- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Canım o ilaç benim çözümün olmuştu.öncesinde ayda 2 kere olurdu sonra bir daha olmadı. Ama şöyle bir çözüm bulmuştum. Karbonat var ya 1 tatlı kaşığını 1 su bardağına koyup eritip içince idrardaki ph ı dengeleyici etkisi oluyor. Geçiriyor hemen.Günaydın kızlar sistit için çözümü olan var mı ya
Dün doktoruma danıştım tek doz kullanımlık suda eriyen bi çözelti verdi
Gece içip sabaha kadar idrara çıkma dedi sadece 1 bardak suya eritip içtim ama 2 saat sonra wc için uyandım öyle baskıladı ki dayanamadım gittimyani ilaç boşa gitmiş oldu resmen. Geldiği anda wcye zor koşuyorum öyle bi baskı. Bunu yaşayıp çözüm bulan var mı
Karnabahar kürü duydum bugün alabilirsem denicem çol kötü bi his bu :/
Karnabahar suyu içtim canımCanım o ilaç benim çözümün olmuştu.öncesinde ayda 2 kere olurdu sonra bir daha olmadı. Ama şöyle bir çözüm bulmuştum. Karbonat var ya 1 tatlı kaşığını 1 su bardağına koyup eritip içince idrardaki ph ı dengeleyici etkisi oluyor. Geçiriyor hemen.
Mayısta geçirdim canımCanım hayırlısı olsun inşallah pozitiftir ve sağlıkla ilerler ben de dış gebelik geçirdim şubatta bu ay da olmadı bebek hsg çekileceğim bitince senin ne kadar oldu hsg çekilmiş miydin
Yumurtlama çatlama olmuş mu diye bakılıyorO test nedir acaba ne zaman yapılıyor ne için yapılıyor
Ee ben şuan yapsam mesela ama yumurtlama olmuş mu olmamış mı bilmiyorumKarnabahar suyu içtim canım
1 kere de karbonatlı su içtim şükür iyi geldi
Mayısta geçirdim canım
Ağustosta çekildim hsgyi
3 ay oldu hala birşey yok
Yumurtlama bile olmadı hsgden sonra dengemi bozdu benim
Yumurtlama çatlama olmuş mu diye bakılıyor
Yumurtlamadan 7 gün sonra çatlama olmuş mu diye bakılıyor
Ama yumurtlama olmadan bakılırsa yanlış çıkıyor sonuç
Ona dikkat edilmeli
Hsg nin şansı arttırdığı söyleniyor kuzum ama demek ki hayırlı bir zamanı var bekliyor bebeğin inşallah tez zamanda kavuşursun ben de ha olur ha olur dedim olmadı her ay oldu mi yine dış gebelik olur mu korkusu yaşıyorum cektireyim dedim kafam rahatlasinKarnabahar suyu içtim canım
1 kere de karbonatlı su içtim şükür iyi geldi
Mayısta geçirdim canım
Ağustosta çekildim hsgyi
3 ay oldu hala birşey yok
Yumurtlama bile olmadı hsgden sonra dengemi bozdu benim
Yumurtlama çatlama olmuş mu diye bakılıyor
Yumurtlamadan 7 gün sonra çatlama olmuş mu diye bakılıyor
Ama yumurtlama olmadan bakılırsa yanlış çıkıyor sonuç
Ona dikkat edilmeli
Hastane de yaptım sonrasinda temizlendi kürtaj yapıldı.. iki hafta sonrasinda da doktor kontrolune gittim ultrason da da alttan da bakildi gayet temiz dendiBenim bilgim yok ama yazmak istedim siyah akıntı demişsin siyah mı kahverengi mi siyah sa gerçekten bi doktora görün derim çünkü siyah akıntı hiç duymadım hem yumurtalıkların ne durumda bi kontrol eder doktor bi öneri verir diye düşünüyorum bi de düşüğü evde mi yaptın evde yaptıysan parça kalmış mı bi baksın doktor canım
Doktorum muayne den sonra 40 gun korunma verdi sadece öncesinde iliski olabilir korunun 40 gun sonrasinda da bebek düşünebilirsiniz korunmayın dedi..Bildiğim kadarıyla düşukten sonra doktorlar 6 ay koruma veriyor biraz acele etmiyormusun canım vücudun toparlasın yinede farklı bi doktorla göruş istersen
Hala o korku var canımHsg nin şansı arttırdığı söyleniyor kuzum ama demek ki hayırlı bir zamanı var bekliyor bebeğin inşallah tez zamanda kavuşursun ben de ha olur ha olur dedim olmadı her ay oldu mi yine dış gebelik olur mu korkusu yaşıyorum cektireyim dedim kafam rahatlasin
Onu doktor kontrolünde yaptırdım diğer türlü bilmiyorumEe ben şuan yapsam mesela ama yumurtlama olmuş mu olmamış mı bilmiyorum
Çok ağrı oluyor mu hsg de simdi bi de o korku başladıHala o korku var canım
Allah bir daha yaşatmasın
Hsg çektir mutlaka
Kafan rahat eder hem
Ben anestezili oldum canımÇok ağrı oluyor mu hsg de simdi bi de o korku başladı
Devlet hastanesi yapıyor mu acabaOnu doktor kontrolünde yaptırdım diğer türlü bilmiyorum
Evet yapıyorDevlet hastanesi yapıyor mu acaba
Allah alla acaba o akıntı neyin nesi bak şimdi bende bilemedim test falan yaptın mı ilişki olmuş muydu ilişki olmadıysa doktora görünmeni tavsiye ederim canım benimHastane de yaptım sonrasinda temizlendi kürtaj yapıldı.. iki hafta sonrasinda da doktor kontrolune gittim ultrason da da alttan da bakildi gayet temiz dendi
kuzular nasılsınız nasıl gidiyor calısmalarr
Bencede aşılama için bekliyorum sıkıntıdan patlıyorumZaman çok yavaş geçiyor