Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kestane diyarı bursadan selamlar🤪🤪🤪 kızzz ben görüyorum hemde gözümü kısmadan netleşiyor mu sankiii😍😍 bebeğimmm dua edelim yaaa bende yarın kan vericem 🥲 vereyim dimi adet tarihim bugün. Erken gebelik testlerim gelmedi🥲 bugün gelcek. Yarın sabah yapsam mı direk gidip kan mı versem? Sende mi versen beraber bekleriz sonuc. Birdeee dün senin testleri eşime gösterdim var bunlarda çizgi ama hamile değil dedi o niye be dedim t nin c kadar koyu yada ondan koyu olması lazım diyo😁😁😁😅 garibim napsın evde bi ovülasyonda çift çizgi görüyo😂😂😂😂😂😂 dedim bu gebelik bende de cıksa keske okadar dedim 😁😁 aaa öylemi diyo😂😂
Hahahahha aşkooo adamlarda şaşırdı napcağını ne bilsinler🤣🤣🤣 maymun ettik valla hepsini😂
Kanı pazar günü pozitifm devam ederse o zaman vercem kuzum ben😂 yok yere gitmiyim şimdi.
Senin erken gebelik testin akşam gelirse akşamda yapabilirsin 2-3 saat sıvı alma yeter zaten adet gününmüş hayli hayli cıkar😍

Test yaptın mı bu sabahta ben yaptim yeminle ben günde iki litreden aşağıda su içmeyen insan değilim ama etkisi yapıştı resmen bana
Yaptım kuzum attım sayfaya
Bende öyle anlamadım gitti 2 litre su içerim ama bilmiyorum iğne etkisi mi değil mi insan emin olmadam sevinemiyorda öyle ortada kaldık 🤣🤣🤣

Bende öyle anlamadım gitti 2 litre su içerim ama bilmiyorum iğne etkisi mi değil mi insan emin olmadam sevinemiyorda öyle ortada kaldık 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 Valla öyle ama bu Sabah benim felaket bel ve karın ağrısı var sanki adet günüm gelmişte adet olacakmışim gibi öyle şişim valla

Kuzu sen yarın sabahta predictor kıy ve yap.. Koyulaşma varsa kesin vardır.. Çünkü iğne etkisi azalacak sonuçta ama çizgi koyulaşacak.. Kesin sende var gibi ama umut verdirip üzmek istemem☺️

Kuzu sen yarın sabahta predictor kıy ve yap.. Koyulaşma varsa kesin vardır.. Çünkü iğne etkisi azalacak sonuçta ama çizgi koyulaşacak.. Kesin sende var gibi ama umut verdirip üzmek istemem☺️
Elimde predictor kalmadı yav🥲 napcaz şimdi acaba diyorım gidip direk kan testi mi versem ahdjsjsj

🤣🤣🤣 Valla öyle ama bu Sabah benim felaket bel ve karın ağrısı var sanki adet günüm gelmişte adet olacakmışim gibi öyle şişim valla
Off aynı bensin suan ya gazman gibiyim evde yeminle bak🤣🤣 şiştim gazım var karnım ağrıyor kasıgım ağrıyor. Memelerim hassass🤣 of of anacım bizden adam olmaz:KK70:

Confort days test
IMG_20211210_080940.jpg

Yeminle yapıştı kaldı artık iğne etkisi diyorum başka da birşey diyemiyorum

Eklentiler

• IMG_20211210_074339.jpg
    IMG_20211210_074339.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20211210_074326.jpg
    IMG_20211210_074326.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 94
Hahahahha aşkooo adamlarda şaşırdı napcağını ne bilsinler🤣🤣🤣 maymun ettik valla hepsini😂
Kanı pazar günü pozitifm devam ederse o zaman vercem kuzum ben😂 yok yere gitmiyim şimdi.
Senin erken gebelik testin akşam gelirse akşamda yapabilirsin 2-3 saat sıvı alma yeter zaten adet gününmüş hayli hayli cıkar😍
Cıkmazsa diye korkuyorum 🙁 ama bende adet belirtsi sadece bel ağrısı olurdu oda agrı değilde sanki belim bosalıyormus gibi olurdu. Benim kasıgım hafif agrı girmeye devam ediyor. Gögüş hassasiyetim hiç olmaz hiççç bu yasıma kadar. Kaç gündür göğüs uclarım hep dısardaymıs iç çamasırdan bile belli oluyormus eşim söyledi ve bugün dün filan yürürken benim değillermiş gibi. Bel ağrımı karın şişliğimi saymıyorım adete yorabiliriz diye ama bilmiyom. Dün gruptan bi arkadasımız daha negatif sonucu alınca bilemedim

Ay evet ya üstten alttan her yerden baktı bi hücre topluluğu var dedi o yüzden ikiz olmasından şüphelendi galiba ay kocama söylemedim kalp krizi geçirir bi oğlumuz var çok şükür geceden beri düşünüyorum ikiz olursa halimiz ne olur 3 çocuğun okulu sabah onları nasıl hazırlarım ikisi aynı anda ağlarsa ne yaparım 😂🤦🏼‍♀️ Beze nasıl para yetiririz evdeki çıldırmış halim geliyo gözümün önüne bir de güzelliği tabi bakalım kısmet pazartesi tekrar gideceğim kontrole aslında doktor yarın gel yarın kesin görülür kese dedi de ben zorlamayalım pazartesi gideyim dedim
İnşAllah hayırlısıyla olsun🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Şimdiden zorluğunu getirmeyin aklınıza. İnşa Allah güzel haberler alırsınız🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bende salı gideceğim. En son bu salı vermişdim değerim 700dü. İnşa Allah görürler🙏🏼 Size mide bulantısı başladımı?

Cıkmazsa diye korkuyorum 🙁 ama bende adet belirtsi sadece bel ağrısı olurdu oda agrı değilde sanki belim bosalıyormus gibi olurdu. Benim kasıgım hafif agrı girmeye devam ediyor. Gögüş hassasiyetim hiç olmaz hiççç bu yasıma kadar. Kaç gündür göğüs uclarım hep dısardaymıs iç çamasırdan bile belli oluyormus eşim söyledi ve bugün dün filan yürürken benim değillermiş gibi. Bel ağrımı karın şişliğimi saymıyorım adete yorabiliriz diye ama bilmiyom. Dün gruptan bi arkadasımız daha negatif sonucu alınca bilemedim
Aşkım napalım ucunda ölüm yok ki en fazla adet oluruz yani🙈 ilk 1-2 gün tripleniriz sonra gene belirti ararız biz bu başlıkta merak etme bende korkuyorum negatiften ama yüzleşmek lazım bazende oyalanmadan🤷🏼‍♀️

Back