Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar duşa girmeden önce akşam yaptım çizgi önce daha uzaktaydı duştan bi çıktım tipi kaymış böyle olmuş napcaz andjsjakjs
Bende bu akşam tekrar yaptım biri onstep öbürü de artimed 9 gün akşam kabak gibi duruyor valla

Eklentiler

• IMG_20211209_214325.jpg
    IMG_20211209_214325.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 84
😃 valla burda funda gode var medikalparkta herkes çok memnun o bayandan onu düşünüyorum hemde rapor bile çıkıyormuş dışarda diyelim 20 30 ise orda yarı yarıya
Sende zaten direk rapor çıkıyor. Ben mesai sonrası aradım. Bana kimse yok koordinatörün numarasını verelim dediler. Para olayları doktorda hastanede değil o koordinatörde bitiyor. Bana koordinatör o zaman 9500 dedi ve sen geldiğinde beni ara ben daha indiricem demişti. Sonra oradaki doktorla çalışmış arkadaşım beğenemdiğini söyleyince vazgeçtim..

Sana medikal parkta rapor çıkarabiliyor. Ama raporun süresi 6 aymış. O yüzden tam başlayacağın zaman al ki bekleme süresi falan olursa ziyan olmasın...

Şimdi vitaminlere para yatırma hiç. Doktorun bana dediği ferritin, d vit, folik asit, b 12 baktır. Hepsinin değeri referans değer aralığının ortasında olacak değilse takviye al dedi. Doktor bana ekstra vitamin yazmadı. Ben vejeteryan olduğum için omepa diye birşey var. Omega-3 ve q10 ten var 170 lira ona verdim. Balık yesem hayatta vermezdim...
Benşm doktorum sürekli sana masraf yaptırmayacağım diyordu ve gerçekten ilaçlar noktasında hep en uygun fiyata en yüksek verim olacak şekilde verdi. PAranı hiç çarçur etme...
Omega 3 koenzim q10 kullanıyorum kuzu bide prowomen aldım o var işte eşimede takviye aldım tedavi öncesi 2 3 ay kullanım diyolar benim amh sıkıntı beslenme ve takviye bana lazım salı doktora sorarım cevap verirse hanfendi beyfendi ona göre yol çizerim 😂 bi garipler valla devlette

Sende zaten direk rapor çıkıyor. Ben mesai sonrası aradım. Bana kimse yok koordinatörün numarasını verelim dediler. Para olayları doktorda hastanede değil o koordinatörde bitiyor. Bana koordinatör o zaman 9500 dedi ve sen geldiğinde beni ara ben daha indiricem demişti. Sonra oradaki doktorla çalışmış arkadaşım beğenemdiğini söyleyince vazgeçtim..

Sana medikal parkta rapor çıkarabiliyor. Ama raporun süresi 6 aymış. O yüzden tam başlayacağın zaman al ki bekleme süresi falan olursa ziyan olmasın...
Aynen kuzu burda işlerim nasıl ilericek bakalim belki gerek kalmicak şansımı deneyim bari 2 ay önce başlıcaktim ama malum regl gelmedi ama nasip kısmet böyle allah gerektiriyorsa güzelleştiriyordur kaderimizi kimbilir

Sonunda ader oldum şuan 4 gundeyim salı sulu ultrosan var 😁😁😁😁 ona göre ocakta başlarız heralde ama rahimde sorun yok sa bende beslenme ve takviye ye basladim siz ne kullaniyosunuz
Bn eşime giseng keçiboynuzu özü karışım aldım bir de proxeed plus kullanıyo kendime de d vitamini ve folik asit bi de yumurta kalitesi arttırmak İçin kür aldım sulu ultrason ne ki kuzum hiç duymadım bn

Aaa çok iyi o zaman.. Doktor zaten planlamayı güzel yapmış.. İlaçları verecek naısl kullanacağını tarif edecek.. Tüp bebek ile aynı ilaçlar sadece dozu düşük.. İnş güzel gelişir yumurtan ve ilk seferde tutar inş..
Amin inşallah ilaçları da sanırım değerlere göre veriyo öyle bişeyler dedi pazartesi gideyim aşılama olacaklar İçin detaylı anlatırım 🥰

En güzelii.. Tüp bebekte bile olumlu düşünmek etkili oluyor... Gerçekten biz eşim ile çok takmadan bu da bi süreç diyerek girdik. O kadarr olumsuz yorumlar okumama rağmen çok güzel gidiyor.. Transferde ilk seferde olursa 10 numara 5 yıldız olacak :KK70:
Tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz?
Olumsuzları görmeyin
Ilk seferde tutan o kadar çok insan var ki😍
Inşallah sizin de öyle olur 🤗

Aynen kuzu burda işlerim nasıl ilericek bakalim belki gerek kalmicak şansımı deneyim bari 2 ay önce başlıcaktim ama malum regl gelmedi ama nasip kısmet böyle allah gerektiriyorsa güzelleştiriyordur kaderimizi kimbilir
Slm Esra☺️🤗 Adetin ne durumda geldimi dr a gittin mi ? Ne dedi. Benim de adetim gecikti Maxijuno ve maka tozuna baslamistim megersem Myo inositol da Maka da adet geciktrebliyormus.Hayatimda hic adetim gecikmemisti. Test yaptim kesinlkle hamile degilim zaten bu ay umutlu degildim. Hic sasmayan adet duzenimi bozdum resmen 🙈 senin sogan suyu gibi oldu. Simdi ben de haftaici dra gtmeyi dusunyorum

Bn eşime giseng keçiboynuzu özü karışım aldım bir de proxeed plus kullanıyo kendime de d vitamini ve folik asit bi de yumurta kalitesi arttırmak İçin kür aldım sulu ultrason ne ki kuzum hiç duymadım bn
O ne ki nerden alacağız giseng keçiboynuzu özü karışımı

İzmirdeyim canım ben ağlama ağlancak bir şey yok bu sadece önlem amaclı yapılan bir şey
10 aydın düşünüyoruz saçma sapan şeyler yaşadım en sonunda rahim filmi dedi bilmediğim için çok korktum.3 ay önce düşük yapmıştım tutunamadı düştü of bu sürecin böyle olduğunu hiç bilmiyordum ben

Rahimde yapışıklık polip kist vs varmı yokmu bakiyolarmis sis diye geçiyor tip dilinde canik valla bilmiyorum tırstım biraz tuzlu su veriyolarmis rahime bakalim :( oh şifa olsun bende takviye vs bisiler kullanıyorum umarım faydalı olur hepimize

Slm Esra☺️🤗 Adetin ne durumda geldimi dr a gittin mi ? Ne dedi. Benim de adetim gecikti Maxijuno ve maka tozuna baslamistim megersem Myo inositol da Maka da adet geciktrebliyormus.Hayatimda hic adetim gecikmemisti. Test yaptim kesinlkle hamile degilim zaten bu ay umutlu degildim. Hic sasmayan adet duzenimi bozdum resmen 🙈 senin sogan suyu gibi oldu. Simdi ben de haftaici dra gtmeyi dusunyorum
Geldi canim geldi zorla morla geldi çok şükür biraz az az ama son günler çoğaldı umarım bidaha başımıza gelmez vala çok stresli adet olmamak 2 ay olamadım:) aaaa onlar neden geciktirio ki ilginç valla

Back