Valla bazen dilimin ucuna kadar geliyor, bizim çocuğumuz bir yıldır olmuyor demek istiyorum. Sonra eşim üzülür, kendine ve bize sıkıntı yapar diye vazgeçiyorum. Eşim de çok üzülüyor ama biz de bir problem olduğunu kimsenin bilip bize üzülmesini istemiyorum diye düşünüyor. Biz sırt sırta verelim, olması için uğraşalım. Birileri bilirse sürekli sorar daha çok üzülürüz stres oluruz diyor.Aslında bunu yenmenin en kolay yolu açık olmak canım. Bunu söylememek diye bir şey yok, eşin zaten takmıyor çok. Bütün stresi lafı sen yiyorsun
Evettt bu yoğunlukta olur kesin, kolay gelsin canımEğer güzel yumurtam olsaydı pazartesi aşılama olacaktı. Doktor ilişki yasağını bozdu. Siz deneyin dedi. Kimyasalda 21 ve 19 iki tane gelişmiş yumurtam vardı. Şimdi sadece 19’luk bir tane var. Belki şu anda da tutabilir ama daha iyi yumurta daha iyi döllenme şansı demek. Aşılama da maliyet olduğu için iyi yumurta beklemek mantıklı.
Ben artık sabretmeyi öğrendim
Eski hırsım da kalmadı.
Doğru zamanda olacağını biliyorum.
Sizler için de inancım bu yönde.
Eninde sonunda hepimiz gebe kalacağız, sağlıcakla insallah.
Saol canımAynen pikin piki değerlendir
Sizde bir problem yok ama tüm kontroller yapıldı sorun yok, siz de sormayın artık nasip diyeceksinValla bazen dilimin ucuna kadar geliyor, bizim çocuğumuz bir yıldır olmuyor demek istiyorum. Sonra eşim üzülür, kendine ve bize sıkıntı yapar diye vazgeçiyorum. Eşim de çok üzülüyor ama biz de bir problem olduğunu kimsenin bilip bize üzülmesini istemiyorum diye düşünüyor. Biz sırt sırta verelim, olması için uğraşalım. Birileri bilirse sürekli sorar daha çok üzülürüz stres oluruz diyor.
Düşünüyorum evet haklı, benim kayınvalidemin bir huyu var. Hastalık konusunda hep şu iyi gelir bu iyi gelir şunu da yapın bunu da yapın deme huyu var. Sanıyorum ki eşim en çok bu konudan muzdarip
Sen bu ay deniyor musun?Evettt bu yoğunlukta olur kesin, kolay gelsin canım
Deniyorum bakalım ne olacakSen bu ay deniyor musun?
Ben kimyasal geçirince eşim doktora sordu doktor bey bu defa en azindan döllenme oldu, yüzde elli başarılı olduk dimi diye
Doktor dedi valla o bebeği kucağınıza alana kadar ben yüzde sıfır başarı veririm
Hamile kalmak da önemli değil, önemli olan sağlıkla sonuca ulaşabilmek.
İnsallah en yakın zamanda sen de en sağlıklısından gebelik yaşarsın
Hadi bakalım. Kötü bir tecrübe yaşadın. Eğer hamile kalırsan bu kez sağlıkla yürüteceğine inancim var. Senin için böyle hissediyorum. Buralara çok uğramiyorum bu ara. İyi haber alirsan beni etiketlemeyi unutma.Deniyorum bakalım ne olacak
İnsallah yeni yıl uğurlu gelsin sana insanlar bilmiyor 4 duvar arasinda yaşananları benim ablamın 1. senesinde kayınvalidesi neler söylemedi niye çocuğun olmuyor falan en prof Dr götürdüler doktor bile acele etmeyin daha 1 yıllık evli demiş ablam da 18 yaşında neyse ablamı kaplıcalara doktorlara Kürlere boguyorlar en son gittiği kaplıcada ablama kaynanası kaynar. Suda yatabildigin kadar yat çocuk olur demis ablam da saatlerce yattı en son eve döndüler meğer 3 haftalık hamileymiş doktor demiş iyiki çocuk ölmedi o sıcak sudan diye sonra ablam peşpeşe 3 tane doğurdu sezeryan bu sefer kaynanası yeter yapma sezeryan parası hersene çok gidiyor dedi insanoğlu çok doyumsuz herşey sana bağlı sanıyorlar hiç kulak asma dua edeceğim senin için Rabbim tez vakit kucağına sağlıklı evlatlar versinBen de eve gelince ağlıyorum hep. Şu son 3-4 günde kayınvalidem ile zorunlu sebeplerden dolayı fazlaca görüşmek durumunda kaldım. Sürekli laf attı bana, niye doğurmuyorsun halaben babanneliği tadamıcak mıyım, şimdi olsa ne severdim onu, tavşan bile doğurdu senin hala niyetin yok vs vs
Eve geldim ağladım ben debilmiyor ki ben 1 senedir bebek sahibi olabilmek için doktor doktor gezip ilaçlar, iğneler, ovulasyonlar, takviyeler kullandım. Bilmiyor ki benim yüreğimin bu konu yüzünden hep sıkıştığını...
Eşim istemiyor diye olmadığını paylaşmadık ailelerimizle, bu yüzden her sorulduğunda düşünmüyoruz derken buz gibi durmaya çalışmaktan yoruldumsanırım çok iyi rol yapıyorum ki kimse bu üzüntümü, bu ağlayışlarımı, bu depresif ruh halimi görmedi yada görmek istemedi.
Allah yardımcın olsunBen de eve gelince ağlıyorum hep. Şu son 3-4 günde kayınvalidem ile zorunlu sebeplerden dolayı fazlaca görüşmek durumunda kaldım. Sürekli laf attı bana, niye doğurmuyorsun halaben babanneliği tadamıcak mıyım, şimdi olsa ne severdim onu, tavşan bile doğurdu senin hala niyetin yok vs vs
Eve geldim ağladım ben debilmiyor ki ben 1 senedir bebek sahibi olabilmek için doktor doktor gezip ilaçlar, iğneler, ovulasyonlar, takviyeler kullandım. Bilmiyor ki benim yüreğimin bu konu yüzünden hep sıkıştığını...
Eşim istemiyor diye olmadığını paylaşmadık ailelerimizle, bu yüzden her sorulduğunda düşünmüyoruz derken buz gibi durmaya çalışmaktan yoruldumsanırım çok iyi rol yapıyorum ki kimse bu üzüntümü, bu ağlayışlarımı, bu depresif ruh halimi görmedi yada görmek istemedi.
Sende söyle canım benim elimde olan birşey değil vardır Rabbimin bildiği olursa baştacı ederiz de fazla da seni uzmelerine izin verme sen verdikçe alırlar sen sustukça konuşurlar bu düzen böyle sürüyorValla bazen dilimin ucuna kadar geliyor, bizim çocuğumuz bir yıldır olmuyor demek istiyorum. Sonra eşim üzülür, kendine ve bize sıkıntı yapar diye vazgeçiyorum. Eşim de çok üzülüyor ama biz de bir problem olduğunu kimsenin bilip bize üzülmesini istemiyorum diye düşünüyor. Biz sırt sırta verelim, olması için uğraşalım. Birileri bilirse sürekli sorar daha çok üzülürüz stres oluruz diyor.
Düşünüyorum evet haklı, benim kayınvalidemin bir huyu var. Hastalık konusunda hep şu iyi gelir bu iyi gelir şunu da yapın bunu da yapın deme huyu var. Sanıyorum ki eşim en çok bu konudan muzdarip
Hadi bakalım canımm cok sevındım benımde haftaya cuma ınsallah 4+5 oluyo benımde sanırım Allah nasip ederse16sina randevum var canim tahminimce ve uygulamaya gorede 5+1 olucam iste bakalim Allah nasip ederse
Adı nedir fiyat nedir pekiAdet öncesi 6 güne kadar idrarda tespit edebiliyormus
Aynen canımAynen oyle o zmanlar gecti gozumun onunden bi an oyle strese girdikten sonra baska bi doktor gelmis hastaneye girdim boyle boyle dedi doktor hocam dedim ultrasonla bakti 3 ay sonra ilk defa gordum pasami ne gelismemesi esek kadar olmus diyince dunyalar benim oldu o zman anlamistim hamile oldugumu doktor cok onemli kizimdada yasadim bir suru problem karninda bitmiyorki doguncada cok zorlandim kizimda simdide oyle sukurler olsun reglmin 3. Gunu hala gelmedi gelmesinde pozitifide gordum kese gorunmeye giderim heralde bosuna strese gerek yok
Bende bekliyorum test yapmaniAdet öncesi 6 güne kadar idrarda tespit edebiliyormus
Bazen gerçekten cahillik mutluluktur.. Her şeyi en baştan araştırdım dikkat ettim de noldu bir yıldır boşBiz prof gibi herşeyi çok bilip takip ettiğimizden olmuyo bencecahil ol mutlu ol bi düzine doğur
Eşin annesini daha iyi tanıyordur tabiki canım valla ben oğlumu cinsiyetini de öğrendikten sonra 4 buçuk aylıkken ailelere söylemiştim ve kayın validem den bi sessizlik geldi sonra hasret tedavi gördü galiba kilo aldı ben anladım dedi bende pat diye yapıştırdım hayır normal yolla oldu diye halbuki annemler söyledik sevinç çığlıkları ile mutluluk gözyaşları birbirine karıştı eşim aradaki farkı iyice anladı işde böyle halbuki benim bi düşüğüm olmuştu 9 ay ağlamıştım stresten 10 kilo almıştım ve hiçbiri bilmiyordu nede olsa anlamayacaklardı o yüzden hiç söylemedik şimdi de söylemeyeceğim.Valla bazen dilimin ucuna kadar geliyor, bizim çocuğumuz bir yıldır olmuyor demek istiyorum. Sonra eşim üzülür, kendine ve bize sıkıntı yapar diye vazgeçiyorum. Eşim de çok üzülüyor ama biz de bir problem olduğunu kimsenin bilip bize üzülmesini istemiyorum diye düşünüyor. Biz sırt sırta verelim, olması için uğraşalım. Birileri bilirse sürekli sorar daha çok üzülürüz stres oluruz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?