Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bendede erken gebelik testi varda 5 gün kala yaptım negatif geldi yarın da 1 gün kalmış oluyor benimkide predictor inşallah çıkar bakalım hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağına al inşallah 😍
çok tşkler amin inş sende 😇 predictor bugun sbh yaptım iyice koyuydu. akşam laboquick yaptım silik çıktı. o nedenle emin olamıyorum inş koyulaşır😇

M mavili_yeshll nerelerdesin hatun? Başladın mı tedaviye :)
Buralardayım cnm elimden geldiğince okuyorum dediğin gibiymiş aşılama şartı çıktı karşımıza bizim doktor ücretli tedaviye aşılama şartı yok dedi cumartesi bat benim pazartesi aşılama İçin tedaviye başlyrm Allah’ın izniyle sen nasılsın naptın canım

Selamlarrr , kızlar salı günü igne olmuştum o akşam yumurtlama akintisindan gördüm hemde baya uzun seffaf uzayan akintiydi ertesi günü degerlendirdik bugün çok az ama yine o akintidan gördüm. Onu gorebilmek için önce peceteyle siliyorum bu arada bu yüzden bu kadar net görüyorum. Bugün azıcık agrimda var. Yarını degerlendirecegiz. Ben su catlama yuumurtlama olayini bi anlayamadim simdi catlamis mi oluyor ?

Aaa sende hala beta 0 olmamış o zaman. Tüp bebekte doktor bana progesteron bastı.. Vucudum gebe zannetsinde yumurtalar yerinde kalsın diye :KK70: Hayatımın üsütümeden ve üstümden yorganı bile attığım en güzel 10 günü geçirdim :KK70:

Ne zaman gerçeğini yaşayacağım diyorum eşime :KK70:

İçmeyi bıraktım eşime diyorum ki arkama varana kadar donuyorum ısıt beni süperman :KK70:
Yok geçen ay ultrasonda yumurta gelişmişti. Ama hemen denemek istemedim rahim dinlensin diye

En güzelii.. Tüp bebekte bile olumlu düşünmek etkili oluyor... Gerçekten biz eşim ile çok takmadan bu da bi süreç diyerek girdik. O kadarr olumsuz yorumlar okumama rağmen çok güzel gidiyor.. Transferde ilk seferde olursa 10 numara 5 yıldız olacak :D
Bence olacak yaaa umutluyum senden yumosslarin masallahi var 😍

Buralardayım cnm elimden geldiğince okuyorum dediğin gibiymiş aşılama şartı çıktı karşımıza bizim doktor ücretli tedaviye aşılama şartı yok dedi cumartesi bat benim pazartesi aşılama İçin tedaviye başlyrm Allah’ın izniyle sen nasılsın naptın canım
O zaman 2 aşılama sonrası tüp bebeğe başlayacaksın.. Ücretli tedavide hiç bi şart yok. Ben tüp bebek yapmak istiyorum dediğinde kimse sana bi dur sonra gel demiyor..
Ben yumurta toplama işlemini yaptım. 22 yumurta toplandı. 16 tanesi olgun çıktı. 16 sı da döllendi. Doktor farklı bir teknik kullandı. Onunda parasını aldı sağolsun :D 2. güne 16 sı da geçmiş. Bölünme başladı iyi gidiyor dediler. Bakalım pazara kaç yavrucağım kalacak :)

Canım senin içerik gozukmuyo bende ya Allah allah biyere mi bastım acaba yanlışla göz ardı diyo 😏😏😏 aşılama mi olcak şimdi senin tup raporu için

Yok geçen ay ultrasonda yumurta gelişmişti. Ama hemen denemek istemedim rahim dinlensin diye
Hee o zaman gelecek aya bomba gibi hazırlanmak lazım...Ama çok ümitvar devam etme. Senin her ay yaşayacağın yıkım bizimkinden daha çok olacak.. Biz hiç yaşamadığımızın peşinde koşuyoruz bizimki dilenci tesellisi gibi.. Seninki var içinnde yokluk yaşamak... Kabullenmen her ay daha ağır olacaktır... Yapabiliyorsan femara mı denesen.. Doktor ne diyor..

İnş doktorda daha önce hiç gebelik geçirmediğimiz için umutlu :D Bir de doktorumu çok sevdim. Keşke ilk tanıştığım doktor olsaydı herşeyi çok detaylı açıklıyor..
Kız ikidir soruyorum nerde yaptırıyon cevap vermedin hahahah devlet sirrimi 😂😊😂 birde senin este sorun vardı dimi sende bise yoktu

Kızlar iki sorum var. Bu akşam idrardan sonra kahverengi akıntı geldi peçeteye silince. Hamileyim, kötüye yormalı mıyım yoksa yerleşme midir? Daha önce hiç gelmedi.

İkinci sorum da pazartesi günü kan verdim beta 488di. Yarın tekrar vereceğim tahminen kaç olmuştur?

Kız ikidir soruyorum nerde yaptırıyon cevap vermedin hahahah devlet sirrimi 😂😊😂 birde senin este sorun vardı dimi sende bise yoktu
Aaa okumamışım. Pendik medikal parkta Semra Esenkaya.. Benim eşimde ileri hız 0 dı +4 oldu, morfoloji 0.. O değişmedi. O yüzden doktor piezo diye bi yöntem varmış. Benim yavrulara elektrik şoku verdiler. Hayat öpücüğü uyguladılar yani :D
Morfoloji 0'da yumurtanın içine enjekte etseler bile yumurtanın zarını eritemiyormuş. O yüzden şok verip kendinize gelin dediler :D
Benim tüpçük yavrularımda olduğu gibi kabul etmişler. Bakalım şokun etkisi ne kadar sürecek..
Embryolog ile konuşuyorum hergün.. Benim alanıma yakın oldugu için iyi oldugunu tasdik ediyorum... Embryolog arkadaşım var.. Hemen onda mesaj atıyorum sen ne diyorsun bak paramı aldılar yalan konuşmasınlar diyorum :D
Şuan durum kontrol altında....
Size çok tecrübeli geliyorum :D

Kızlar iki sorum var. Bu akşam idrardan sonra kahverengi akıntı geldi peçeteye silince. Hamileyim, kötüye yormalı mıyım yoksa yerleşme midir? Daha önce hiç gelmedi.

İkinci sorum da pazartesi günü kan verdim beta 488di. Yarın tekrar vereceğim tahminen kaç olmuştur?
Pazartesi verdi isen o bebek sana el sallıyordur :D hiç vermeden ultrasona git baktır :D

Yerleşme kanamasıdır ama doktora görün kanama bölgene baksın sana ilaç yazar belki..

Diğer sayfalardan öğrendiğimi sana sattım şuan :D

O zaman 2 aşılama sonrası tüp bebeğe başlayacaksın.. Ücretli tedavide hiç bi şart yok. Ben tüp bebek yapmak istiyorum dediğinde kimse sana bi dur sonra gel demiyor..
Ben yumurta toplama işlemini yaptım. 22 yumurta toplandı. 16 tanesi olgun çıktı. 16 sı da döllendi. Doktor farklı bir teknik kullandı. Onunda parasını aldı sağolsun :KK70: 2. güne 16 sı da geçmiş. Bölünme başladı iyi gidiyor dediler. Bakalım pazara kaç yavrucağım kalacak :)
Yaaaa maşallah canım inşallah hepsi 5. Güne sağlıkla gider evet ama devlette aşılama ücretsiz 2 kere yaptırıp rapor alırız öyle tüp bebeğe başlarız dedik aşılama tutacağından değilde işte yapılsın bi an önce o şart kalksın diye başlcz zaten 2 senedir bekliyoruz 2 3 ay beklemek çokta zor değil benim için

Hee o zaman gelecek aya bomba gibi hazırlanmak lazım...Ama çok ümitvar devam etme. Senin her ay yaşayacağın yıkım bizimkinden daha çok olacak.. Biz hiç yaşamadığımızın peşinde koşuyoruz bizimki dilenci tesellisi gibi.. Seninki var içinnde yokluk yaşamak... Kabullenmen her ay daha ağır olacaktır... Yapabiliyorsan femara mı denesen.. Doktor ne diyor..
Adetten sonra doktoruma danışıp seçenekleriyle değerlendiricem 😊

Canım senin içerik gozukmuyo bende ya Allah allah biyere mi bastım acaba yanlışla göz ardı diyo 😏😏😏 aşılama mi olcak şimdi senin tup raporu için
Aynen canım pazartesi aşılamaya başlcm zaten bi kaç evrak istediler başka herşey vardı testler felan Bnde önden takviye aldım Hem eşime hem kendime bakalım 2 aşılama yaptırıp tüp bebeğe geçicez sen naptın başladın mı tüp bebek için

Back