- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Tamam kuzum elimdeki predictor early zaten son 1 tane var boşa harcamakta istemiyorumErkenler daha hassas canım onu 12 gününe kadar sakla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum elimdeki predictor early zaten son 1 tane var boşa harcamakta istemiyorumErkenler daha hassas canım onu 12 gününe kadar sakla
evet araya hafta sonu giriyor canım .2 video izledim birinde karına direk vuruyor iğneyi . birinde iğneyi batıracağı yeri göbeği yani 2 parmak arasına alıp sıkıp yapıyor .sen hangisini yaptınBen kendim de yapabilirdim çok kolay sağlık ocağına falan gitme bence her gün aynı saatte olması gerekiyor çünkü haftasonu yine sana kalır yani. Eşime yaptırdım özellikle o da kendini bu işin içinde hissetsin biraz daha yanımda olduğunu hissetmek için. Cidden de işe yaradı daha çok konuşup destek oldu öyle yap bence çok kolay zaten. İzlediysen de görürsün. 75 ken ağrımıyor da zaten kendini sıkma tamamdır canım ucu çok ince zaten. Çok korkuyordum ben sıkınca ağrıyordu rahatken hissedilmiyor bile
Ben kullandım canım aşılama içinşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı
Teşekkür ederim canımevet yumurtlama bu
Canım ben 2. Çizgiyi göremiyorumKızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi
Kaç gün değerlendirmem gerekiyorevet canım
Tamm canım peki kaç gün değerlendirmem gerekiyorEvet canım bugün iliski olsun mutlaka 24-36 saat icinde catlayabilir
İnşallah vardır bebepiğimmm cok dua edelim birbirimize Bende 3 gün sonra kan vercem. Erken gebelik aldım gelmiş olursa yarın cuma sabah yani adet günümde bu aldıgımdan yaparımAskım dolardan önce 5 tl ye alıyodum 10 tl yapmışlar
Of insallah iğne değildir asko ya emin olamıtorum ben gene bi yarın tekrarlıcam bakalım
Çok teşekkür ederimBaşına @ koyup kullanıcı adı yazarak.
Canım çizgi göremedim ben, daha çok erken zaten yapma testKızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi
Bana doktor 5 gün diyor 1 er gün ara ileKaç gün değerlendirmem gerekiyor
canım görüyorum ama çok çok silik ama iğne etkisi geçmiş artık sanki bundan sonra koyulaşma takip edicez. Bende artimed alıcam bu test bana gücen veriyor varsa var yoksa yok sankiBuda baska ışıkta
Haklisin canim. Hepimiz icin hayirlisi olsun, Allah bir an once bizlere de saglikli bir gebelik nasip etsin insallahEvet canım. Bende de geçen ayki ilaçlardan sonra 2 mm lik küçük iki kist oluştu. Aynen senin gibi umut aradım. Umut var ama çok yüksek bi ihtimal değil bunu bilerek başla çünkü bu süreci biliyorum. Ne kadar umutlanırsan tutmayınca o kadar kırılıyor insan. Bal hurma poleni vitamin coşturdum bu ay olursa olur olmazsa gelecek ay tüp düşünüyorum. O da biraz gevşetmiş olabilir beni
Benim ilk hamileliğim de klomenle oluşan 3 yumurtanın 2 tanesi kiste dönüşmüş biri dollenmisti. Hamilelik sürecinde sıkıntı yaratmadı. Doktorum da zaten sıkıntı olusturmayacagini kendiliğinden eriyecegini söylemişti öyle de olmustu çok sukurKızlar buralarda bir yerlerde Klomen kullanıp ayni ay olusan 2-3 yumurtadan biri kiste donusen, ama digerlerinden biri dollendigi icin hamile kalan birileri olmus mudur? Boyle bir umuda ihtiyacim var, var midir boyle bir durum yasayan siz ya da tanidiklarinizdan?
Bu bende hep yalancı cıkarıyodu yaa ondan korkıyorum bu testten kuzu insallah pozitifi görürüz hep birlikteİnşallah vardır bebepiğimmm cok dua edelim birbirimize Bende 3 gün sonra kan vercem. Erken gebelik aldım gelmiş olursa yarın cuma sabah yani adet günümde bu aldıgımdan yaparım
Bugün değerlendir yarın tekrarla testi catladıysa bidaha değerlendir canımTamm canım peki kaç gün değerlendirmem gerekiyor
Aynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor geneldecanım görüyorum ama çok çok silik ama iğne etkisi geçmiş artık sanki bundan sonra koyulaşma takip edicez. Bende artimed alıcam bu test bana gücen veriyor varsa var yoksa yok sanki
Ahhh ayyy iste aradigim umutsun su an!Benim ilk hamileliğim de klomenle oluşan 3 yumurtanın 2 tanesi kiste dönüşmüş biri dollenmisti. Hamilelik sürecinde sıkıntı yaratmadı. Doktorum da zaten sıkıntı olusturmayacagini kendiliğinden eriyecegini söylemişti öyle de olmustu çok sukur