Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet araya hafta sonu giriyor canım .2 video izledim birinde karına direk vuruyor iğneyi . birinde iğneyi batıracağı yeri göbeği yani 2 parmak arasına alıp sıkıp yapıyor .sen hangisini yaptın

Eklentiler

• unnamed.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi

Eklentiler

• 757481DF-A95D-44A1-A8C1-37EC3AA9731B.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar selam bat 12 aralık-15 aralık olması lazım. Bugün test yaptım ve bu şekilde çıktı. İlk kez bu şekilde çizgiyi sağ tarafta görüyorum. Daha önce başına gelen varmı geçersiz mi
Canım ben 2. Çizgiyi göremiyorum

Askım dolardan önce 5 tl ye alıyodum 10 tl yapmışlar
Of insallah iğne değildir asko ya emin olamıtorum ben gene bi yarın tekrarlıcam bakalım
İnşallah vardır bebepiğimmm cok dua edelim birbirimize Bende 3 gün sonra kan vercem. Erken gebelik aldım gelmiş olursa yarın cuma sabah yani adet günümde bu aldıgımdan yaparım

Eklentiler

• 0CA14B1C-5502-4B2E-9698-5178097A61D7.png
    296,9 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar yeri burası mı bilmiyorum ama sormam lazım :) yarın adetimin 21. Günü hamile olduğumu sanmıyorum doktora gitmeyi planlıyorum hormonlarıma vs baktırmak için. Aile hekimleri bakıyor mu ? Bir de illa ki adet döneminde mi gitmek gerekir ?

Haklisin canim. Hepimiz icin hayirlisi olsun, Allah bir an once bizlere de saglikli bir gebelik nasip etsin insallah

Benim ilk hamileliğim de klomenle oluşan 3 yumurtanın 2 tanesi kiste dönüşmüş biri dollenmisti. Hamilelik sürecinde sıkıntı yaratmadı. Doktorum da zaten sıkıntı olusturmayacagini kendiliğinden eriyecegini söylemişti öyle de olmustu çok sukur

İnşallah vardır bebepiğimmm cok dua edelim birbirimize Bende 3 gün sonra kan vercem. Erken gebelik aldım gelmiş olursa yarın cuma sabah yani adet günümde bu aldıgımdan yaparım
Bu bende hep yalancı cıkarıyodu yaa ondan korkıyorum bu testten kuzu insallah pozitifi görürüz hep birlikte

canım görüyorum ama çok çok silik ama iğne etkisi geçmiş artık sanki bundan sonra koyulaşma takip edicez. Bende artimed alıcam bu test bana gücen veriyor varsa var yoksa yok sanki
Aynen bakalım yarın surelab da nasıl cıkcak görcez kuzum yarında cıkmazsa zaten hafiften ümidi kesmem daha doğru olur gibi geliyo bana cünkü milletin iliskiden 6-7 gün sonra testte cıkmaya baslıyor genelde

Ahhh ayyy iste aradigim umutsun su an!
Bana da doktor oyle dedi, eger gebe kaldiysan hamileligin 3. Ayindan sonra kaybolur diye. Ama once gebe kalmis olmak onemli tabi Ovulasyonla yumurtlama takibi yapmistim ben ve testte piki ve sonra silinmeyi gordum. Yumurtlama gununden beri kasik, bel agrisi hic durmadan devam ediyor. Kist nedeniyle de olabilir sanirim bilemiyorum. Senin belirtin var miydi canim? Ne zaman ogrenmistin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…