eşin annesini daha iyi tanıyordur tabiki canım valla ben oğlumu cinsiyetini de öğrendikten sonra 4 buçuk aylıkken ailelere söylemiştim ve kayın validem den bi sessizlik geldi sonra hasret tedavi gördü galiba kilo aldı ben anladım dedi bende pat diye yapıştırdım hayır normal yolla oldu diye halbuki annemler söyledik sevinç çığlıkları ile mutluluk gözyaşları birbirine karıştı eşim aradaki farkı iyice anladı işde böyle halbuki benim bi düşüğüm olmuştu 9 ay ağlamıştım stresten 10 kilo almıştım ve hiçbiri bilmiyordu nede olsa anlamayacaklardı o yüzden hiç söylemedik şimdi de söylemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…