İnşallah canım sabah baska testte negatif cıkmıstı aslında ama bunda sıvı bile aldıgım halde böyle cıktı bende anlamadım yarın belli olır herhalde
Laboquick ikisi için de bence. İlk kez ovulasyon kullandım hamile kaldım, hamileliği de baya erken bir zamanda yine aynı markanın gebelik testiyle öğrendim (erken test değil). Trendyoldan aldımSizce ovulasyon testlerinde ve gebelik testlerinde en iyi marka hangisi?
Surelab ve laboquick ürrticisi aynı kişiymiş canım sanırımLaboquick ikisi için de bence. İlk kez ovulasyon kullandım hamile kaldım, hamileliği de baya erken bir zamanda yine aynı markanın gebelik testiyle öğrendim (erken test değil). Trendyoldan aldım
Evet yapılıyor. Kartına iade edilir tutar sorun değilkartla ödeme yaptım olur mu ki . birde ilaçlar öyle iade edilebiliniyor mu
Bizim rüyaların tesiri yok arkadaş artık biliyorum ya rüyada pozitif görünce negatif olcanı anlıyorumAl benden de o kadar ahhshsj
geçen ay bende gördüm kaç defa kalkıp bir heyecanla yaptım..sonuç negatif daha da görmedimBizim rüyaların tesiri yok arkadaş artık biliyorum ya rüyada pozitif görünce negatif olcanı anlıyorum
Bunları okuyunca umutlanıyorum aynı durumdayım cünküKızlar az önce lavoboda göğüslerimi yokladımbaya damarlar vardı ve ucuna dokununca sızladı hep çok şiş içi dolu dolu gibi
Aa onu bilmiyodum kuzu surelab da iyidir o zaman benceSurelab ve laboquick ürrticisi aynı kişiymiş canım sanırım
benim de şuan 7cm.. şuan daha ameliyat demedi ama gebeliğe de engel demedi canm umarım giderde hepimizin ki bir an önce kurtuluruz.. ağrın varmı senin??Benimki de 3 cm mis canim. İnsallah bir an once temizlenir kurtuluruz da tekrar onumuze bakariz.
ağrın oluyormu canım? merak ettim şimdi..Yok ya vazgeçtim artık doktora gitmekten en son 3ay önce gittim belki de küçülmüştür
Benimki aynı yerde 7 ve4cm lik vardı o zaman çok kötü olmuştum 3defa kıvrandım resmen agrısından ağladım resmen o sıra soğan kürü ile hayıt tohumu içtim 3ayda bitmiştiağrın oluyormu canım? merak ettim şimdi..
Çok uğraştık ama eczane yapmak istemedi. Hastanem bile aradıEvet yapılıyor. Kartına iade edilir tutar sorun değil
Var canim ya, ovulasyon testinde pik gordugum gun agri basladi, testin siliklestigi ertesi gun hafifledi ama hic gecmedi 1 haftadir. Tabi baska yumurtam var miydi, catladi mi ne oldu hic bilmiyorum. Takipsiz kullanmistim Klomen’i, hata yaptim. Simdi belirsizlik icerisinde bekliyorum. Seninki de Klomen yuzunden mi oldu?benim de şuan 7cm.. şuan daha ameliyat demedi ama gebeliğe de engel demedi canm umarım giderde hepimizin ki bir an önce kurtuluruz.. ağrın varmı senin??
Simdi de yapiyor musun sogan kuru hayit tohumunu?Benimki aynı yerde 7 ve4cm lik vardı o zaman çok kötü olmuştum 3defa kıvrandım resmen agrısından ağladım resmen o sıra soğan kürü ile hayıt tohumu içtim 3ayda bitmişti
Şu anda hayıt tohumu içiyorum küçük olduğu için bende fayda etti herkeste bir olmuyor genelde bana ilaçlar yan etki yapıyorSimdi de yapiyor musun sogan kuru hayit tohumunu?
Bazilari sogan kuruyle de kist olustugunu yazmis buralarda, hersey herkesde farkli etki yapiyor…
Ben doktor kontrolünde kullandığım halde oldu çatlatma iğnesi de olmuştumVar canim ya, ovulasyon testinde pik gordugum gun agri basladi, testin siliklestigi ertesi gun hafifledi ama hic gecmedi 1 haftadir. Tabi baska yumurtam var miydi, catladi mi ne oldu hic bilmiyorum. Takipsiz kullanmistim Klomen’i, hata yaptim. Simdi belirsizlik icerisinde bekliyorum. Seninki de Klomen yuzunden mi oldu?
Bugünde ovülasyon yaptım bugünde pik yarını ve cumartesiyi değerlendireyim diyorum olur mu dünü değerlendirdim cunkuGünde 1-2 mm arası büyüyor yumurtalar o nedenle Cuma’ya kadar max 20 mm civarı olur canım ama illa çatlayacak diye bir kural yok çatlamayıp kiste de dönüşebilir.
Sürecini bilmiyorum ama çatlatma iğnesi düşünebilirsin.
Bugün doktor cuma yada cumartesi çatlar dedi ogünleri değerlendir dedi yani cumaya kadar bugün ve yarını pas mı geceyim ?Ovulasyon testleri malesef her zaman doğru sınuc göstermiyor buna burda çok kez şahit olduk canım en garantisi ultrasonda takip ettirmen
Canım spermler 72 saat kadar canlı kalıyor. Eğer eşinde bir sperm sorunu yoksa Hergün de deneyebilirsiniz ama gün aşırı yeterli görüyor doktorlar, çünkü hergün olunca sperm kalitesi düşebiliyor.Bugünde ovülasyon yaptım bugünde pik yarını ve cumartesiyi değerlendireyim diyorum olur mu dünü değerlendirdim cunku
Artimed canım, bence gayet iyi çok hassas.Kızlar şu mavili gebelik testi markası ne merak ettim memnun musunuz kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?