Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko adet bugünse yap direk sabahı beklemene gerek yok coktan bol bol karısmıstır idrarına merak etme varsa en kötü yarın sabah bitane daha yaparsın
Uf keşke annem hayatta olsaydı daha kolay olurdu sanki🙁 böyl kimseyle konusamamk konussanda annen kadar sıcak olmuyor onun kadar içten dua edemez gibi 🙁 işten gelirken yol boyu ağladım 🙁🙁🙁

Kızlar benim yumoşları çatlatmak için havucu yarın mı yiyim pazar günü mü 😂 hemen etki ediyor mu aceppp
Valla sezilaycim regl bitiminden basladim incir kaynatip havuc kemirmeye kimisi biseyleri yukseltiyor dedi ama ben 7 8 incir yerine 3 4 kaynattim isede yaradi valla 😂

Ya benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo valla:KK70:
Senin yumurtlama gunlerine bakarsak ve regl gununun yaklasmasida kendimden pay biciyorum hala seffaf geliyordu ben dedim heralde bu ayda olmadi reglye 1 hafta kala tamamen kesildi kurudum resmen kesin regl olcam ben dedim 2 3 gun kala yine seffaf akinti gelmeye basladi ama birazda sarimsi oldu su son 2 gundur beyaza dondu

Yok kiz ne yenisi yaslandik 😂 simdiden ye gitsin iste onu anlatmaya calisiyorum hatta ona bakarsan havuc suyu daha etkili diyorlar
Evet ama kocişim yok işte hemen çatlamasın, pazar akşam gelecek şimdiden yersem hemen etki etmesin diye şey ettim 😂 neyse yarın öğlen başlarım yemeğe hah

Gızlar ne dicem su gebelik takibi yapiyolar ya nasil oluyo o bizde azcik takip edelim icimizde ne oluyo ne bitiyo haberımız yok hic 😂

Ya benımde bugün öyle bi akıntı geldi ki şeffaf böyle dedim gene mi yumurtlıyorum acaba kafam karışıyo valla:KK70:
Ya bana bu akıntı olayını aciklasaniza 🙈benim iğne olduğum gün upuzun seffaf yapiskan akıntı geldi ayni yumurta akı bir gun arayla sonra yine geldi ama çok az inceledigim icin gördüm yani 😂 nolmus oluyo bu durumda ????

Senin yumurtlama gunlerine bakarsak ve regl gununun yaklasmasida kendimden pay biciyorum hala seffaf geliyordu ben dedim heralde bu ayda olmadi reglye 1 hafta kala tamamen kesildi kurudum resmen kesin regl olcam ben dedim 2 3 gun kala yine seffaf akinti gelmeye basladi ama birazda sarimsi oldu su son 2 gundur beyaza dondu
Benımde aynı anlattıgın gibi. Ama bendeki fark bende kuruma tamamen olmadı akıntılı bi yapım var😂

Back