- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Bence artmış canım daha belirgin çünküBende bugun 2.testi verdim hanımlar
Carsmaba 37 çıktı evde dün bugün test yaptım silik çizgi
İnşalla artar değerim bu ay tutmazsa tüp bebek için çalışma yapacağız demişti doktorum.
Beyaz olan dün yaptigim
Mavili olan bugün yaptığım
En kötü bence 60 filan olmuşturBende bugun 2.testi verdim hanımlar
Carsmaba 37 çıktı evde dün bugün test yaptım silik çizgi
İnşalla artar değerim bu ay tutmazsa tüp bebek için çalışma yapacağız demişti doktorum.
Beyaz olan dün yaptigim
Mavili olan bugün yaptığım
Hadi hayırlısı olsun inşallahEvet canım kan verdim bekliyorum
benimde bugün tabi bende bebiş olmasada pcoss dan dolayı adet olmadığım içinBenim bat yarin.... bakalim neler olacak
Hadi bakalım inşallah senden güzel bir haber gelirde bakarız bol bol daha benim progesteron sonucum çıkmadı bekliyorum bende çarşamba günü vericemEvet canım kan verdim bekliyorum
Hahahahahahhahaha kahkaha attımEvet hahahha kadın diyor ki bunu yorumlayacak bi doktorunuz var mı dicektim de hey yavrum hey biz burda prof olduk yorumlaya yorumlaya
İyim kuzum artık embryolog telefonu bekleyen bir forma döndümGünaydın canım,
Nasılsındoktorun kim acaba?
Verdim biraz önce ben de daha dayanamadım. inş iyi çıkar sonuçBence artık kan vermelisin canım senin kesin var bence
AshafsyjEvet hahahha kadın diyor ki bunu yorumlayacak bi doktorunuz var mı dicektim de hey yavrum hey biz burda prof olduk yorumlaya yorumlaya
harikaSonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du
Benm yumurtlama gec oldu o yuzden test fln vermedim. Gunun gecmesini beklicem.. ama hafif hafif kramplar oluyo arada belki regl olcambenimde bugün tabi bende bebiş olmasada pcoss dan dolayı adet olmadığım için
Ayni acıyı yasadik bende iki test yapmıştım ilki acik diğeri daha belirgindir ahh ya nasil da birakti beniOvulasyon takip etmiştim. 11. Gündü çatlamadan sonra böyleydi. Ah minik nohutum özledim
Yaaa hayirli uğurlu olsun hafif bir çizgi görüyorum gibiBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
Bugün sabah verdim sonuç çıkmadı aile hekimliği pazarteside gel yeniden bakalim dedi adetim gecikmedifi içinde kimyasal olabilir dedi korktum açıkçası inşallah.ınsallaahh kuzum ama koyulasmıs degerınde guzel hıc kendını strese sokma melegın senınle. bızı haberdar et kan verırsen tekrar
Oh harikaİyim kuzum artık embryolog telefonu bekleyen bir forma döndümPendik medikal park Semra Esenkaya
Sabah aradı 16 da 16 devam ediyormuşum.. yarın kritik gününüz yarın belirleyici olacak dedi
Daha belirgin gibi gördümAyni acıyı yasadik bende iki test yapmıştım ilki acik diğeri daha belirgindir ahh ya nasil da birakti beni
Canımm daha belli değil benimkisiii igne etkisi de olabilir 14 aralıkta netleşir muhtemelen ama genede sağollYaaa hayirli uğurlu olsun hafif bir çizgi görüyorum gibi
Saglikla gelsin insallahhj xok mutlu oldummm
Ya öyle deme benim regl günüm bir gün geçmesine rağmen çok silik çıkmıştı 13. Gun falan di sanirimAynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor genelde
Bnde
Daha belirgin gibi gördüm
Allah başka acı yasatmasin inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?