ayy zaten bu doktorlara da uyuz oluyorum hemen kuskuya dusuruyolar ınsanı.Bugün sabah verdim sonuç çıkmadı aile hekimliği pazarteside gel yeniden bakalim dedi adetim gecikmedifi içinde kimyasal olabilir dedi korktum açıkçası inşallah.
Ay inşallah
Ülke naptın gittin mi doktora ? Sonuç ne merak ettimKizlar sessiz sizi takip ediyordum bat 18 aralik daha 9 gunum var ama bu ay hic azalmayan bir gogus agrilarim var dokunamiyorum yururken bile aciyor iki gundurde kasiklarimda bir baski var supelendim sabah yani 9 gun varken adet olmama test yaptim belli belirsiz hayalet cizgi gorur gibi oldum ama uyduruyorum heralde dedim testi biraktim bir saat sonra baktigimda boyle olmustu pihtilasma sorunum var o yuzden erken ogrenmem lazim sizce bu bir saat sonra cikan sonuca guvenmelimiyim daha oncede yasadim ama o beyaz cizgi golge gibiydi bu pembe ve baya belirgin suya tuttum ama silinmedi kafam karisti yarin kan vericem ama sizinde bi fikrinizi alayim dedim bide biraz uzun oldu kusura bakmayin
Tupbebek denedinizmi peki nasıl bir yol izlediniz canimL
Günaydın evet evet bende İzmir de yaşıyorum yıllardır Mehmet hocaya medicalparka gidiyorum.
İnşallah yoktur gönlünüzü ferah tutunKızlar kızlar bu ay ovulasyon yok diye test yapmayı bırakmıştım hatırlarsanız. Az önce kontrole gittim, 3 yumurta var 20 mm boyutu çatlar bugün yarın dedi ay nasıl mutlu oldumiğne yapalım dedim, doğal akışına bırakalım dedi. eşim de yarın gidiyor pazar gelecek ama bir bu akşam birde pazar değerlendireyim olmadı. Ayrıca 3,8 mm bir şey gördüm yumurta harici dedi, inşallah kötü bir şey yoktur
Tarlusal kullandim o sokturmedi Trisenguens diye hormon hapi verdi o sokdürdü ama doktor söktürücü yazıdansa duphaston yazdır o hem gebelik oluşsa bile zararı yok hem de çok etkili adet söktürücüİste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimizehangi ilac yardimci oldu sana adetin icin ? Aklimda bulunsun haftaici gittigimde sorayim druma
Vala bilmiyorum ki kuzu ya sis diye geçiyor film gini değil ultrosan cihazından bakınıyormuş salı haber veririm olmadi size ozaman yapıcaklar işlem buda yapışık kist miyom onları goruyolarmisHsgden farkı ne ki?
Pazar günü normalde olmam lazımayy zaten bu doktorlara da uyuz oluyorum hemen kuskuya dusuruyolar ınsanı.
zaten aıle hekımlerı oyle keske adetım gectı deseydın.
neyse hayırlısı olsun ınsallahh
ınsallah degıldır canım sen pozıtıf dusun.Pazar günü normalde olmam lazım
Benim belirtim de yok. Ben nasılsa buay tüp bebek deneyecegiz kafasındaydiim. Rutin kan verirken Hadi ya onada baktirayim dedim. Baktırdım dün sonucu görünce şok oldum. Test yaptım işte silik çıktı bugünde verdim bakalım inşallah kimyasaldegildir. Öyle diyince korktum
adet belirtim var korkuyorum
Kasık ağrısı bel ayakta uyuşma
Klasik mide bulantısı filan yok
Ay inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkli bebeye hamile kalırizınsallah degıldır canım sen pozıtıf dusun.
ben gecen ay kımyasalgecırdım zaten mıde bulantısı vs hemen olmyor adet belırtım vardı benımde ama degerım 24 cıkmıstı.
sonra 14e dustu.
ama senın testın koyulasmıs benımkı sılıklesmıstı
ne zaman çıkacak sonucun canım :)Evet hahahha kadın diyor ki bunu yorumlayacak bi doktorunuz var mı dicektim de hey yavrum hey biz burda prof olduk yorumlaya yorumlaya
inşallaaaahh canım amınn cuma gunu Allahım duysun sesımızıAy inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkli bebeye hamile kalıriz
12.30 gibi dediler canım:)ne zaman çıkacak sonucun canım :)
bende dönüş bekliyorum iğne dahil kaçıncı günündü12.30 gibi dediler canım:)
oha ben cok heycanlıyım yaaaaaaa senin değer yüksek cıkarsa bende kesin direk yarın kana gidiyorum12.30 gibi dediler canım:)
Sen Bursa’da mısın şaşırdımAynı doktora gidiyormuşuz..Memnun musun sen
Geçen ay ve bu ay adetin 5. Günü 4 gün sabah akşam letu kullanımı sonrasi catlatma ignesi oldum. Geçen ay olumsuz oldu sonuç ve bu ay bir de çikolata kistim çıktı tekrar. İğneyi 7 sinde oldum. Eğer bu ayda olumsuz olursa bir sonra ki ay rahim filmi cekilecekTupbebek denedinizmi peki nasıl bir yol izlediniz canim
Aminn aminninşallaaaahh canım amınn cuma gunu Allahım duysun sesımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?