- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Bilmiyorum gözüme bi düşük geldi benim sonuç:)Canım yukselise gecmıs ddegıl mi 3.29 yukseldı sende bır kac gun sonra tekrarla ıstersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum gözüme bi düşük geldi benim sonuç:)Canım yukselise gecmıs ddegıl mi 3.29 yukseldı sende bır kac gun sonra tekrarla ıstersen
2.8 canımÇıkmıştıııııırrrr
Benmde ara ra kasığımda ağrı var gibi belim ağrıyo göğüslerim şişti her ay olduğu gibi bugün yarın olurumAabah asiri sicakti vucudum.. birde dun hafif bir karin agrisi vardi canim. Iki gun oncede kabizdim. Bilmyorum bn cok gec yumurtladm o yuzden test yapmiyorim daha
Ne mutlu hayirlisiyla kalp atışlarını da dinleyin insallah.. saglikla büyüsünKozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var ) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Bekle bakalım sonuçda bata daha var inş yükselir2.8 canım
Valla ben test falan yapmadım ovu testi bile yapmadım bu ay saldım. Kasıklarımda biraz ağrı var gibi göğüslerim zaten 10 günden beri şiş belimdede ince bi ağrı var en geç yarın akşam üstüne kadar olurum kendimi iyi tanıyorumbenimde yarın ben normal adette sadece bel sızlaması gibi bir his yaşarım suan dişlerim saatlerce sıkıp bırakmısım gibi hamur gibi, gögüslerim benim değil gibi bir tuha uçları hep şiş, ara ara kasık sızlaması ve kramp oluyor. sizde durumlar ne 4 gün önce kaset test negatifti
Bat 15 aralık gecesi canımBekle bakalım sonuçda bata daha var inş yükselir
Hım geçmiş olsun düşünün arkası çabuk gelir derler ama nasip umarım vardırBir önceki hamileligimdi canim dusuk yaptim 3 ay önce..
Ayy hadi bakalım.. Çağır senin süpermanı hazır nazır yerinde olsunKızlar kızlar bu ay ovulasyon yok diye test yapmayı bırakmıştım hatırlarsanız. Az önce kontrole gittim, 3 yumurta var 20 mm boyutu çatlar bugün yarın dedi ay nasıl mutlu oldum iğne yapalım dedim, doğal akışına bırakalım dedi. eşim de yarın gidiyor pazar gelecek ama bir bu akşam birde pazar değerlendireyim olmadı. Ayrıca 3,8 mm bir şey gördüm yumurta harici dedi, inşallah kötü bir şey yoktur
İyi kuzu işte 2 gün sonra 5-6 olursa gebesinKızlar sonuç çıktıı 2.8 malesef predictor early i alnından öpmek istiyorum ama cok başarılı bi testmiş
Sağol inşallahyyaaaa hayırlısı olsun bebeğim vardır bir hayır daha güzel bir zamana gelecektir.
Yarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden miAyy hadi bakalım.. Çağır senin süpermanı hazır nazır yerinde olsun
Hem bu akşam hem yarın sabah gitmedenYarın sabah malatyaya gidicek yaaaa ne yapayım sizce bu akşam mı yarın sabah gitmeden mi
UmarimHım geçmiş olsun düşünün arkası çabuk gelir derler ama nasip umarım vardır
Dur bekle tam ortada çıkmış adet olmazsan tekrarlaKızlar sonuç çıktıı 2.8 malesef predictor early i alnından öpmek istiyorum ama cok başarılı bi testmiş
Bakalım yarın sabah testteki duruma göre kuzum zaten koyulaşmazsa kan testine gerek bile yokDur bekle tam ortada çıkmış adet olmazsan tekrarla
Canım benim geçen ay erken gebelik testim pozitifken bile 0.100 du kan sonucumBakalım yarın sabah testteki duruma göre kuzum zaten koyulaşmazsa kan testine gerek bile yok
Days comfort prodoctor almaya genelde tovbeleliyimCanım benim geçen ay erken gebelik testim pozitifken bile 0.100 du kan sonucum
Bu marka test bende de hep böyle yapıyor almıyorum artık ondan asko en iyisi predictor early benek rahme tutundugu an gösteriyo valla onun dısında da o cizgi koyulaşmıyo. Kendi test cizgisi var sadece ona kanmamak lazımCanım benim geçen ay erken gebelik testim pozitifken bile 0.100 du kan sonucum