Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 18 aralik bat kayit olmaya geldim

Arkadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerim hep negatif hiç böyle gecikmezdi adet belirtim bile yok. Dün sabah test yaptım çıkmadı akşamında testim 1. Fotodaki gibiydi bekleme çizgiside olablr bilemem . Bgn erken gebelk testi aldım oda 2. Fotodaki gibi negatif pozitif olma durumu olurmu ümdimi kesmelimiyim

Eklentiler

• IMG20211117143426.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20211117211003.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 64
Smear testi gebelik öncesi yapılmıyor mu bana yapılmıştı hamilelik düşüncesi için gittimde ilk bu testi istediler
Kuzum ben hamile kalınca gittim ilkinde öyle bisey istemedi bi tek doğumdan sonra çağırdı 40 jm dolunca onda da ben gitmedim

Mavigrill bat 13 aralık. Ümidim de umudum da kalmadı ama sizlerle sohbet etmek içimi rahatlatıyor geleyim dedim
Kuzum benim de 8 ay kadar olmadı ya istersen bir doktora görün hsg çeksinler. Hamile kaldıktan sonra doktorum bana rahmimde perde olabileceğini söyledi. Belki de o yüzden geç hamile kalmisimdir şimdi de sürekli takip edeceğiz hamileliğini dedi. En azından bir şey varsa hamile kalmadan çözmüş olursun ben diyorum keşke baktirsaymisim diye. Yazmak istedim sana

Bat 1 Aralık ama 25 Kasımdan sonra her sabah test yapıcam. çünkü daha fazla beklemeye dayanamicak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…