- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Bak ben hamileyken hcg 541 çiktiği gün progesteronum 1.2di. Arkadasim hamile progesteronu 9. Doktorum ama bosver demişdi. Dogru progesteronum aşaği olduğu için kanamali lekelenmeli hamilelik geçirdim ama yine de buydu sonuçYa bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti
AhahhahahaBu gece mi sevişsek yarın sabah mı sevişsek diye düşünürken defterde denk geldiğim kazanımhahhsEki Görüntüle 2967713
3 gün gecikti canim test 2 gün önce yaptık negatifti havalardan heralde diyip bekliyorum gelecek inşallahKiz test yapsana ne kadar var reglne
Şimdi den başla canımKızlar benim yumoşları çatlatmak için havucu yarın mı yiyim pazar günü mühemen etki ediyor mu aceppp
Hemen çatlamasın ama kocam pazar akşamı gelecekŞimdi den başla canım
Karından zaten o değerde asla görünmezki 6000lerde olması lazım. 1000lerde ama altan görülür. Doktor niye öyle yapmışkiKarından baktı bişey görmedi ama vajinal ultrason bakmadı
Kaç yumurtan vardı kuzum? Ne biçim doktormuş o öyle ya motive edeceğine neler söylemiş cok şaşırdım. Benimkisi ondan gizli beta yaptırdıgımı duyunca yarın beni tekrar betaya çağırdı son hesaplaşma yarın benimYa bu doktorlar kafayı yemiş yeminle ne bekliyor 5000 filan mı benim de doktorum progesteron testim 12 çıktı hiç iyi değil kötü filan diye konuştu beni deli etti
7 gün sonra canımİliskiden kaç gün sonra 2.44 cıkmıstı senın kuzucum
Benım iliskiden sonra 9.gün bugün canım ama bilemiyorum biz 3 gün üst üste girdik yani hangisi tutmuştur bilmem yarın son hesaplaşma var ona hazırlanıyorum7 gün sonra canım
Kız pozitifi gördün mü sennnBenım iliskiden sonra 9.gün bugün canım ama bilemiyorum biz 3 gün üst üste girdik yani hangisi tutmuştur bilmem yarın son hesaplaşma var ona hazırlanıyorum
Bir tane 25 mm olmuştuKaç yumurtan vardı kuzum? Ne biçim doktormuş o öyle ya motive edeceğine neler söylemiş cok şaşırdım. Benimkisi ondan gizli beta yaptırdıgımı duyunca yarın beni tekrar betaya çağırdı son hesaplaşma yarın benimbiraz heyecanlı ve stresliyim
Canım kendini üzme bi pazartesi de bakın bakalım şimdi adet tarihin geçti mi? Sakin kal pozitif olmaya çalış. Şöyle düşün gebe kalabiliyorsun önemli olan o unutma. Allah’ın izniyle herşey yoluna girer inşallahKızlar geçtiğimiz pazartesi beta 488di. Az önce tekrar verdim 1190 çıktı. Doktor artış beklediğim gibi değil pazartesi tekrar gel dedi olumsuz konuştu. Ağlıyorum deminden beri
Pazara kadar anca etki eder diye düşünüyorum ama o zaman yarın basla ki garanti olsunHemen çatlamasın ama kocam pazar akşamı gelecek
Bilmiyorum ki ben de alttan bakacak sandım ama üstten baktı şaşırdımKarından zaten o değerde asla görünmezki 6000lerde olması lazım. 1000lerde ama altan görülür. Doktor niye öyle yapmışki
Al benden de o kadar yani bugün gerçekten hiç kayda değer bişey yok boş boş oturup bekliyoruz gibi sanki ilk karantina günleri gibi ne olacağını bilmiyoruzUuff ne sıkıcı bi gun daraldım
Geçti kuzum bat 4 aralıktı. İnşallah iyi ilerler yine de umudum varCanım kendini üzme bi pazartesi de bakın bakalım şimdi adet tarihin geçti mi? Sakin kal pozitif olmaya çalış. Şöyle düşün gebe kalabiliyorsun önemli olan o unutma. Allah’ın izniyle herşey yoluna girer inşallah
2.8 cıktı kuzum bugünKız pozitifi gördün mü sennn
Canımm gelmedi erken gebelik testim o yüzden bende yarın gidip direk kan veriyim diyorum. Bilmiyom içimdede hem var gibi hem yok gibi his var karmakarşığımhummy canım merhaba nasılsın yaptın mı test aklımda 10 aralıkda test yapıcan diye kalmış.
Bence boşuna canını sıkma doktorun lafıyla ve doktorunuda değiştir derim canım… sen testini atmadın banaBir tane 25 mm olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?