Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti
Bak ben hamileyken hcg 541 çiktiği gün progesteronum 1.2di. Arkadasim hamile progesteronu 9. Doktorum ama bosver demişdi. Dogru progesteronum aşaği olduğu için kanamali lekelenmeli hamilelik geçirdim ama yine de buydu sonuç

Eklentiler

• 20211210_185633.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar benim yumoşları çatlatmak için havucu yarın mı yiyim pazar günü mü hemen etki ediyor mu aceppp

Ya bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti
Kaç yumurtan vardı kuzum? Ne biçim doktormuş o öyle ya motive edeceğine neler söylemiş cok şaşırdım. Benimkisi ondan gizli beta yaptırdıgımı duyunca yarın beni tekrar betaya çağırdı son hesaplaşma yarın benim biraz heyecanlı ve stresliyim

Bir tane 25 mm olmuştu

Kızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri
Canım kendini üzme bi pazartesi de bakın bakalım şimdi adet tarihin geçti mi? Sakin kal pozitif olmaya çalış. Şöyle düşün gebe kalabiliyorsun önemli olan o unutma. Allah’ın izniyle herşey yoluna girer inşallah

Geçti kuzum bat 4 aralıktı. İnşallah iyi ilerler yine de umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…