- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Aynen ahsjsjjasen gününde yap ilk idrarlaotur oturduğun yere diyon yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ahsjsjjasen gününde yap ilk idrarlaotur oturduğun yere diyon yani
Sag kasik agrisi bendede var canim acaip canimi acitiyor ve dia etlerimi hic sorma agrimayan disim agridi komik degil olagan seyler insallah sende hamissindirsağ kasığım inanılmaz sızlıyır ara ara ve dişlerim sanki sıkıp salmısım gibi hamur gibi. Ve kendimi hamile hissediyorum cok komik değil mi bu
önceki yazıma cevap vermedin ama ask olsunSag kasik agrisi bendede var canim acaip canimi acitiyor ve dia etlerimi hic sorma agrimayan disim agridi komik degil olagan seyler insallah sende hamissindir
ben bu aksam gidicem kan testine 3 gün var kanda çıkar herhaldeBen yarın testlere baslıyorum valla testlerim geldi ajdjsjs
Hangisi kizz vallahi gormedim cok bildirim geliyo kacirmisimdir gozden kusme banaaggönceki yazıma cevap vermedin ama ask olsun
Ee kesin cıkar kan testi yap direk heyecanlandım bende yarın testlere baslıtorum 10 adet kaset testim geldiben bu aksam gidicem kan testine 3 gün var kanda çıkar herhalde
Kac cikti değer cnm
3.29 ciktiKac cikti değer cnm
Nerede yaptırıyorsun ? 2 bin çok iyi. Ben geçen ay ilaçlarla beraber 6000 e yaptırdım. Bizde de hiç bi sorun yok çok şükür ama 2 yıldır olmaması da bi sorun diye düşünüyorum. O yüzden aşılama denemek istedim ama tutmadı. Evet aşılamadan sonra dinlenmek gerekiyormuş ben de hiç dikkate almadım olursa olur nasılsa diyerek. İzin alabilirsen bidahakine dinlen muhakkak. Rabbim hem kolaylık versin hem de başka tedaviye gerek kalmadan hayırlı bi evlat versinTüp bebek 20 bin aşılama 2 bin ilaç 22 TL tüp bebek fiyatıyla çok fark var üstelik ben ev kredisi ödüyor eşim o kadar bütçe yok benim üstelik yumurtam çok güzel gelişiyor çatlıyor sadece döllenme de sıkıntı yaşıyorum bu ay ilaç değişti bakalım hem geçen ay tutmaması normal aşılama halimle çalışmak zorunda kaldım arkadaş covid çıkınca bu ay nasip olur umarım
Canım taze transferle donuk transferin arasındaki fark neOhss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…
İnş sayıdan ziyade kaliteleri önemli.. Sayı çok olunca kalitesi de düşüyormuş.. Bakalım kalitesinş yarın arayıp haber vereckler
Özelde mikro çipli yaptırdım aşılama Muğla dayım ben ilacı geçen ay femera kullandım büyüdü çatladı döllenmedi o da bence yeterli dinlenme olmadığı için 2. Ye de klomen vardi bakalım nasip Umarım herkese nasip olur kucağımız boş bırakmasın rabbimNerede yaptırıyorsun ? 2 bin çok iyi. Ben geçen ay ilaçlarla beraber 6000 e yaptırdım. Bizde de hiç bi sorun yok çok şükür ama 2 yıldır olmaması da bi sorun diye düşünüyorum. O yüzden aşılama denemek istedim ama tutmadı. Evet aşılamadan sonra dinlenmek gerekiyormuş ben de hiç dikkate almadım olursa olur nasılsa diyerek. İzin alabilirsen bidahakine dinlen muhakkak. Rabbim hem kolaylık versin hem de başka tedaviye gerek kalmadan hayırlı bi evlat versin
Canım sonucun 3.29 degılmı bıraz yuksek degılmı negatıf ıcın genelde 0.100 1.20 vs cıkıyo ya adetıne kac gun var bekleyıp tekrarlasan mı acabaKızlar malesef negatif çıktı kan sonucu bu ay da elendim hayal kırıklığı oldu resmen
Kuzum sende progesteronuna baktırsana kanda madem hamilesn. Eğer yeterli seviyede değilse belki o yüzden düşüyordur bebeğin. Progestan takviyesi verirler öyle bir durumda aklında bulunsunHangisi kizz vallahi gormedim cok bildirim geliyo kacirmisimdir gozden kusme banaagg
Adetine kaç gün var belki geç döllenmedir hemen umutsuzluğa kapılma adet olana kadar umut vardır3.29 cikti
Canım sonucun 3.29 degılmı bıraz yuksek degılmı negatıf ıcın genelde 0.100 1.20 vs cıkıyo ya adetıne kac gun var bekleyıp tekrarlasan mı acaba
Aynen canım bence de önümüzde ki günler takip et burda geçen 2.44 ile hamile olanlar vardı sonradan yükselebilir eğer adetine daha varsa.. hemen yelkenleri suya indirme umarım düşündüğümüz gibi yükselir..Canım sonucun 3.29 degılmı bıraz yuksek degılmı negatıf ıcın genelde 0.100 1.20 vs cıkıyo ya adetıne kac gun var bekleyıp tekrarlasan mı acaba
Ya kadin doguma alamadim ki sira yok insallah bu tutmustur gecen aya gore daha iyi idrar testlerim koyulasiyo bugunde yaptim daha koyu siliklesmesinde insallah randevu aldim 14une kalirsa benimle kesede gorurum heraldeKuzum sende progesteronuna baktırsana kanda madem hamilesn. Eğer yeterli seviyede değilse belki o yüzden düşüyordur bebeğin. Progestan takviyesi verirler öyle bir durumda aklında bulunsun
8 gün var ama yoktur büyük ihtimal hayırlısı insallahAdetine kaç gün var belki geç döllenmedir hemen umutsuzluğa kapılma adet olana kadar umut vardır