• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzu teşekkür ederim ❤️
Canım değerin çok güzel çıkmış korkma. Öyle bişey olursa da daha iyisi olsun diye olur. Olumsuz düşünme sağlıklı bi bebeğim olacak de ( sağlıksız olmayacak bile deme) kendine beslenmene vitamin alımına dikkat et sakıncalı şeyleri yapma.

Ya😂 sen regl olursan bu firmaya dava açmamız lazım malesef hatalı üretimden dolayı:)

Olmazsın canım artık önemli olan olan sağlıkla ilerlemesi bundan sonra.
Amin insallah canim geceden randevu aldim gittim bana normal sira vermis doktora diyorum ben randevu aldim geldim yok diyor randevun sonra alirim dedi bende sinirlendim ciktim geldim test yaptim bende napim 🙄

Kızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var ki ben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda doğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo. :KK14::KK14::işsiz::işsiz:

Kızlar adetime 3 gün var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. Akıntım var ve idrarımı yaparken yanma oluyor. Çok sık idrara çıkmamı söylemiyorum bile çünkü çok su tüketen biriyim bu yüzden hep böyle yani idrar çıkma sıklığım+ kabızlık var kiben kendimi bildim bileli kabızlık yaşıyorum. Neyi neye yoracağımı şaşırdım ve sanırım dün rüya konusu geçmiş 3 gündürde rüyamda boğuruyorum yada doktor hamilesin diyo. Yada çocuk kucağımda oluyo. :KK14::KK14::işsiz::işsiz:
Anlattıkların idrar yolu enfeksiyonu belirtileri canım yalnız istersen bi baktır derim ihmal etme:(

Anlattıkların idrar yolu enfeksiyonu belirtileri canım yalnız istersen bi baktır derim ihmal etme:KK43:
Bi o eksikti zaten :KK14:İmdat diye bağırmama az kaldı cama çıkıpta :KK14: Adetim bi olsunda 2. gün bide sağlık ocağına gidip hormon baktırmayı düşünüyorum bide geçen gün rüyamda gördüm birisi diyodum adem(eşim) bidaha sperm tahlili versin diye artık siz düşünün benim durum ne derece vahim :eek:

Bi o eksikti zaten :KK14:İmdat diye bağırmama az kaldı cama çıkıpta :KK14: Adetim bi olsunda 2. gün bide sağlık ocağına gidip hormon baktırmayı düşünüyorum bide geçen gün rüyamda gördüm birisi diyodum adem(eşim) bidaha sperm tahlili versin diye artık siz düşünün benim durum ne derece vahim :eek:
Aman canım ihmal etme hormonlarına adetin 3.günü baktırabilirsin ve idrar yolu enfeksiyonuna da baktır mutlaka ilerlemesi tüpleri bile tıkayabiliyormuş

Aman canım ihmal etme hormonlarına adetin 3.günü baktırabilirsin ve idrar yolu enfeksiyonuna da baktır mutlaka ilerlemesi tüpleri bile tıkayabiliyormuş
Bi ara yine olmuştu ilaçlarım var evde ama adet görmeden kullanmak istemiyorum. En azından adet olayım ki ne olduğumu bilim ona göre ilaç kullanim

Back