Kan testi mi verdin?????Verdim gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi mi verdin?????Verdim gitti
Evet hahahha kadın diyor ki bunu yorumlayacak bi doktorunuz var mı dicektim de hey yavrum hey biz burda prof olduk yorumlaya yorumlayaKan testi mi verdin?????
kız leyla ya ben bekliyom sırada daha sana beraber verelim dedim de ne dedin bana neyse işin şakası inşallahhh cok güzel sonuc alır ve bana moral olursunVerdim gitti
ay o testlere beta tahmini yapayım 15 20 allah ne verdiyse
Bence 15 yoktur aşko 6-7 falan belki bi bakıyoz 1.20 çıkıyomuşay o testlere beta tahmini yapayım 15 20 allah ne verdiyse
3 bile kabulüm şu an 2 den hamişliği öğrenen vardı gruplardan birindeBence 15 yoktur aşko 6-7 falan belki bi bakıyoz 1.20 çıkıyomuş
Benim doktorum eylülden beri Volkan Bey, Mehmet Aral’a çok tavsiye ettikleri için gittim. Çünkü 7 aydır açıklanamayan infertiliteyiz, instagramda da epey aktif kendisi bir deneyeyim dedim, açıklanamayan olunca haliyle bir sebep bulmak için gidiyorsunuz. Aral bey de farklı bir şey göremedi ne yazık ki, bir süre sonra tüp bebek deneyelim dedi e haliyle maddiyat kokuyor.yani memnunmuyum hamile kalırsam karar vercem herhalde bende bu ay olmazsa rahim filminden sonra Mehmet Aral beye giderim diyordum onu neden değiştirdiniz? sizin sorun neydi? bende doğumu volkan aksakallıda yapmak istiyordum. Ondan memnun kaldınız mı
masalaaahh baya koyulasmıs canımm, var bence :)Bende bugun 2.testi verdim hanımlar
Carsmaba 37 çıktı evde dün bugün test yaptım silik çizgi
İnşalla artar değerim bu ay tutmazsa tüp bebek için çalışma yapacağız demişti doktorum.
Beyaz olan dün yaptigim
Mavili olan bugün yaptığım
Tebrikler siz gebesinizBende bugun 2.testi verdim hanımlar
İnşalla artar değerim bu ay tutmazsa tüp bebek için çalışma yapacağız demişti doktorum.
Beyaz olan dün yaptigim
Evet canım kan verdim bekliyorumcanım ne yaptın gebelik testin hala poztif mi çıkıyor kan vermedin mi
Insallah insallah guzel sonuclar gelir tüm kalbimle diliyorum..Evet canım kan verdim bekliyorum
Bende okadwr pozitif görünce ruyam da kesin negatiftir diye düşündüm testi yaptım cift çizgi çıktığı halde inanamadım algilayamadim hata mi var bir yerde acaba dedimgeçen ay bende gördüm kaç defa kalkıp bir heyecanla yaptım..sonuç negatif daha da görmedim
Amh 1 deydiTebrikler siz gebesiniz
Kaç aydır deniyordunuz bir problem var mıydı neden tüp bebek dedi doktorunuz?
Ay inşallah ya çok istiyoruz birde eşim uzun süreli iş için gidecek son sanslarimiz çocuk için tüp bebek denemesine geçip en kotu sperm dondurma ile o yokken deneyecegi de inşallah gerek kalmaz hamileyimdirmasalaaahh baya koyulasmıs canımm, var bence :)
Hamilesin canım inşallah sağlıkla ilerlerBende bugun 2.testi verdim hanımlar
Beyaz olan dün yaptigim
ınsallaahh kuzum ama koyulasmıs degerınde guzel hıc kendını strese sokma melegın senınle. bızı haberdar et kan verırsen tekrarAy inşallah ya çok istiyoruz birde eşim uzun süreli iş için gidecek son sanslarimiz çocuk için tüp bebek denemesine geçip en kotu sperm dondurma ile o yokken deneyecegi de inşallah gerek kalmaz hamileyimdir