• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada benım iliski 1 aralık gecesi oldu 23.00 gibi yani iliskiden sonra 7.günümdü bugün yarın 8.günü olcak ilk iliskinin iğneninde 9.günü hadi hayırlısı heyecan yaptık gene memişleri görünce:KK70: karnımda cok şişti ya öğlen kurufasulye yemiştim ondan mı acaba ahdjjsjsja:KK70:
Ya benim de şimdi lavaboda fark ettim böyle mandalina rengi akıntım olmuş anlamadım eğlence mekanındaydik horon teptim biraz sonra lavaboya gittim günlüğümde fark ettim 🤔🤔 Allah'ım herşeyi belirti arar olduk

Ya benim de şimdi lavaboda fark ettim böyle mandalina rengi akıntım olmuş anlamadım eğlence mekanındaydik horon teptim biraz sonra lavaboya gittim günlüğümde fark ettim 🤔🤔 Allah'ım herşeyi belirti arar olduk
Bata kaç gün var
İnşallah yerleşme kanamasidir
Bu arada ne güzel valla benim için de eğlen 7 24 evde olan biri olarak 😞

Kızlar bu arada benım iliski 1 aralık gecesi oldu 23.00 gibi yani iliskiden sonra 7.günümdü bugün yarın 8.günü olcak ilk iliskinin iğneninde 9.günü hadi hayırlısı heyecan yaptık gene memişleri görünce:KK70: karnımda cok şişti ya öğlen kurufasulye yemiştim ondan mı acaba ahdjjsjsja:KK70:
Ya yeminle biz seninle anlaşmıştık gibiyiz aynı ya bizim de 1 gecesi oldu

Kızlar silik de olsa bi çizgi var mı sizce ve varsa da kuruma mıdır 1 saat sonra gördüm

Eklentiler

• 20211208_163101.jpg
    20211208_163101.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 109
Back