net bu sabah çektiğin. Görüyorum görüyorummmmKızlar dün gece yaptıgım kaset test ve bu sabahı tesadüfen aynı yerde cekmisim karsılaştırmalı atıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
net bu sabah çektiğin. Görüyorum görüyorummmmKızlar dün gece yaptıgım kaset test ve bu sabahı tesadüfen aynı yerde cekmisim karsılaştırmalı atıyorum
97 çıktı. bat 3 gun var iyi dimi?Teşekkürler canım senden de güzel haberler bekliyorum![]()
Evet ben hamileligim boyunca yasadik dusuge kadar.. cok tehlikeli hamilelikte doktorum birsey yapmamisti bunun için ama yardımcısı ishal olduğumu öğrenince çok tehlikeli dikkat et dedi ve gercekten de oyle oldu .. mutlaka doktorun bu konuda ilac takviye birseyler vermesi gerekiyor..Kızlar yardımınıza ihtiyacım var yarın adet tarihim. Ama gebelik yoksada adet olmam aslında ben pcos oldugu için ilaçsız adet olmuyorum. Gece inanılmaz 4-5 saat karın agrısı yasadım ve sabah özür dileyerek söylüyorum azıcık ishal vardı. Sorum su hamile arkadaslarda böyle karın ağrısı ishal yasayan oldumu![]()
Benimde yarın varmı bi regl belirtisi falanBenim bat yarin.... bakalim neler olacak
Sabahki daha belirgin çıkmışKızlar dün gece yaptıgım kaset test ve bu sabahı tesadüfen aynı yerde cekmisim karsılaştırmalı atıyorum
ahh kuzum benim allah razı olsun eğer yarın kan testim pozitif cıkarsa mutlaka söylücem doktoruma. Sanada cok geçmiş olsunn inaşşalh tekrarlamaz birdahaEvet ben hamileligim boyunca yasadik dusuge kadar.. cok tehlikeli hamilelikte doktorum birsey yapmamisti bunun için ama yardımcısı ishal olduğumu öğrenince çok tehlikeli dikkat et dedi ve gercekten de oyle oldu .. mutlaka doktorun bu konuda ilac takviye birseyler vermesi gerekiyor..
Hayirli olsunnn hemde bariz varrrKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Insallah canim..ahh kuzum benim allah razı olsun eğer yarın kan testim pozitif cıkarsa mutlaka söylücem doktoruma. Sanada cok geçmiş olsunn inaşşalh tekrarlamaz birdaha![]()
Aabah asiri sicakti vucudum.. birde dun hafif bir karin agrisi vardi canim. Iki gun oncede kabizdim. Bilmyorum bn cok gec yumurtladm o yuzden test yapmiyorim dahaBenimde yarın varmı bi regl belirtisi falan![]()
benimde yarın ben normal adette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuha uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. sizde durumlar ne 4 gün önce kaset test negatiftiBenimde yarın varmı bi regl belirtisi falan![]()
Gogus hassasiyeti en belirgin belirtildi.. yuz ustu yatarken zorlanıyorum.. dolgunlasma agri vardiKızlar adetime 8 gün var . Heyecan içerisinde beklemekteyim. Çok gereksiz bir soru ama adet günü gelmeden hamileliğini hisseden belirti yaşayan var mı ?:)
hayırlı olsun canımm97 çıktı. bat 3 gun var iyi dimi?
Sen kan vermemismiydin? Kan da çıkması lazimOff be süpersin ben objektif davranamıyorum banada C gibi geliyor objektif yorumlar istiyorum o yüzden ahdjsjsjajsj
Adette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuhaf uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. Vücudum da hamur gibi bi tuha nereye dokunsam acıyor.Gogus hassasiyeti en belirgin belirtildi.. yuz ustu yatarken zorlanıyorum.. dolgunlasma agri vardi
Ben hissettim ... daha reglime 4 gun vardi eşime dedim ki hissediyorum hamileyim gözlerim falan doldu.. sonra da cinsiyeti ni hissettim ve hissettiğim gibi olduben her hamileye soruyom öyle bi his yokmus zatenöyle birşey hissetmemişler bekleyenlerde beklemeyenlerde
![]()
Senin hamile olduğunu hissediyorum ben nedense insallah yanılmam.. Bende de bu hasssasiyetler olmustuAdette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuhaf uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. Vücudum da hamur gibi bi tuha nereye dokunsam acıyor.offff cok zormus bu rumlar ya illkez yasıyorum. Geçen ay yumurtam yoktu hiç bir beklentimde yoktu. Yine inanılmaz bir ağrı olmustu sağ tarafımda ama kist varmıs ondan mıs ben apadisit filan sanmıştım.
Canım yukselise gecmıs ddegıl mi 3.29 yukseldı sende bır kac gun sonra tekrarla ıstersenKızlar sonuç çıktıı 2.8 malesef predictor early i alnından öpmek istiyorum ama cok başarılı bi testmiş![]()
Çıkmıştıııııırrrr12.30 gibi dediler canım:)