- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
Bende başlıcam canım yuruyuse işten ayrıldım son 2 3 aydır kilo da aldım hareketsiz kalınca oda etkiledi sanırım umarima.sorun olmaz yaDüzelir inşallah canım mümkünde 30-40 dk yürüyelim her gün hamileyken ya birde her öğüne salata eklersek bize bişey olmaz valla ben hiç tartılmıyorum en son 71 i görmüştüm yaz sonu muhtemelen 75 olmuşumdur şu kalp atışını bi göreyim her gün yürüyüş yapıcam
Hadi inşallah hayirlara vesile olsun istersen yap şimdiBenim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilllbirde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere
Totem mi diyim dilek mi diyem allahım eğer varda gece uykumdan uyanıp yapayım ye geçirdim içimdenHadi inşallah hayirlara vesile olsun istersen yap şimdi
hummy yaptın mı kuzum test
Sağol canım benim amin inşallahCanım Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
En iyisini sen bilirsin kuzum inşallah en hayırlısı olsunTotem mi diyim dilek mi diyem allahım eğer varsa gece uykumdan uyanıp yapayım diye geçirdim içimdenuyanamazsqm sabah artık
Benim bunu oluyor mu diye okumam ve beynimin error vermesiYumurtlama oluyor canım
Erken gebelik testi nasıl oluyor normal gebelikten farklı miBenim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilllbirde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere
Benim bunu oluyor mu diye okumam ve beynimin error vermesi
5 ve üzeriHanımlar şimdi beta hcg kaç olurlarsa kesin hamilelik var deniyor?
Bence şimdi yapmalısın. Zaten erken gebelik testi hemde bat günün hadi yap benceTotem mi diyim dilek mi diyem allahım eğer varsa gece uykumdan uyanıp yapayım diye geçirdim içimdenuyanamazsqm sabah artık
Geçti kuzum bat 4 aralıktı. İnşallah iyi ilerler yine de umudum var
Benım henuz gecıkmem olmadı reglıme 4/5 gun var kuzum ayy ınsallah verdıgınde benıde haberdar ettt lütfenGayet guzelkac gun geciktin sen ay bende merak ediyorum veremedim kan
Yaa hadi bakalım inşallah vardır bi mucizeCanımm gelmedi erken gebelik testim o yüzden bende yarın gidip direk kan veriyim diyorum. Bilmiyom içimdede hem var gibi hem yok gibi his var karmakarşığım
10.günden bildiriyorum bende hala devamİğnenin 3. Gününde etkileri başladı galiba maşallah bel ağrısı sağ da batma harika
Gecikmene gore cok iyi degerin benim bile reglden 1 gun oncesi 70 benim aglamam gerekBenım henuz gecıkmem olmadı reglıme 4/5 gun var kuzum ayy ınsallah verdıgınde benıde haberdar ettt lütfen
Naturallen kullanınca iki ay göğüslerimde hassasiyet oldu. Önceden adet olacağım zaman böyle bir şey olmamıştı hiç. Sanırım bende de bazı hormonları yükseltti bilmiyorum ama öyle düşünüyorum. Bu ay kullanmıyorum artık nasipse bakalım.Naturallen benim lh ve fsh ımı yükseltti sizde dikkat edin
Merhaba benim de eşimin sperm ileri hareketliliği 0 çıkmıştı ve haziran ayında test yaptırdık. Bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Ne yapabiliriz takviye yada ilaç... bu konuda eşim doktora gitmek istemiyor. Takviye kullanmayı tercih ediyor.Aaa okumamışım. Pendik medikal parkta Semra Esenkaya.. Benim eşimde ileri hız 0 dı +4 oldu, morfoloji 0.. O değişmedi. O yüzden doktor piezo diye bi yöntem varmış. Benim yavrulara elektrik şoku verdiler. Hayat öpücüğü uyguladılar yani
Morfoloji 0'da yumurtanın içine enjekte etseler bile yumurtanın zarını eritemiyormuş. O yüzden şok verip kendinize gelin dediler
Benim tüpçük yavrularımda olduğu gibi kabul etmişler. Bakalım şokun etkisi ne kadar sürecek..
Embryolog ile konuşuyorum hergün.. Benim alanıma yakın oldugu için iyi oldugunu tasdik ediyorum... Embryolog arkadaşım var.. Hemen onda mesaj atıyorum sen ne diyorsun bak paramı aldılar yalan konuşmasınlar diyorum
Şuan durum kontrol altında....
Size çok tecrübeli geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?