Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet normalde pek yanaşmayip gebelik için gün aşırı ilişki deyince bizde de benzer durumlar oluyor. Bu konuda önerilere açığım

Ya evet normalde pek yanaşmayip gebelik için gün aşırı ilişki deyince bizde de benzer durumlar oluyor. Bu konuda önerilere açığım
Ben artık saldım ne zaman canımız isterse stres zaten başlı başına en büyük problem onu aşamadan 2 seviyeye gecemiyoruz

Gidip bende mi karnıma elektrik versem napsamşaka bir yana maaşallah kuzum, hayırlı haberler alalım inşallah en kısa zamanda

İnşallah artık yüzümüz güler

Hsgden farkı ne ki?

Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Değeriniz iğne etkisinden sonra yükselişe geçmiş görünüyor. Hamile olma olasılığı yüksek. Katlanarak artsın değeriniz. Sağlıklı bir gebelik diliyorum.

Kızlar bende ayın altısında reglıme 9 gun varken beta baktırmıstım 8.41 di bugun evde erken gebelıkten vardı yaptım gün ıcınde baya ıkıncı cızgı belırmiş değerim sizce kaç olmustur adet gununu gecırıp doktra gtmeyi dusunuyorum ama bıyandada bıraz korkuyorum bır kımyasal gecmısım var

Geldi canim geldi zorla morla geldi çok şükür biraz az az ama son günler çoğaldı umarım bidaha başımıza gelmez vala çok stresli adet olmamak 2 ay olamadım:) aaaa onlar neden geciktirio ki ilginç valla
İste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimize hangi ilac yardimci oldu sana adetin icin ? Aklimda bulunsun haftaici gittigimde sorayim druma

İste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimize hangi ilac yardimci oldu sana adetin icin ? Aklimda bulunsun haftaici gittigimde sorayim druma
Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız

Arkadaşlar bat 11 Aralık evde bi tane erken gebelik testi vardı az önce kalktım yaptım hiçbişey çıkmadı negatif. Hamilelik yok dimi olsa çıkardı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…