- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
İnşallah canımBiz de görünüyor biraz da olsa canım umarım bebiş vardır![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBiz de görünüyor biraz da olsa canım umarım bebiş vardır![]()
kartla ödeme yaptım olur mu ki . birde ilaçlar öyle iade edilebiliniyor muİade edip tekrar alabilirsin bebeğim
olur ederim canım .sende hayırlı haberlerle dön bana inşallah. .Amin canım aminnnn çok az adet oldum zaten her zamanki gibi değil normalden çok çok az oldum bakalım fazla bakmıyorum burayada stres yapıyor arada bir giriyorum bu ay rahat hareket edeyim dedim oldu mu olacak mı falan derken benide habersiz bırakma sende etiket yaphayırlısı olsun hakkında
Labaquik bence ovulasyondaSizce ovulasyon testlerinde ve gebelik testlerinde en iyi marka hangisi?
Canım sasacım çok çok sevindim. Maşallah çok güzel bir sayı buKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmiş@larissa123
karaca3443 @A R Y A @Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
![]()
4 cm de cok buyuk degil canim aslinda, 5 cme kadar normal kabul ediliyormus, niye gitmedi ki seninki acaba? Baska bir doktora daha mi gostersen belki faydasi olur?Seninki küçükmüş çabuk gider ben 3aydır düzelmedim
Gidip bende bakayım bari benimkilerde kocaman oldular.Topluca kafayı yedik, geçmiş olsunKızlar az önce lavoboda göğüslerimi yokladımbaya damarlar vardı ve ucuna dokununca sızladı hep çok şiş içi dolu dolu gibi
![]()
Yok ya vazgeçtim artık doktora gitmekten en son 3ay önce gittim belki de küçülmüştür4 cm de cok buyuk degil canim aslinda, 5 cme kadar normal kabul ediliyormus, niye gitmedi ki seninki acaba? Baska bir doktora daha mi gostersen belki faydasi olur?
Bak bak sende bir karşılaştıralım memeleriGidip bende bakayım bari benimkilerde kocaman oldular.Topluca kafayı yedik, geçmiş olsun![]()
Benden hiç 21. Gün gelmemi istemediler o yüzden bilmiyorum canımProgesteron a bakmazlar mı peki ? 21. Günü olması gerekiyormuş sanırım.
Progesteron genelde 21.günde bakıyorlar ama bu yanlıs her kadın 14.günde yumurtlamaz. Normal ve doğru olanı yumurtladığın günden 7 gün sonradır canım aklında bulunsun. Eğer 14.gün yumurtlamadıysan cıkan sonuc senı boş yere üzüp kafanı karıştırabilir. Ben 21.günde catladım ve 27.günde baktırdım progesterona bu yüzden.Progesteron a bakmazlar mı peki ? 21. Günü olması gerekiyormuş sanırım.
Rapor için şartlar lazım canım direk çıkaramıyorsunteşekkür ederim canım. çok sağol. az önce e nabıza girdim ilaç aslında raporlu imiş eczanede göremeyince bende bilmediğimden raporsuz ilaç aldım o kadar para verdim . raporlu alsaydım 1000 tl daha az öderdim ortalama . boşa rapor varken pahalıya ilaç aldım . çok canım sıkıldı
Al benden de o kadar ahhshsjEee kan versene bi kız iyice emin olursun hem bende görmüştüm rüyamda test pozitifti gerçekte yaptım negatif çıktı benim rüyalar tutmuyor ne zaman pozitif görsem gerçekte negatif görüyorum![]()
ay ne zaman yumurtladım bilmiom ki canımProgesteron genelde 21.günde bakıyorlar ama bu yanlıs her kadın 14.günde yumurtlamaz. Normal ve doğru olanı yumurtladığın günden 7 gün sonradır canım aklında bulunsun. Eğer 14.gün yumurtlamadıysan cıkan sonuc senı boş yere üzüp kafanı karıştırabilir. Ben 21.günde catladım ve 27.günde baktırdım progesterona bu yüzden.
raporum var canım ama karışıklık dan göremedi eczane . sonrada düzelttik ama iade yapmıyor. diğer eczaneler yapılır diyor. uğraşıcaz bakalımRapor için şartlar lazım canım direk çıkaramıyorsun
Ne zaman yumurtladıgını bilmiyosan bosuna progesteron verip moralini bozma canım sen adetini ol git 3.günü değerlerine baktırıp yumurta takibi yaptır doktorunaay ne zaman yumurtladım bilmiom ki canımovaluasyon testlerinde biraz koyuluk gördüm tam pik olmadan silindi gitti
o yüzden bi dr a mı görünsem diye düşündüm
![]()