- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
İnş inş bende burdan paylaşınxa umut olur istiyorum korkmayalım istiyorum.. Bir de bende farklı teknik kullanıldı. Etkisi inş güzel olurYa
Valla maşallahh kuzu =)
İnsallah büsürüsüüüü pazara kadarr ulasırr=)
Heyecanlandım
Canım sağda ince bi çizgi var sankiCanım ben 2. Çizgiyi göremiyorum
adetinin 21.gününde hormonlarına baktırman yanlıs sonuc verir. Adetin 3.günü bakılır canımKızlar yeri burası mı bilmiyorum ama sormam lazım :) yarın adetimin 21. Günü hamile olduğumu sanmıyorum doktora gitmeyi planlıyorum hormonlarıma vs baktırmak için. Aile hekimleri bakıyor mu ? Bir de illa ki adet döneminde mi gitmek gerekir ?
Canım o cizgi değil kasetler böyle yanılma yapabiliyor. Daha yakın tarafta olması lazımdı sen genede yarın sabah testi tekrarla :)Kızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi
Benim çatlama iğnesi de vurulmuştu çok belirti hatırlamıyorum 6 sene olduAhhh ayyy iste aradigim umutsun su an!
Bana da doktor oyle dedi, eger gebe kaldiysan hamileligin 3. Ayindan sonra kaybolur diye. Ama once gebe kalmis olmak onemli tabiOvulasyonla yumurtlama takibi yapmistim ben ve testte piki ve sonra silinmeyi gordum. Yumurtlama gununden beri kasik, bel agrisi hic durmadan devam ediyor. Kist nedeniyle de olabilir sanirim bilemiyorum. Senin belirtin var miydi canim? Ne zaman ogrenmistin?
Amin canim insallahBenim çatlama iğnesi de vurulmuştu çok belirti hatırlamıyorum 6 sene olduama bat tan 5 gün önce kanda hcg 40 civariydi. İlk başlarda tedirgin etmişti kist keseye göre daha büyüktü. Sonradan kayboldu. İnş siz de bi an önce kucağınıza alırsınız.
Bende yakınlıktan şüphe etmiştim zatenCanım o cizgi değil kasetler böyle yanılma yapabiliyor. Daha yakın tarafta olması lazımdı sen genede yarın sabah testi tekrarla :)
Videolarda görmüşsündür ama yine söyliyim canım göbek deliğini sağ sol ve alt kısımlarına vurabilirsiniz deliğin üst kısımlarına vurma öncelikle. Ve kıstırıp yaptı ama küçük bi parça tutmadı eşim yani iğne tekrar derine batmasın sen de öyle kalınca tut öyle batır ve 8-10 saniye iğneyi çıkarma. Ve hızlı batırıp hızlı çıkarınca daha az acıyorevet araya hafta sonu giriyor canım .2 video izledim birinde karına direk vuruyor iğneyi . birinde iğneyi batıracağı yeri göbeği yani 2 parmak arasına alıp sıkıp yapıyor .sen hangisini yaptın
Adetinin 2 veya. Günü olması gerekiyor canım doktora gitsen de o zaman gel der sana. Aile hekimleri çoğunu yapıyor diye biliyorum ama hepsini yapmayabilirKızlar yeri burası mı bilmiyorum ama sormam lazım :) yarın adetimin 21. Günü hamile olduğumu sanmıyorum doktora gitmeyi planlıyorum hormonlarıma vs baktırmak için. Aile hekimleri bakıyor mu ? Bir de illa ki adet döneminde mi gitmek gerekir ?
Gecen ay benımde basıma geldi kaset testte ama negatifti insallah yarın güzel sonucu alırsın canımBende yakınlıktan şüphe etmiştim zatenen iyisi sabah tekrarlamak
Benim gibi güzel haber bekleyen herkesi rabbim en kısa zamanda müjdelendirsinGecen ay benımde basıma geldi kaset testte ama negatifti insallah yarın güzel sonucu alırsın canım
Amin inş rica ederim. bende ikinciyi istiyorum İnş hayirli zamanda olurAmin canim insallahAllah isteyen herkese nasip etsin Cok tesekkurler
Sizi cok iyi anlıyorım gerçektenBenim gibi güzel haber bekleyen herkesi rabbim en kısa zamanda müjdelendirsinİnsan böyle bekleyince testteki en ufak bir şeyi bile çizgiye yormak istiyor ne yazıkki
İnsallah canim hayirlisiyla senin de dileklerin gercek olsunAmin inş rica ederim. bende ikinciyi istiyorum İnş hayirli zamanda olur
Ama bizi iğne yanıltabiliyor ne yazık ki canım ondan dolayıAynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor genelde
Merhaba canım ben ne zaman kullandiysan klomeni kiste dönüştü.kist varken de hiç hamilelik oluşmadı üstelik adetimde bozuldu bu kistlerden birdaha asla bu ilacı kullanmam ama herkese aynı etki yapmazKızlar buralarda bir yerlerde Klomen kullanıp ayni ay olusan 2-3 yumurtadan biri kiste donusen, ama digerlerinden biri dollendigi icin hamile kalan birileri olmus mudur? Boyle bir umuda ihtiyacim var, var midir boyle bir durum yasayan siz ya da tanidiklarinizdan?
Progesteron a bakmazlar mı peki ? 21. Günü olması gerekiyormuş sanırım.Adetinin 2 veya. Günü olması gerekiyor canım doktora gitsen de o zaman gel der sana. Aile hekimleri çoğunu yapıyor diye biliyorum ama hepsini yapmayabilir
İlk Negatifi sonra 12-13 günden sonra pozitifi görürüz inşallahAynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor genelde
Ben de 2 ay kullandim, bundan sonra da kullanmayi dusunmuyorum… dedigin gibi herkesde ayni etkiyi yaratmiyor Klomen kullanip hamile kalan da cok ama ben de bir kere kist gordum ya, bir daha gerek yok diye dusunuyorumMerhaba canım ben ne zaman kullandiysan klomeni kiste dönüştü.kist varken de hiç hamilelik oluşmadı üstelik adetimde bozuldu bu kistlerden birdaha asla bu ilacı kullanmam ama herkese aynı etki yapmaz
Evet canım ama döllenme olduysa artık yarın yaval yavaş silinen çizgimin kendini belli etmesi lazım düsünüyorum cünkü 9.günüm olcak bugünde cok silik çıktığına göre yarın daha belirgin olması gerek. Artık biraz gerçekçi yaklaşıyorum kendimi kandırıp üzülmektenseAma bizi iğne yanıltabiliyor ne yazık ki canım ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?