• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sabah baska testte negatif cıkmıstı aslında ama bunda sıvı bile aldıgım halde böyle cıktı bende anlamadım yarın belli olır herhalde🤗

Sizce ovulasyon testlerinde ve gebelik testlerinde en iyi marka hangisi?
Laboquick ikisi için de bence. İlk kez ovulasyon kullandım hamile kaldım, hamileliği de baya erken bir zamanda yine aynı markanın gebelik testiyle öğrendim (erken test değil). Trendyoldan aldım

Laboquick ikisi için de bence. İlk kez ovulasyon kullandım hamile kaldım, hamileliği de baya erken bir zamanda yine aynı markanın gebelik testiyle öğrendim (erken test değil). Trendyoldan aldım
Surelab ve laboquick ürrticisi aynı kişiymiş canım sanırım

bat a daha 8 gün var elimde şuan laboquick gebelik testi var erken değil normal test.. yapmamak için kendimi zor tutuyorum :( napcaz ya bu sabır işini..

Kızlar az önce lavoboda göğüslerimi yokladım :KK70:baya damarlar vardı ve ucuna dokununca sızladı hep çok şiş içi dolu dolu gibi🧐
Bunları okuyunca umutlanıyorum aynı durumdayım cünkü 🙃 Bu arada testinde ki 2. cizgiyi bende gördüm umarım düşündüğümüzdür ve olumlu ilerler canımmm hadii inşşş

benim de şuan 7cm.. şuan daha ameliyat demedi ama gebeliğe de engel demedi canm umarım giderde hepimizin ki bir an önce kurtuluruz.. ağrın varmı senin??
Var canim ya, ovulasyon testinde pik gordugum gun agri basladi, testin siliklestigi ertesi gun hafifledi ama hic gecmedi 1 haftadir. Tabi baska yumurtam var miydi, catladi mi ne oldu hic bilmiyorum. Takipsiz kullanmistim Klomen’i, hata yaptim. Simdi belirsizlik icerisinde bekliyorum. Seninki de Klomen yuzunden mi oldu?

Benimki aynı yerde 7 ve4cm lik vardı o zaman çok kötü olmuştum 3defa kıvrandım resmen agrısından ağladım resmen o sıra soğan kürü ile hayıt tohumu içtim 3ayda bitmişti
Simdi de yapiyor musun sogan kuru hayit tohumunu?
Bazilari sogan kuruyle de kist olustugunu yazmis buralarda, hersey herkesde farkli etki yapiyor…

Simdi de yapiyor musun sogan kuru hayit tohumunu?
Bazilari sogan kuruyle de kist olustugunu yazmis buralarda, hersey herkesde farkli etki yapiyor…
Şu anda hayıt tohumu içiyorum küçük olduğu için bende fayda etti herkeste bir olmuyor genelde bana ilaçlar yan etki yapıyor

Var canim ya, ovulasyon testinde pik gordugum gun agri basladi, testin siliklestigi ertesi gun hafifledi ama hic gecmedi 1 haftadir. Tabi baska yumurtam var miydi, catladi mi ne oldu hic bilmiyorum. Takipsiz kullanmistim Klomen’i, hata yaptim. Simdi belirsizlik icerisinde bekliyorum. Seninki de Klomen yuzunden mi oldu?
Ben doktor kontrolünde kullandığım halde oldu çatlatma iğnesi de olmuştum

Günde 1-2 mm arası büyüyor yumurtalar o nedenle Cuma’ya kadar max 20 mm civarı olur canım ama illa çatlayacak diye bir kural yok çatlamayıp kiste de dönüşebilir.

Sürecini bilmiyorum ama çatlatma iğnesi düşünebilirsin.
Bugünde ovülasyon yaptım bugünde pik yarını ve cumartesiyi değerlendireyim diyorum olur mu dünü değerlendirdim cunku

Bugünde ovülasyon yaptım bugünde pik yarını ve cumartesiyi değerlendireyim diyorum olur mu dünü değerlendirdim cunku
Canım spermler 72 saat kadar canlı kalıyor. Eğer eşinde bir sperm sorunu yoksa Hergün de deneyebilirsiniz ama gün aşırı yeterli görüyor doktorlar, çünkü hergün olunca sperm kalitesi düşebiliyor.
Kızlar şu mavili gebelik testi markası ne merak ettim memnun musunuz kullanan var mı
Artimed canım, bence gayet iyi çok hassas.

Back