Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah alla acaba o akıntı neyin nesi bak şimdi bende bilemedim test falan yaptın mı ilişki olmuş muydu ilişki olmadıysa doktora görünmeni tavsiye ederim canım benim
Evet regl den önce olmustu ama sonrasinda hep korunduk kanama gelmeseydi yeni bir hamilelikten suohelenebilirdim.. bakalim bir regl daha geçsin belki de duzen bozuldu Halen temizlenmeye çalışıyordur rahim.. korktuğum şey 3. Ay olacak önümüzdeki ay ozaman çalışma düşünüyorduk bakalim

Nedir bu anlayamadım

Bir de ben bu ay sonuna kadar düşünmüyorum acaba civan perdenin içsem mi diye düşündüm cok cok faydalı imiş.. cunku bir önceki hamileligimde civan percemi içtiğim aydan sonraki ay hamile kalmıştım..

Olur canım arkadaşım adetten birgun sonra yumurtlama gördü şuan hamile hatta ben demiştim ki bozuk ya o test
galiba bende erken yumurtluyorum her ay reglden sonra olan ben simdi hemen basladi belirtilerim bakalim nasip hamile kalir miyim ona garantim yok hevesim kursakta kaldi gecen aydan Allahtan umit kesilmez diyip beklicez ☺

Iltihaba iyi geliyormuş, enfeksiyon ve kasintiya da .. bence hamileligi suan düşünenler içmeyelim ama dediğim gibi ben mesela önümüzdeki ay düşünüyorum simdi içsem rahatlatabilir.. kiler de olacak bir kaynatayim aklima gelmisken

Bu arada benim tahmini regl günüm 29 kasim.. insallah sonrasinda calismalar başlayacak.. şimdiden heyecanlaniyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

galiba bende erken yumurtluyorum her ay reglden sonra olan ben simdi hemen basladi belirtilerim bakalim nasip hamile kalir miyim ona garantim yok hevesim kursakta kaldi gecen aydan Allahtan umit kesilmez diyip beklicez ☺
Bence bu yüzden reglden sonra bir var bir yok iliski gerekiyor ki yumurtayı kacirma olasılığı olmasın.. ben oyle yapmıştım ilk aydan başarılı olmustuk

Bende cok gerilmistim ama çokta uzun sürmüyor zaten

Bence bu yüzden reglden sonra bir var bir yok iliski gerekiyor ki yumurtayı kacirma olasılığı olmasın.. ben oyle yapmıştım ilk aydan başarılı olmustuk
evet bende oyle degerlendiricem durum onu gosteriyor bugunden itibaren calismalar tum hiziyla devam etmeli

Bak bakalım olmadı doktora muayene ol ne dive ona da bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…