- 5 Aralık 2021
- 495
- 544
- 18
Nasil anladınız acaba yaCanım puru pak pkolusun.. bence vakit kaybetmeden doktora git kist mi var yoksa pko musun net onu öğren.. Yumurta takibi ile bu işi halledebilirisn..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil anladınız acaba yaCanım puru pak pkolusun.. bence vakit kaybetmeden doktora git kist mi var yoksa pko musun net onu öğren.. Yumurta takibi ile bu işi halledebilirisn..
Yaptı yaptı çok tatlı bi paşamız olduCanım kardesin doğum yaptimi geçmiş olsun
Ay insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsunKuzu biz senleyiz. İnş sen 2022 en güzel şekilde merhaba diyorsun.. İnş hepimizden önce güzel haberler vereceksin :)
Ben adette gördüm kuzu bu ay çalıştık ama ovulasyon testi koyulaşmadı hiç. Yumurta olmadı sanrım. O yüzden 2022 ye kaldım benSelizay kuzu sen napıyorsun.. Beta hcg sıfırlandı mı? Başladınız mı çalışmalara...
Yaaa ikiz mı ayy inşallah canım ınsalalhKozlar bugün doktor a gittim ultrasonda üstten bakınca bişey göremedik hadi bide alttan bakalım dedik doktor her yeri kurcaladı bi yerde oluşum olabileceğinden şüphelendi 2 gün sonra bakalım dedi birde ailede ikiz varmı diye sormazmı ( olmazmı ya anne tarafında da baba tarafında da var) neyse kan da verdim çok şükür 1613 çıktı güzel artmış darısı başınıza arkadaşlar keseyi kalp atışını da görelim. Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
Amh 5in üzerinde olduğunda yaziyo internette ve lh fsh oranı 1 den yüksek olursa diye( 2 ,3 gibi degerler). Benim amh ilk defa bakıldı lh/fsh 1.2 ama amh yüksekKızlar pko olduğumuzu nasil anlarız yafs
Ben yarın yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinBenim bat 11 ama gününü bekliyorum
Tabiki diyebilirsiniz.Bir şey diyebilir miyim? Ağzınızdan bal damlıyor Allah size de en yakın zamanda istediğiniz mutluluğu versin inşallahBazen bir söz bile motive etmeye yetiyor
![]()
Ya bendede erken gebelik testi varda 5 gün kala yaptım negatif geldi yarın da 1 gün kalmış oluyor benimkide predictor inşallah çıkar bakalım hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağına al inşallahBat 13ydu benim. predictor yaptım iki gün pozitif. kan testini pazartesi vericem, iyice netleşsin istedim.
Sizde amh basılmamış. Estradiol düşük sanki benimde bilgim internetten bugün araştırdıgim kadari malesef yanlış bisey söylemek istememBunlar da benim eski sonuçlarım bi bakar mısınız acaba
Buradaki arkdaşlar daha iyi bilir ama zaten genetik bölümüne gidip 2 kimyasalım var dersen hemen yapıyorlarmış....Inofolic combi kullanıyorum 3. Paketteyim. Ekstra folik asit ve vitamin içeren ni hap daha kullanıyorum. Kovidden sonra ara ara aspirin de kullanıyorum. Bugün doktora soyledim 3 kez kimyasal oldu pıhtılaşma testleri yapılsa diye biz onu gebelikten saymıyoruz diyo, özelde yaptırmak lazım heralde
Canım pko olduğunu anlamak için amh bakılıyor.. amh 4.5 üstü ise pko lu oluyorsun. Kistik olup olmadığında LH/FSH oranı belirliyor.. Zaten doktor vajinal muaynede hemen söylüyor.... PKO bi sorun değil... Sadece yumurta gününü değiştiriyor..Nasil anladınız acaba ya![]()
En güzelii.. Tüp bebekte bile olumlu düşünmek etkili oluyor... Gerçekten biz eşim ile çok takmadan bu da bi süreç diyerek girdik. O kadarr olumsuz yorumlar okumama rağmen çok güzel gidiyor.. Transferde ilk seferde olursa 10 numara 5 yıldız olacakAy insallah canım yaaa güzel haberler bizlerle olsunkendime çok guz3l program hazırladım beslenme sağlık vs hazırım bomba gibi yeni yıla
![]()
Aaa sende hala beta 0 olmamış o zaman. Tüp bebekte doktor bana progesteron bastı.. Vucudum gebe zannetsinde yumurtalar yerinde kalsın diyeBen adette gördüm kuzu bu ay çalıştık ama ovulasyon testi koyulaşmadı hiç. Yumurta olmadı sanrım. O yüzden 2022 ye kaldım ben![]()
Anladım çok teşekkür ederim şimdiye kadar bende amh hic bakilmadi bu ay isteyeyimCanım pko olduğunu anlamak için amh bakılıyor.. amh 4.5 üstü ise pko lu oluyorsun. Kistik olup olmadığında LH/FSH oranı belirliyor.. Zaten doktor vajinal muaynede hemen söylüyor.... PKO bi sorun değil... Sadece yumurta gününü değiştiriyor..
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahYaptı yaptı çok tatlı bi paşamız oldu![]()
Bende Naturallen macun kullanıyorum. Eşim de sıkıntı var benim ileri hareketlilik sıfır ama macun ikimizde kullanıyoruz bu ay ikinci ayımız ve çatlamanın üzerinden yarın 10gün geçmiş olacak. Bakalım gebelik oluşacak mı bu ay... bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Nasip bekliyorum