- 10 Mayıs 2021
- 303
- 256
- 53
- 26
Biz prof gibi herşeyi çok bilip takip ettiğimizden olmuyo benceYaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyorbir sorun var ama nerde anlamadım
Kız bugün herşeye gülmüşsün. Kocasız hayat iyi mi geldi neKocam gelene kadar tampon mu tıkasam
Testi alnına mı koyduMalesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgibu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi
Manyakmı yok memleketteTesti alnına mı koydutövbeler olsun
Biz de anca oturup üzülelim.Manyakmı yok memlekettebiride benim halam
@Hali pek yok bu aralar...
Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarımSelizay Yusra-61 @Esrakcshn @Sasa234 @Dogayikoru @HTCNM @Gizemsu07 C charlottes
Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı?
Kafam mı güzelKız bugün herşeye gülmüşsün. Kocasız hayat iyi mi geldi ne
Yüsrammmmm nerelerdesin sennnnnnn nasılsın miniğimHepinize bol şans dilerim
Ben öyle bir kadinim ki bu araligi da harcarimçok yoğunum çok yorgunum ,çok işLerim var karmakarışıgum.Guzel şeyler olmasından mutluluk duyarım hanginiz olursa olsun mutluluğunuz mutluluğum ❤
Onlar üremek ibadet gibi birşey sanırım 2 yaşına gelenin peşine yapıştırıyorlar birtaneYaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyorbir sorun var ama nerde anlamadım
Canım ben bayadır girmiyorum foruma. Yılsonu nedeniyle işlerim çok yoğum ama mesajina cevapsız kalamadım. En sağlıklı, en güzel yumurtalar senin olsun. Benim dini inancım yok ama en içten iyi dileklerimi sunuyorum. Gönlünden geçtiği gibi olsunKızlar 10 da yumurta toplama (opu) olacak.. Dua eder misiniz? Çok gerginimA R Y A Selizay @ejce C charlottes @Esrakcshn
İnş olgun kaliteli olurlar ve döllenirler.. Elim boş dönmesi de var
10 kasım adet ben 30unda verdim 22 sinde doktoruma gittiğimde yumurta vardı 30 unda gel progestron bakalım dedi yani yumurtadan 8 gün sonra adetten 20 gün soneaAnladım canım progestron testini adetin kaçıncı günü vermiştin peki
Kaçırmışım orayıKafam mı güzel3 yumurta duyunca mutlu oldum umudum yoktu
Merhaba ilk fotoğraf dünki, 2. Bugün
Emin olamadım şimdi pik oldu mu olmadı mı
Akşam tekrar yaptım böyle çıktı akıntı vs de ovulasyon günleri gibiŞuan pik bence zaten pik 24 saat sürüyor ya yaklaşık
Benim 12. Günde 15 çıktı ya normal mi ki acaba 20. Gün de de vericem test bakalım o nasıl çıkacak10 kasım adet ben 30unda verdim 22 sinde doktoruma gittiğimde yumurta vardı 30 unda gel progestron bakalım dedi yani yumurtadan 8 gün sonra adetten 20 gün sonea
Yüsrammmmm nerelerdesin sennnnnnn nasılsın miniğim
Kapasaydin telefonu yuzune hemen halanda masallah yani ne dicegimi bilemedmMalesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgibu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi
Sorma ya ben onları hiç anlamıyorum Arap ırkı çok doğurgan bunu anladım bizim burda aynı şekilde bir kadın 25 yaşında 4 çocuğu var hepsi de peşpeşe kadını gör saf dünyadan bir haber ama çatır çatır peşpeşe doğurmuşYaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyorbir sorun var ama nerde anlamadım
Bugün doktora gittim adete 6 gün var, ovulasyon dönemim takvime göre geçti ama hep silikti zaten 10 gün yapıp bıraktım. Öylesine bir kontrole gittim 3 yumurta var 20mm ilaç mı içtin dedi, yok dedimKaçırmışım orayıdoktora mı gittin, ovulasyon testi piki gösterdi mi?
Olsun kuzum işler garanti, sen başka eşcağızn da gelir inşallah birkaç aya. Pıhtılaşma sorunu ne alaka kız o kadar yüksek mi sende?Atanma yolunda son evrelerdeyim evraklarımı yolladim heran cagirabilirlereşim çağrılmadı birde o var biraz tedirginim yani tek gideceğim oraciklara eşimle aynı anda çağrılmak icin dua ediyorum. .Bu bebek olaylarından çok uzağım bu alana giremiyorum diş alınmadı kan pıhtılaşması olduğunu duyan doktor vazgeçiyor benim tekrar kanım alındı 15 gün içinde gelecekmiş antikor ,protein bilmem ney testi yapıldı yani genetik dışında kadın doğumun da yaptığı testler varmış pıhtılaşma sonucundan dolayı. Sen umarım iyisindir güzelkalpli arkadaşım hamiş haberini almayı isteğim arkadaşlarımdan birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?