- 6 Şubat 2021
- 6.051
- 5.872
- 148
Yarın gidiyorum 2 günlük istanbula bebesi bi koklayıp tekrar geri gelicemİhh mis kokar şimdi o gözünüz aydın olsun inşallah ablana geçmiş olsun tekradan![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gidiyorum 2 günlük istanbula bebesi bi koklayıp tekrar geri gelicemİhh mis kokar şimdi o gözünüz aydın olsun inşallah ablana geçmiş olsun tekradan![]()
Bak gördün mü yükselebilir demiştik sana umarım sağlıklı güzelce ilerler ve bebiş gelir darısı başımıza amiiinKızlar sabah normal kaset test yaptım çizgi var deme heyecandan ellerim titriyoriki gün önce kan testim 3.29 çıkmıştı
![]()
Femara 2 yumurta catlatma ignesi aynı gün aşılama oldu evet ilkİlk aşılamamı ? Ve hangi ilaçları kullandınız ? nasıl bi yol izledi doktorunuz ? Benim doktorumda artık aşılama yapalım diyor ama bilmiyorum.
Ya evet normalde pek yanaşmayip gebelik için gün aşırı ilişki deyince bizde de benzer durumlar oluyor. Bu konuda önerilere açığımValla inan insan stres oluyor oluruna bırak ben eşimla geçen ay daha sık birlikte oldum günleri 1 gün arayla bırakarak devam ettik adam bu ay resmen kaçtı benden yumurtlama günlerimde erkenden uyuduçokta üstüne gidince ters tepki yapıyor
Evet bugün pik benceTeşekkür ederim bugün şöyle çıktı pik değil demi?
Dünkiyle kıyaslamalı da ekliyorum düne göre baya koyulaşmış da
Pik bende böyle oluyor bu markada en net böyle yani birkac gün daha dene göreceksimTeşekkür ederim bugün şöyle çıktı pik değil demi?
Dünkiyle kıyaslamalı da ekliyorum düne göre baya koyulaşmış da
Ben artık saldım ne zaman canımız isterse stres zaten başlı başına en büyük problem onu aşamadan 2 seviyeye gecemiyoruzYa evet normalde pek yanaşmayip gebelik için gün aşırı ilişki deyince bizde de benzer durumlar oluyor. Bu konuda önerilere açığım![]()
"Yaaa lütfen gülsünHali pek yok bu aralar...
Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarım @Selizay @Yusra30Maviesra @Sasa234 @Dogayikoru H HTCNM @Gizemsu07 @charlottes
Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı?![]()
Gidip bende mi karnıma elektrik versem napsamAaa okumamışım. Pendik medikal parkta Semra Esenkaya.. Benim eşimde ileri hız 0 dı +4 oldu, morfoloji 0.. O değişmedi. O yüzden doktor piezo diye bi yöntem varmış. Benim yavrulara elektrik şoku verdiler. Hayat öpücüğü uyguladılar yani
Morfoloji 0'da yumurtanın içine enjekte etseler bile yumurtanın zarını eritemiyormuş. O yüzden şok verip kendinize gelin dediler
Benim tüpçük yavrularımda olduğu gibi kabul etmişler. Bakalım şokun etkisi ne kadar sürecek..
Embryolog ile konuşuyorum hergün.. Benim alanıma yakın oldugu için iyi oldugunu tasdik ediyorum... Embryolog arkadaşım var.. Hemen onda mesaj atıyorum sen ne diyorsun bak paramı aldılar yalan konuşmasınlar diyorum
Şuan durum kontrol altında....
Size çok tecrübeli geliyorum![]()
İnşallah artık yüzümüz gülerŞimdi vitaminlere para yatırma hiç. Doktorun bana dediği ferritin, d vit, folik asit, b 12 baktır. Hepsinin değeri referans değer aralığının ortasında olacak değilse takviye al dedi. Doktor bana ekstra vitamin yazmadı. Ben vejeteryan olduğum için omepa diye birşey var. Omega-3 ve q10 ten var 170 lira ona verdim. Balık yesem hayatta vermezdim...
Benşm doktorum sürekli sana masraf yaptırmayacağım diyordu ve gerçekten ilaçlar noktasında hep en uygun fiyata en yüksek verim olacak şekilde verdi. PAranı hiç çarçur etme...
Hsgden farkı ne ki?Rahimde yapışıklık polip kist vs varmı yokmu bakiyolarmis sis diye geçiyor tip dilinde canik valla bilmiyorum tırstım biraz tuzlu su veriyolarmis rahime bakalimoh şifa olsun bende takviye vs bisiler kullanıyorum umarım faydalı olur hepimize
Değeriniz iğne etkisinden sonra yükselişe geçmiş görünüyor. Hamile olma olasılığı yüksek. Katlanarak artsın değeriniz. Sağlıklı bir gebelik diliyorum.Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
bu konuda cok bılgı sahıbı degılım ama umarım sağlıkla katlanarak artar degerınızKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
İste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimizeGeldi canim geldi zorla morla geldi çok şükür biraz az az ama son günler çoğaldı umarım bidaha başımıza gelmez vala çok stresli adet olmamak 2 ay olamadım:) aaaa onlar neden geciktirio ki ilginç valla
Kızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gunİste demek sana sogan suyunun yaramadgi gibi bazi vitaminler yada bitkiler iyi gelmiyor hepimizehangi ilac yardimci oldu sana adetin icin ? Aklimda bulunsun haftaici gittigimde sorayim druma