- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir yumurtlamanın ne zaman olacaği belli olmaz adetken bile yumurtlama gördüğünü söyleyenler duydumkizlar ya regl dun bitti bugunde seffaf akinti geliyo erkenden yumurtlama olmaz heralde demi
ben her ihtimale karsi degerlendireyim o zmanOlabilir yumurtlamanın ne zaman olacaği belli olmaz adetken bile yumurtlama gördüğünü söyleyenler duydum
Bende fitil kullancam ya biraz enfeksiyon varmış .. cok akıntım vardı ama cocuk denemelerine devam engellemez dedihenuz baslamadik takvimimden ve vucut belirtilerimden haber bekliyorum kimyasal gebelikten sonra yıkılmıs durumdayim olur olmaz ya nasip diyicem artik
bilmiyorum ki 1 saat oncede kasik agrisi bel agrisi basladi akinti seffaf geliyor galiba erkenden yumurtlucam bu ay hic boyle olmazdi kimyasaldan dolayi mi boyle oldu bilemedim kuzuBende fitil kullancam ya biraz enfeksiyon varmış .. cok akıntım vardı ama cocuk denemelerine devam engellemez dedi
Kimyasaldan sonra genelde saglıklısı geliyo canım üzülme
Kuzu enfeksiyon için alttan mi muayene ettiBende fitil kullancam ya biraz enfeksiyon varmış .. cok akıntım vardı ama cocuk denemelerine devam engellemez dedi
Kimyasaldan sonra genelde saglıklısı geliyo canım üzülme
Ovu testin varsa yap kuzum daha net olurbilmiyorum ki 1 saat oncede kasik agrisi bel agrisi basladi akinti seffaf geliyor galiba erkenden yumurtlucam bu ay hic boyle olmazdi kimyasaldan dolayi mi boyle oldu bilemedim kuzu
Evet kuzum catı muayenesi gibietti. Bide smear aldı benden . Artık canım yanıyordu zaten benim bu yüzden hem ilişkide hem de tuvaletimi yaparken falan. Bide akıntıdan da cok rahatsızdım.. icerde cok akıntı birikmis katı katı dediKuzu enfeksiyon için alttan mi muayene etti
Hiii ben çok zorlanıyorum alttan muayene konusunda ya o sebeple sordumEvet kuzum catı muayenesi gibietti. Bide smear aldı benden . Artık canım yanıyordu zaten benim bu yüzden hem ilişkide hem de tuvaletimi yaparken falan. Bide akıntıdan da cok rahatsızdım.. icerde cok akıntı birikmis katı katı dedi
Kuzum saglık icin yapcak bir şey yok bende biraz geriliyorum ama malesef baska türlü teşhis olmuyo.. smear icinde cok gerekli bir sey aktif cinsek hayatı olan kadınların senede 1 kez baktırması gerek erken teşhis önemli kuzumHiii ben çok zorlanıyorum alttan muayene konusunda ya o sebeple sordum
Gozlerimi kapatıp gitmem lazım hadi bi cesaretKuzum saglık icin yapcak bir şey yok bende biraz geriliyorum ama malesef baska türlü teşhis olmuyo.. smear icinde cok gerekli bir sey aktif cinsek hayatı olan kadınların senede 1 kez baktırması gerek erken teşhis önemli kuzum
Ben de kimyasal gebelik gecirdim. Bi ay ara verdim. Sonraki an şu an 15,5 aylik olan bebeğime hamile kaldim. Arka arkaya kimyasal gelmesi çok düşük ihtimal.henuz baslamadik takvimimden ve vucut belirtilerimden haber bekliyorum kimyasal gebelikten sonra yıkılmıs durumdayim olur olmaz ya nasip diyicem artik
Kız denemek sana kalmış kalmış ama ben faydasını gördüm benimde enfeksiyon vardı tienz airiz diye bi ped kullandım internetten sipariş ettim ve enfeksiyon geçti ablamda kullandı rahim duvarı yara vardı onunki de geçtiKuzu enfeksiyon için alttan mi muayene etti
Benim normalde bakıp söylemişti alttan bakmadıGozlerimi kapatıp gitmem lazım hadi bi cesaret
Ovu testin varsa yap kuzum daha net olur
ilk defa basima geldi benim bu ayda denicem olmadi ara vericem artik napiyim cok yiprandimBen de kimyasal gebelik gecirdim. Bi ay ara verdim. Sonraki an şu an 15,5 aylik olan bebeğime hamile kaldim. Arka arkaya kimyasal gelmesi çok düşük ihtimal.
Suan enfeksiyon yok aslında ama gene de gidip bi kontrol olmak lazimBenim normalde bakıp söylemişti alttan bakmadı