Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucum çıktı kızlar 42.1 iki gün önce 3.29 du🙏🥰

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-10-09-40-49-116_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-10-09-40-49-116_com.android.chrome.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 73
Ben kimsayal gebelik geçirdim aynı ondaki gibi bel ağrılarım var ayaklarım uyuşuyor test negatif geldi 2021 e artık diyelim ☺️
Birde kürtaj olmuştum polibimi aldırdım Ağustos ayında doktor 3 ay içinde hamile kalmadan rahîm filmi çekeriz dedi bilmiyorum ne olacak gidişatım 😔

Hafif hafif oluyordu 1 haftadır ama rahatsız edici değildi bu sabah oğlumu okula bıraktım eve bir girdim nerdeyse kusacaktım birden oldu gözümden yaş geldi o derece ama aç olduğum İçin bişey yok ayrıca bir haftadır deli gibi makarna yiyorum canım sürekli makarna yada krem peynir sürülmüş ekmek istiyor 1 kasa mandalina bitirdim ekşi iyi geliyor galiba 😂🙈
Bende çok nadiren yemek yedikten sonra oluyordu, düşünüyorum acaba normalmı😂 sizinle aynı zamanda hamile kalmışısız o yüzden merak ettim. Ben zaten diyyetteydim hamile kaldıktan sonra diyetisyen gebelik programına geçelim dedi. Belkide o yüzden olmuyor. Ama evet bende hiç şekerli bir şey istemiyor canım)

Ben medicana Volkan Aksakallı’ya gidiyorum 3 aydır Mehmet Aral bey’e de gittim geçen ay ama Volkan beye devam ediyorum.
Memnun musunuz?
yani memnunmuyum hamile kalırsam karar vercem herhalde :D bende bu ay olmazsa rahim filminden sonra Mehmet Aral beye giderim diyordum onu neden değiştirdiniz? sizin sorun neydi? bende doğumu volkan aksakallıda yapmak istiyordum. Ondan memnun kaldınız mı

Back