• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yeri burası mı bilmiyorum ama sormam lazım :) yarın adetimin 21. Günü hamile olduğumu sanmıyorum doktora gitmeyi planlıyorum hormonlarıma vs baktırmak için. Aile hekimleri bakıyor mu ? Bir de illa ki adet döneminde mi gitmek gerekir ?
Aile hekimi bakıyor evet

Ben de 2 ay kullandim, bundan sonra da kullanmayi dusunmuyorum… dedigin gibi herkesde ayni etkiyi yaratmiyor Klomen kullanip hamile kalan da cok ama ben de bir kere kist gordum ya, bir daha gerek yok diye dusunuyorum
Ben iki defa kullandım birinde tek taraflı 7ve5cmlik oluştu.8olsaydı ameliyat olacaktım 4 ayda anca gitti sonra tekrar başka bir doktor kullandırdı yine 4cm lik oluştu 2 3aydır uğraşıyorum adetim halen düzenli degil çocuk istediğimden beri düzenim bozuldu iyice

Ay bugün biri yazmış ki hocam istediğiniz ürünleri almak 700-800 TL falan, rica etseniz satıcılar biraz indirim yapsa falan
Hoca aynen şöyle cevap verdi, benimle pazarlık yapmayın. Ben burada ücretsiz terapi veriyorum, bilgi veriyorum ozaman gel benimle bireysel görüşme yap sadece ona 1.500 TL ver. 😳 kendini ne sanıyorsa artık..
Benim bulunduğum şehirde en baba profesör ücreti bile 250 TL
hayatımda en nefret ettıgım sey kendını bısey sanmak. bende o hocaya uyuz olanlardanım

Ben iki defa kullandım birinde tek taraflı 7ve5cmlik oluştu.8olsaydı ameliyat olacaktım 4 ayda anca gitti sonra tekrar başka bir doktor kullandırdı yine 4cm lik oluştu 2 3aydır uğraşıyorum adetim halen düzenli degil çocuk istediğimden beri düzenim bozuldu iyice
Benimki de 3 cm mis canim. İnsallah bir an once temizlenir kurtuluruz da tekrar onumuze bakariz.

Ay bugün biri yazmış ki hocam istediğiniz ürünleri almak 700-800 TL falan, rica etseniz satıcılar biraz indirim yapsa falan
Hoca aynen şöyle cevap verdi, benimle pazarlık yapmayın. Ben burada ücretsiz terapi veriyorum, bilgi veriyorum ozaman gel benimle bireysel görüşme yap sadece ona 1.500 TL ver. 😳 kendini ne sanıyorsa artık..
Benim bulunduğum şehirde en baba profesör ücreti bile 250 TL
Cok şaşkınım zaten para tuzağı olduğu belliydi. 1500 de neymiş:))

Videolarda görmüşsündür ama yine söyliyim canım göbek deliğini sağ sol ve alt kısımlarına vurabilirsiniz deliğin üst kısımlarına vurma öncelikle. Ve kıstırıp yaptı ama küçük bi parça tutmadı eşim yani iğne tekrar derine batmasın sen de öyle kalınca tut öyle batır ve 8-10 saniye iğneyi çıkarma. Ve hızlı batırıp hızlı çıkarınca daha az acıyor 👍🏻
teşekkür ederim canım. çok sağol. az önce e nabıza girdim ilaç aslında raporlu imiş eczanede göremeyince bende bilmediğimden raporsuz ilaç aldım o kadar para verdim . raporlu alsaydım 1000 tl daha az öderdim ortalama . boşa rapor varken pahalıya ilaç aldım . çok canım sıkıldı

ben rüyam da test yaptım ve pozıtıf cıktı ardı ardına 3 kere tekrar ettı bu rüya ardından uyanıp yaptım ve pozitifti
Eee kan versene bi kız iyice emin olursun hem bende görmüştüm rüyamda test pozitifti gerçekte yaptım negatif çıktı benim rüyalar tutmuyor ne zaman pozitif görsem gerçekte negatif görüyorum 😂

Cok şaşkınım zaten para tuzağı olduğu belliydi. 1500 de neymiş:))
Oha yok artık daha neler bulunmaz hint kumaşı mübarek baya paracıymış onun yerine kızlar yapan bi yer bulun orda yaptırın yada internette de satılıyor bu karışım Trendyol vs ben burda 130 TL yaptırdım o karışımı

evet araya hafta sonu giriyor canım .2 video izledim birinde karına direk vuruyor iğneyi . birinde iğneyi batıracağı yeri göbeği yani 2 parmak arasına alıp sıkıp yapıyor .sen hangisini yaptın
Selam canım ne yaptın gebelik varmi beklenen bat ne zamandı 🙋

selam canım .yok maalesef adet oldum aşılama ya geçtik iğne falan verdi gonal f ona başlıycam yarın
Olsun canim canını hiç sıkma hayırlısı neyse o olsun hakkinizda ianiyorum ki güzel günler sana yakındır başla insAllah hayırla sonuçlansın güzel haberlrini bekliyorum ☺️ birde bizim testlerden yapıp sonradan çizgi falan çıktı mı sende de yoksa direk negatif mi çıktı

Olsun canim canını hiç sıkma hayırlısı neyse o olsun hakkinizda ianiyorum ki güzel günler sana yakındır başla insAllah hayırla sonuçlansın güzel haberlrini bekliyorum ☺️ birde bizim testlerden yapıp sonradan çizgi falan çıktı mı sende de yoksa direk negatif mi çıktı
yok canım yaa ben testte bile hiç pozitif görmedim bu zamana kadar . sen neler yaptın adet bekliyordun oldun mu

yok canım yaa ben testte bile hiç pozitif görmedim bu zamana kadar . sen neler yaptın adet bekliyordun oldun mu
Benim hep silik çıktı biliyorsun var dedi herkes kan verdim zaten çıkmadı birşeyler oldu ama ne oldu bende anlamadım canım galiba olamadı yani herhalde zaten 3 gün sonra adet oldum bende

Benim hep silik çıktı biliyorsun var dedi herkes kan verdim zaten çıkmadı birşeyler oldu ama ne oldu bende anlamadım canım galiba olamadı yani herhalde zaten 3 gün sonra adet oldum bende
kimyasal olmuştur bence canım . hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var ki ben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda doğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo. :KK14::KK14::işsiz::işsiz:
İdrarını yaparken yanma ise idrar enfeksiyon olabilir

teşekkür ederim canım. çok sağol. az önce e nabıza girdim ilaç aslında raporlu imiş eczanede göremeyince bende bilmediğimden raporsuz ilaç aldım o kadar para verdim . raporlu alsaydım 1000 tl daha az öderdim ortalama . boşa rapor varken pahalıya ilaç aldım . çok canım sıkıldı
İade edip tekrar alabilirsin bebeğim

kimyasal olmuştur bence canım . hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım aminnnn çok az adet oldum zaten her zamanki gibi değil normalden çok çok az oldum bakalım fazla bakmıyorum burayada stres yapıyor arada bir giriyorum bu ay rahat hareket edeyim dedim oldu mu olacak mı falan derken benide habersiz bırakma sende etiket yap ☺️ hayırlısı olsun hakkında

Back