- 29 Ekim 2021
- 1.323
- 1.062
- 83
Ben kullandım geçen ay canım aşılama içinşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım geçen ay canım aşılama içinşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı![]()
Ben 5 gün kala öğrendimTüh sen işimize yaramıyosun şuan bu cevapla aşko5 gün kala öğrenen var mı onu merak ediyorum ben ahdjsjaja
ne kadarlık kaç gün kullandın canım sonunda birini buldum.Ben kullandım geçen ay canım aşılama için
Senin beta baya yükselmiş görünüyor kuzu daha test yapma tamamBugun regl gunum ve son testim bidha zorlamicam sizde biktiniz bendennbu testten sonrada regl olmam heralde dimi
![]()
ben tam göremedim canım var gibide .adete kaç gün var yumurtlama dan kaç gün geçtiBuda baska ışıkta
Yok bidaha yapmicam bencede yeterSenin beta baya yükselmiş görünüyor kuzu daha test yapma tamam![]()
6 gün var adete canımben tam göremedim canım var gibide .adete kaç gün var yumurtlama dan kaç gün geçti
Ben silik görüyorum canım inşallah vardırBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
İnşallah canım sabah baska testte negatif cıkmıstı aslında ama bunda sıvı bile aldıgım halde böyle cıktı bende anlamadım yarın belli olır herhaldeBen silik görüyorum canım inşallah vardır![]()
Malesef canım ben kullanmadım ne için bu ilaç onu bile bilmiyorumşurda şu kadar kişi var kimse gonal f kullanmadı mı![]()
bana marka vermen gerekiyor biliyorsun dimiBen cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
yumurta geliştirme iğnesi canım . aşılama olucam da nasip iseMalesef canım ben kullanmadım ne için bu ilaç onu bile bilmiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımyumurta geliştirme iğnesi canım . aşılama olucam da nasip ise
Artımed canım . ben trendyoldan kargo dahil 10 tanesini 30 tl ye almıştımbana marka vermen gerekiyor biliyorsun dimibende alıp yapayım aksam
inşallah canım çok sağolİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım![]()
tatlı bu arada ben görüyorum :) yarında yap cok heycanlı. Kaç paraya aldın bunu nette 5 tl gösteriyor.Ben cıplak gözle görüyorum ama kameraya tam yansıtamadım tabi
daha erken değil mi6 gün var adete canım8.gün yumurtlamanın