Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetinin 21.gününde hormonlarına baktırman yanlıs sonuc verir. Adetin 3.günü bakılır canım

Kızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi
Canım o cizgi değil kasetler böyle yanılma yapabiliyor. Daha yakın tarafta olması lazımdı sen genede yarın sabah testi tekrarla :)

Benim çatlama iğnesi de vurulmuştu çok belirti hatırlamıyorum 6 sene oldu ama bat tan 5 gün önce kanda hcg 40 civariydi. İlk başlarda tedirgin etmişti kist keseye göre daha büyüktü. Sonradan kayboldu. İnş siz de bi an önce kucağınıza alırsınız.

Amin canim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin Cok tesekkurler

evet araya hafta sonu giriyor canım .2 video izledim birinde karına direk vuruyor iğneyi . birinde iğneyi batıracağı yeri göbeği yani 2 parmak arasına alıp sıkıp yapıyor .sen hangisini yaptın
Videolarda görmüşsündür ama yine söyliyim canım göbek deliğini sağ sol ve alt kısımlarına vurabilirsiniz deliğin üst kısımlarına vurma öncelikle. Ve kıstırıp yaptı ama küçük bi parça tutmadı eşim yani iğne tekrar derine batmasın sen de öyle kalınca tut öyle batır ve 8-10 saniye iğneyi çıkarma. Ve hızlı batırıp hızlı çıkarınca daha az acıyor

Adetinin 2 veya. Günü olması gerekiyor canım doktora gitsen de o zaman gel der sana. Aile hekimleri çoğunu yapıyor diye biliyorum ama hepsini yapmayabilir

Merhaba canım ben ne zaman kullandiysan klomeni kiste dönüştü.kist varken de hiç hamilelik oluşmadı üstelik adetimde bozuldu bu kistlerden birdaha asla bu ilacı kullanmam ama herkese aynı etki yapmaz

Adetinin 2 veya. Günü olması gerekiyor canım doktora gitsen de o zaman gel der sana. Aile hekimleri çoğunu yapıyor diye biliyorum ama hepsini yapmayabilir
Progesteron a bakmazlar mı peki ? 21. Günü olması gerekiyormuş sanırım.

Aynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor genelde
İlk Negatifi sonra 12-13 günden sonra pozitifi görürüz inşallah

Merhaba canım ben ne zaman kullandiysan klomeni kiste dönüştü.kist varken de hiç hamilelik oluşmadı üstelik adetimde bozuldu bu kistlerden birdaha asla bu ilacı kullanmam ama herkese aynı etki yapmaz
Ben de 2 ay kullandim, bundan sonra da kullanmayi dusunmuyorum… dedigin gibi herkesde ayni etkiyi yaratmiyor Klomen kullanip hamile kalan da cok ama ben de bir kere kist gordum ya, bir daha gerek yok diye dusunuyorum

Ama bizi iğne yanıltabiliyor ne yazık ki canım ondan dolayı
Evet canım ama döllenme olduysa artık yarın yaval yavaş silinen çizgimin kendini belli etmesi lazım düsünüyorum cünkü 9.günüm olcak bugünde cok silik çıktığına göre yarın daha belirgin olması gerek. Artık biraz gerçekçi yaklaşıyorum kendimi kandırıp üzülmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…