• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım aminnnn çok az adet oldum zaten her zamanki gibi değil normalden çok çok az oldum bakalım fazla bakmıyorum burayada stres yapıyor arada bir giriyorum bu ay rahat hareket edeyim dedim oldu mu olacak mı falan derken benide habersiz bırakma sende etiket yap ☺️ hayırlısı olsun hakkında
olur ederim canım .sende hayırlı haberlerle dön bana inşallah. .

Kızlar az önce lavoboda göğüslerimi yokladım :KK70:baya damarlar vardı ve ucuna dokununca sızladı hep çok şiş içi dolu dolu gibi🧐
Gidip bende bakayım bari benimkilerde kocaman oldular.Topluca kafayı yedik, geçmiş olsun 😂😂😂

4 cm de cok buyuk degil canim aslinda, 5 cme kadar normal kabul ediliyormus, niye gitmedi ki seninki acaba? Baska bir doktora daha mi gostersen belki faydasi olur?
Yok ya vazgeçtim artık doktora gitmekten en son 3ay önce gittim belki de küçülmüştür

Progesteron a bakmazlar mı peki ? 21. Günü olması gerekiyormuş sanırım.
Progesteron genelde 21.günde bakıyorlar ama bu yanlıs her kadın 14.günde yumurtlamaz. Normal ve doğru olanı yumurtladığın günden 7 gün sonradır canım aklında bulunsun. Eğer 14.gün yumurtlamadıysan cıkan sonuc senı boş yere üzüp kafanı karıştırabilir. Ben 21.günde catladım ve 27.günde baktırdım progesterona bu yüzden.

teşekkür ederim canım. çok sağol. az önce e nabıza girdim ilaç aslında raporlu imiş eczanede göremeyince bende bilmediğimden raporsuz ilaç aldım o kadar para verdim . raporlu alsaydım 1000 tl daha az öderdim ortalama . boşa rapor varken pahalıya ilaç aldım . çok canım sıkıldı
Rapor için şartlar lazım canım direk çıkaramıyorsun

Progesteron genelde 21.günde bakıyorlar ama bu yanlıs her kadın 14.günde yumurtlamaz. Normal ve doğru olanı yumurtladığın günden 7 gün sonradır canım aklında bulunsun. Eğer 14.gün yumurtlamadıysan cıkan sonuc senı boş yere üzüp kafanı karıştırabilir. Ben 21.günde catladım ve 27.günde baktırdım progesterona bu yüzden.
ay ne zaman yumurtladım bilmiom ki canım :D ovaluasyon testlerinde biraz koyuluk gördüm tam pik olmadan silindi gitti :( o yüzden bi dr a mı görünsem diye düşündüm :(

ay ne zaman yumurtladım bilmiom ki canım :KK70: ovaluasyon testlerinde biraz koyuluk gördüm tam pik olmadan silindi gitti :KK43: o yüzden bi dr a mı görünsem diye düşündüm :KK43:
Ne zaman yumurtladıgını bilmiyosan bosuna progesteron verip moralini bozma canım sen adetini ol git 3.günü değerlerine baktırıp yumurta takibi yaptır doktoruna

Kızlar bu arada benım iliski 1 aralık gecesi oldu 23.00 gibi yani iliskiden sonra 7.günümdü bugün yarın 8.günü olcak ilk iliskinin iğneninde 9.günü hadi hayırlısı heyecan yaptık gene memişleri görünce:KK70: karnımda cok şişti ya öğlen kurufasulye yemiştim ondan mı acaba ahdjjsjsja:KK70:

Back