Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kızlar bu ay ovulasyon yok diye test yapmayı bırakmıştım hatırlarsanız. Az önce kontrole gittim, 3 yumurta var 20 mm boyutu çatlar bugün yarın dedi ay nasıl mutlu oldum iğne yapalım dedim, doğal akışına bırakalım dedi. eşim de yarın gidiyor pazar gelecek ama bir bu akşam birde pazar değerlendireyim olmadı. Ayrıca 3,8 mm bir şey gördüm yumurta harici dedi, inşallah kötü bir şey yoktur

Bugün sabah verdim sonuç çıkmadı aile hekimliği pazarteside gel yeniden bakalim dedi adetim gecikmedifi içinde kimyasal olabilir dedi korktum açıkçası inşallah.
Ay inşallah
ayy zaten bu doktorlara da uyuz oluyorum hemen kuskuya dusuruyolar ınsanı.
zaten aıle hekımlerı oyle keske adetım gectı deseydın.
neyse hayırlısı olsun ınsallahh

Ülke naptın gittin mi doktora ? Sonuç ne merak ettim

İnşallah yoktur gönlünüzü ferah tutun

İste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimize hangi ilac yardimci oldu sana adetin icin ? Aklimda bulunsun haftaici gittigimde sorayim druma
Tarlusal kullandim o sokturmedi Trisenguens diye hormon hapi verdi o sokdürdü ama doktor söktürücü yazıdansa duphaston yazdır o hem gebelik oluşsa bile zararı yok hem de çok etkili adet söktürücü

ayy zaten bu doktorlara da uyuz oluyorum hemen kuskuya dusuruyolar ınsanı.
zaten aıle hekımlerı oyle keske adetım gectı deseydın.
neyse hayırlısı olsun ınsallahh
Pazar günü normalde olmam lazım
Benim belirtim de yok. Ben nasılsa buay tüp bebek deneyecegiz kafasındaydiim. Rutin kan verirken Hadi ya onada baktirayim dedim. Baktırdım dün sonucu görünce şok oldum. Test yaptım işte silik çıktı bugünde verdim bakalım inşallah kimyasaldegildir. Öyle diyince korktum
adet belirtim var korkuyorum
Kasık ağrısı bel ayakta uyuşma
Klasik mide bulantısı filan yok

ınsallah degıldır canım sen pozıtıf dusun.
ben gecen ay kımyasalgecırdım zaten mıde bulantısı vs hemen olmyor adet belırtım vardı benımde ama degerım 24 cıkmıstı.
sonra 14e dustu.
ama senın testın koyulasmıs benımkı sılıklesmıstı

Ay inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkli bebeye hamile kalıriz

Kızlar dün gece yaptıgım kaset test ve bu sabahı tesadüfen aynı yerde cekmisim karsılaştırmalı atıyorum

Eklentiler

• D035C96C-C5DB-4A33-B18A-BB3E2FEFFF36.jpeg
    132,3 KB · Görüntüleme: 100
  • 4B94393C-85F0-46BF-A9BB-C52E34804CE2.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 98
Tupbebek denedinizmi peki nasıl bir yol izlediniz canim
Geçen ay ve bu ay adetin 5. Günü 4 gün sabah akşam letu kullanımı sonrasi catlatma ignesi oldum. Geçen ay olumsuz oldu sonuç ve bu ay bir de çikolata kistim çıktı tekrar. İğneyi 7 sinde oldum. Eğer bu ayda olumsuz olursa bir sonra ki ay rahim filmi cekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…