teşekkür ederim canım :)Artımed canım . ben trendyoldan kargo dahil 10 tanesini 30 tl ye almıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım :)Artımed canım . ben trendyoldan kargo dahil 10 tanesini 30 tl ye almıştım
Ben internetten artimed 10 ki aldım 25 TL filan tuttu 3 tanede erken gebelik testi patlattım yanına bakalımKızlar cok ısrar ettiniz diye artımedin testini aldım mavi en son 11:23 de sıvı almıstım ne diyosunuz yapıyım mı
4 saat falan canımKaç saat sıvı almadan yapmıştın canım? Kıyamam üzülme o cennete seni bekliyor![]()
evet yumurtlama buKızlar testime bakabilir misiniz bugün yumurtlamam günüm mu Eki Görüntüle 2966337
evet canımKızlar testime bakabilir misiniz bugün yumurtlamam günüm mu Eki Görüntüle 2966337
Bana da önce 75 lik kullandırdı. İlk 450 iu aldım sonra dozu arttırdı 300 lük daha aldım onu da bitirince tam uygun büyüklüğe geldi yumurtalarım. Ama büyümeseydi tekrar almam gerekecekti canım biz biraz riske attık. Tam yetti Allahtan. İkinci kutu sende de lazım olacak muhtemelen ama 300 lük yeter mi yine 450 lik mi gerek bilemiyorum biraz şansa bağlı. Tek kutu yetmiyor o kesin yani canım. Doktorun riske atmamış sadece. Bir de iğne de kesinlikle pazarlık yapsaydın keşke her eczane farklı fiyat söylüyor çünkü. Bizim bi tanıdık vardı 450 liği 580 liraya 300 lüğü de 380 e almıştım.ne kadarlık kaç gün kullandın canım sonunda birini buldum.
yaa bana da doktor 75 lik kullan dedi 4 gün boyunca sonra gel bakalım ona göre devam edecek miyiz bakalım dedi. reçeteye de 2 kutu yazmış toplam 450+450 = 900 ıu oluyor . zaten verdiği doza göre 1 kutu 6 gün gidiyor. neden 2 kutu istedi anlamadım. çok pahalı 1680 tl para verdim dün . bende sanıyorum ki 2 kutu toplam 450 ıu bilsem almazdım valla yetmese alırdım.
Ben de olmadı ama siteden biri yazmıştı sanki kiste rağmen gebelik oluşmuş. Yine de düşük bi ihtimal canım o yüzden çok heveslenip sonradan çok üzülme. Nasip olursa oluyor işteKızlar buralarda bir yerlerde Klomen kullanıp ayni ay olusan 2-3 yumurtadan biri kiste donusen, ama digerlerinden biri dollendigi icin hamile kalan birileri olmus mudur? Boyle bir umuda ihtiyacim var, var midir boyle bir durum yasayan siz ya da tanidiklarinizdan?
ilk eczane kutu başına 995 tl dedi almadık . 20 30 tl indirim yaparım dedi sanki bi indirim gibi .bizde başka bilindik bi yere gittik ordan kutusunu 450 iu yani 840 tl ye aldık .zaten bulunmuyor depodan bekledik 1 gün . şuan 450+450 2 kutu var. sen kendin mi yaptın peki doktor kendin yapabilirsin dedi youtube dan falan izledim ama yapabilir miyim bilmiyorum yarın başlıycam . 2 gün sağlık ocağına gideyim diyorum. senin sonucun ne zaman belli olacak.Bana da önce 75 lik kullandırdı. İlk 450 iu aldım sonra dozu arttırdı 300 lük daha aldım onu da bitirince tam uygun büyüklüğe geldi yumurtalarım. Ama büyümeseydi tekrar almam gerekecekti canım biz biraz riske attık. Tam yetti Allahtan. İkinci kutu sende de lazım olacak muhtemelen ama 300 lük yeter mi yine 450 lik mi gerek bilemiyorum biraz şansa bağlı. Tek kutu yetmiyor o kesin yani canım. Doktorun riske atmamış sadece. Bir de iğne de kesinlikle pazarlık yapsaydın keşke her eczane farklı fiyat söylüyor çünkü. Bizim bi tanıdık vardı 450 liği 580 liraya 300 lüğü de 380 e almıştım.
YaKızlar 22 yumurtadan 16 sı kaliteli çıkmış. 16 sıda döllenmiş@larissa123 @karaca3443 @A R Y A
Selizay inş sonrası da güzel olacak. Pazar günü 5.güne ulaşanların sayısı da inş fazla olur
![]()
Görüyorum vallaBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
Sagol canim. Kist varliginda hamile kalabilen cok kisi duydum ben de. Hatta yakin arkadasim 6 cmlik bir kisti varken hamile kaldi. Ama bu duyduklarim hep bir suredir var olan kistin uzerine hamile kalanlar. Acaba senin okudugun ayni ay icerisinde 2 yumurtadan birinin kiste donusmesi digerinin dollenmesi gibi miydi, bana oyle bir ornek lazim cunku, sanirim sansimi cok zorluyorum:)Ben de olmadı ama siteden biri yazmıştı sanki kiste rağmen gebelik oluşmuş. Yine de düşük bi ihtimal canım o yüzden çok heveslenip sonradan çok üzülme. Nasip olursa oluyor işte![]()
Ben kendim de yapabilirdim çok kolay sağlık ocağına falan gitme bence her gün aynı saatte olması gerekiyor çünkü haftasonu yine sana kalır yani. Eşime yaptırdım özellikle o da kendini bu işin içinde hissetsin biraz daha yanımda olduğunu hissetmek için. Cidden de işe yaradı daha çok konuşup destek oldu öyle yap bence çok kolay zaten. İzlediysen de görürsün. 75 ken ağrımıyor da zaten kendini sıkma tamamdır canım ucu çok ince zaten. Çok korkuyordum ben sıkınca ağrıyordu rahatken hissedilmiyor bileilk eczane kutu başına 995 tl dedi almadık . 20 30 tl indirim yaparım dedi sanki bi indirim gibi .bizde başka bilindik bi yere gittik ordan kutusunu 450 iu yani 840 tl ye aldık .zaten bulunmuyor depodan bekledik 1 gün . şuan 450+450 2 kutu var. sen kendin mi yaptın peki doktor kendin yapabilirsin dedi youtube dan falan izledim ama yapabilir miyim bilmiyorum yarın başlıycam . 2 gün sağlık ocağına gideyim diyorum. senin sonucun ne zaman belli olacak.
Bende yarın bitane erken gebelik yapsam mı diyorum 9.gün olcak. Ne diyorsun yoksa 10.güne mi saklıyım onu?Ben internetten artimed 10 ki aldım 25 TL filan tuttu 3 tanede erken gebelik testi patlattım yanına bakalım
Evet canım. Bende de geçen ayki ilaçlardan sonra 2 mm lik küçük iki kist oluştu. Aynen senin gibi umut aradım. Umut var ama çok yüksek bi ihtimal değil bunu bilerek başla çünkü bu süreci biliyorum. Ne kadar umutlanırsan tutmayınca o kadar kırılıyor insan. Bal hurma poleni vitamin coşturdum bu ay olursa olur olmazsa gelecek ay tüp düşünüyorum. O da biraz gevşetmiş olabilir beniSagol canim. Kist varliginda hamile kalabilen cok kisi duydum ben de. Hatta yakin arkadasim 6 cmlik bir kisti varken hamile kaldi. Ama bu duyduklarim hep bir suredir var olan kistin uzerine hamile kalanlar. Acaba senin okudugun ayni ay icerisinde 2 yumurtadan birinin kiste donusmesi digerinin dollenmesi gibi miydi, bana oyle bir ornek lazim cunku, sanirim sansimi cok zorluyorum:)
Artımed bu mavi olan yaptıgım canım sabah ki surelab dıbana marka vermen gerekiyor biliyorsun dimibende alıp yapayım aksam
Askım dolardan önce 5 tl ye alıyodum 10 tl yapmışlartatlı bu arada ben görüyorum :) yarında yap cok heycanlı. Kaç paraya aldın bunu nette 5 tl gösteriyor.
Evet canım bugün iliski olsun mutlaka 24-36 saat icinde catlayabilirKızlar testime bakabilir misiniz bugün yumurtlamam günüm mu Eki Görüntüle 2966337
Erkenler daha hassas canım onu 12 gününe kadar saklaBende yarın bitane erken gebelik yapsam mı diyorum 9.gün olcak. Ne diyorsun yoksa 10.güne mi saklıyım onu?