Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorummm off cook heycanlandım dua ediyorummm :)Olur birazdan yapıcam![]()
sizin belirtileriniz neler :)Olur birazdan yapıcam![]()
canımmmm maşallahh :) çok güzel bir haberrrr. Rabbim bizlerede nasip etsinSonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du![]()
Amin amin canım inşallah tez zamanda nasip etsin sana dacanımmmm maşallahh :) çok güzel bir haberrrr. Rabbim bizlerede nasip etsin
Ben kimsayal gebelik geçirdim aynı ondaki gibi bel ağrılarım var ayaklarım uyuşuyor test negatif geldi 2021 e artık diyelimsizin belirtileriniz neler :)
Birde kürtaj olmuştum polibimi aldırdım Ağustos ayında doktor 3 ay içinde hamile kalmadan rahîm filmi çekeriz dedi bilmiyorum ne olacak gidişatımBen kimsayal gebelik geçirdim aynı ondaki gibi bel ağrılarım var ayaklarım uyuşuyor test negatif geldi 2021 e artık diyelim![]()
Ben medicana Volkan Aksakallı’ya gidiyorum 3 aydır Mehmet Aral bey’e de gittim geçen ay ama Volkan beye devam ediyorum.Merhaba,
Anadolu hastanesi murat kadıoğlu. Siz?
yyaaaa hayırlısı olsun bebeğim vardır bir hayır daha güzel bir zamana gelecektir.Ben kimsayal gebelik geçirdim aynı ondaki gibi bel ağrılarım var ayaklarım uyuşuyor test negatif geldi 2021 e artık diyelim![]()
Bende çok nadiren yemek yedikten sonra oluyordu, düşünüyorum acaba normalmıHafif hafif oluyordu 1 haftadır ama rahatsız edici değildi bu sabah oğlumu okula bıraktım eve bir girdim nerdeyse kusacaktım birden oldu gözümden yaş geldi o derece ama aç olduğum İçin bişey yok ayrıca bir haftadır deli gibi makarna yiyorum canım sürekli makarna yada krem peynir sürülmüş ekmek istiyor 1 kasa mandalina bitirdim ekşi iyi geliyor galiba![]()
yani memnunmuyum hamile kalırsam karar vercem herhaldeBen medicana Volkan Aksakallı’ya gidiyorum 3 aydır Mehmet Aral bey’e de gittim geçen ay ama Volkan beye devam ediyorum.
Memnun musunuz?
Predictor ile aynı para neden olmasinElimde predictor kalmadı yavnapcaz şimdi acaba diyorım gidip direk kan testi mi versem ahdjsjsj
Sağlıkla büyüsün kucaginiza alın inşallah hayırlı olsunSonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du![]()
bunu burda sana kımse dıyemez dese de yanlıs olur. degerın ıkı katına cıkması gerkeıyor her gun. ınsallaahh bebegın senınledır .Ben hamileyim diyebiliyor muyum yani
canım ne yaptın gebelik testin hala poztif mi çıkıyor kan vermedin miYaptım kuzum attım sayfaya
Bende öyle anlamadım gitti 2 litre su içerim ama bilmiyorum iğne etkisi mi değil mi insan emin olmadam sevinemiyorda öyle ortada kaldık![]()
evet artıs ıyıye ısaret ınsllaaahh daha da artarMerhaba 3.80 olan benim 11. Gun 8.20 çıktı iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum iğne gün geçtikçe vücuttan atılan bir şey artan degil
ınsallaaahh bebıstır :) guzel haberlerını beklıyoruz canımİnşallah canım inşallah iğne etkisidir diye korkuyoruz işte nasip bakalım![]()
Bir önceki hamileligimdi canim dusuk yaptim 3 ay önce..Eee kan versene bi kız iyice emin olursun hem bende görmüştüm rüyamda test pozitifti gerçekte yaptım negatif çıktı benim rüyalar tutmuyor ne zaman pozitif görsem gerçekte negatif görüyorum![]()
Verdim gittiPredictor ile aynı para neden olmasin![]()