- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
Daha değişikAdet gibi mi yoksa az mı kanama yok milyonda 1 adetken hamile olan var ama bilemedim
Bakalim 2. Regl den sonra belli olur durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha değişikAdet gibi mi yoksa az mı kanama yok milyonda 1 adetken hamile olan var ama bilemedim
Ama ben olsam siyah geldiğinde anında doktora giderdimDaha değişik
Bakalim 2. Regl den sonra belli olur durum
Okadar cok gittim ki artik bıktım inanmıyorum da sanirim güvenim de sarsıldı.. İnternet'e bu gibi şeyleri yasayanlari da okudum dusuk sonrasi bir cok kisi yaşamış buna benzer bakalimAma ben olsam siyah geldiğinde anında doktora giderdim
Tamam dur biraz o zaman bakalım inşallah düzelirOkadar cok gittim ki artik bıktım inanmıyorum da sanirim güvenim de sarsıldı.. İnternet'e bu gibi şeyleri yasayanlari da okudum dusuk sonrasi bir cok kisi yaşamış buna benzer bakalim
Ben doğum dan sonra hic girmedim kontrole normal de çağırmıştı smer testi icinGit kuzum ihmal etme sakın zaten hamilelere bile yapılıyor bu eğer o dönem yaptırmadıysan doktorunun söylemesi lazım sana
Smear testi gebelik öncesi yapılmıyor mu bana yapılmıştı hamilelik düşüncesi için gittimde ilk bu testi istedilerBen doğum dan sonra hic girmedim kontrole normal de çağırmıştı smer testi icin
Kuzum ben hamile kalınca gittim ilkinde öyle bisey istemedi bi tek doğumdan sonra çağırdı 40 jm dolunca onda da ben gitmedimSmear testi gebelik öncesi yapılmıyor mu bana yapılmıştı hamilelik düşüncesi için gittimde ilk bu testi istediler
Hım anladım pekiKuzum ben hamile kalınca gittim ilkinde öyle bisey istemedi bi tek doğumdan sonra çağırdı 40 jm dolunca onda da ben gitmedim
Aralik bat tarihini aliriyoruz canim Kasım listesine ekleyeyim mi ?Bende yerimi alayım bat 26 kasım. Korunmam bitiyo düşükten dolayı. Aralıkta pozitifleri görürüz inş
Dua ederim tabiki canım inşallah bu ay tutsun Allah büyük duysun hepimizin sesiniİnşallah benim için de dua et ya yarın aşılama olcam umarım tutar
İnşallah hepimizin ki tutar inşallah oldum aşılamamı ama şimdi de korkuyorum tutmazsa diye deliyim her halde bugün 2. Günüm daha ama korku kapladı beniDua ederim tabiki canım inşallah bu ay tutsun Allah büyük duysun hepimizin sesini
Kuzum benim de 8 ay kadar olmadı ya istersen bir doktora görün hsg çeksinler. Hamile kaldıktan sonra doktorum bana rahmimde perde olabileceğini söyledi. Belki de o yüzden geç hamile kalmisimdir şimdi de sürekli takip edeceğiz hamileliğini dedi. En azından bir şey varsa hamile kalmadan çözmüş olursun ben diyorum keşke baktirsaymisim diye. Yazmak istedim sanaMavigrill bat 13 aralık. Ümidim de umudum da kalmadı ama sizlerle sohbet etmek içimi rahatlatıyor geleyim dedim
İnş bebiş vardır ve çok bekletmezBat 1 Aralık ama 25 Kasımdan sonra her sabah test yapıcam. çünkü daha fazla beklemeye dayanamicak gibiyim
Ay inşallah. Yoksa da bilmek istiyorum. Bilinmezlik fena.İnş bebiş vardır ve çok bekletmez
Benm adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman adet olurum Aralıkta hiç kestiremiyorum. 30 Aralık diyelim o zaman. Eklersen sevinirimAralik bat tarihini aliriyoruz canim Kasım listesine ekleyeyim mi ?