Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kimsayal gebelik geçirdim aynı ondaki gibi bel ağrılarım var ayaklarım uyuşuyor test negatif geldi 2021 e artık diyelim
Birde kürtaj olmuştum polibimi aldırdım Ağustos ayında doktor 3 ay içinde hamile kalmadan rahîm filmi çekeriz dedi bilmiyorum ne olacak gidişatım

Bende çok nadiren yemek yedikten sonra oluyordu, düşünüyorum acaba normalmı sizinle aynı zamanda hamile kalmışısız o yüzden merak ettim. Ben zaten diyyetteydim hamile kaldıktan sonra diyetisyen gebelik programına geçelim dedi. Belkide o yüzden olmuyor. Ama evet bende hiç şekerli bir şey istemiyor canım)

Ben medicana Volkan Aksakallı’ya gidiyorum 3 aydır Mehmet Aral bey’e de gittim geçen ay ama Volkan beye devam ediyorum.
Memnun musunuz?
yani memnunmuyum hamile kalırsam karar vercem herhalde bende bu ay olmazsa rahim filminden sonra Mehmet Aral beye giderim diyordum onu neden değiştirdiniz? sizin sorun neydi? bende doğumu volkan aksakallıda yapmak istiyordum. Ondan memnun kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…