Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu biz senleyiz. İnş sen 2022 en güzel şekilde merhaba diyorsun.. İnş hepimizden önce güzel haberler vereceksin :)
Ay insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsun 😍😍😍 kendime çok guz3l program hazırladım beslenme sağlık vs hazırım bomba gibi yeni yıla 😂😂😂

Kozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var 🤦🏼‍♀️ ) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Yaaa ikiz mı ayy inşallah canım ınsalalh🙏😄😄

Bunlar da benim eski sonuçlarım bi bakar mısınız acaba

Eklentiler

• 20211209_201824.jpg
    20211209_201824.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 139
Bir şey diyebilir miyim? Ağzınızdan bal damlıyor Allah size de en yakın zamanda istediğiniz mutluluğu versin inşallah🙈🙏🏻 Bazen bir söz bile motive etmeye yetiyor😍
Tabiki diyebilirsiniz. 😊 Amin ecmain mutluluğunuz daim olsun en güzel takviye bu dönemde morel

Bat 13ydu benim. predictor yaptım iki gün pozitif. kan testini pazartesi vericem, iyice netleşsin istedim.
Ya bendede erken gebelik testi varda 5 gün kala yaptım negatif geldi yarın da 1 gün kalmış oluyor benimkide predictor inşallah çıkar bakalım hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağına al inşallah 😍

Inofolic combi kullanıyorum 3. Paketteyim. Ekstra folik asit ve vitamin içeren ni hap daha kullanıyorum. Kovidden sonra ara ara aspirin de kullanıyorum. Bugün doktora soyledim 3 kez kimyasal oldu pıhtılaşma testleri yapılsa diye biz onu gebelikten saymıyoruz diyo, özelde yaptırmak lazım heralde
Buradaki arkdaşlar daha iyi bilir ama zaten genetik bölümüne gidip 2 kimyasalım var dersen hemen yapıyorlarmış....

Nasil anladınız acaba ya :KK43:
Canım pko olduğunu anlamak için amh bakılıyor.. amh 4.5 üstü ise pko lu oluyorsun. Kistik olup olmadığında LH/FSH oranı belirliyor.. Zaten doktor vajinal muaynede hemen söylüyor.... PKO bi sorun değil... Sadece yumurta gününü değiştiriyor..

Kızlar duşa girmeden önce akşam yaptım çizgi önce daha uzaktaydı duştan bi çıktım tipi kaymış böyle olmuş napcaz andjsjakjs

Eklentiler

• A4DE3112-6D5C-4280-B36B-8926298C6E5A.jpeg
    A4DE3112-6D5C-4280-B36B-8926298C6E5A.jpeg
    72,9 KB · Görüntüleme: 134
  • 3CB7341E-8407-4D56-8AD7-504F166621AA.jpeg
    3CB7341E-8407-4D56-8AD7-504F166621AA.jpeg
    75,9 KB · Görüntüleme: 130
Ay insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsun 😍😍😍 kendime çok guz3l program hazırladım beslenme sağlık vs hazırım bomba gibi yeni yıla 😂😂😂
En güzelii.. Tüp bebekte bile olumlu düşünmek etkili oluyor... Gerçekten biz eşim ile çok takmadan bu da bi süreç diyerek girdik. O kadarr olumsuz yorumlar okumama rağmen çok güzel gidiyor.. Transferde ilk seferde olursa 10 numara 5 yıldız olacak :D

Ben adette gördüm kuzu bu ay çalıştık ama ovulasyon testi koyulaşmadı hiç. Yumurta olmadı sanrım. O yüzden 2022 ye kaldım ben 😅
Aaa sende hala beta 0 olmamış o zaman. Tüp bebekte doktor bana progesteron bastı.. Vucudum gebe zannetsinde yumurtalar yerinde kalsın diye :D Hayatımın üsütümeden ve üstümden yorganı bile attığım en güzel 10 günü geçirdim :D

Ne zaman gerçeğini yaşayacağım diyorum eşime :D

İçmeyi bıraktım eşime diyorum ki arkama varana kadar donuyorum ısıt beni süperman :D

Canım pko olduğunu anlamak için amh bakılıyor.. amh 4.5 üstü ise pko lu oluyorsun. Kistik olup olmadığında LH/FSH oranı belirliyor.. Zaten doktor vajinal muaynede hemen söylüyor.... PKO bi sorun değil... Sadece yumurta gününü değiştiriyor..
Anladım çok teşekkür ederim şimdiye kadar bende amh hic bakilmadi bu ay isteyeyim

Naturallen benim lh ve fsh ımı yükseltti sizde dikkat edin
Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum

Back