• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yarın git sağlık ocağında baktır progestron ya da cok önemli değilse 50-80 bişey git bi özel hastanenin labaratuarına progestron de baktır 1 saate cıkıyo zaten sonuc
Kuzum daha bugun verdim yarin regl gunum bi kac gun daha duruyumda oyle veriyim yarinida atlatirsam insallah gerisi gelir heralde

Kızlar yumurtlamadan kaç gün sonra test yapıp da olumlu cevap alan oldu ? Varsa yazabilirmisiniz merak ettim 🙃benim üzerinden 7 gün geçti belirtilerim yok gibi bel ağrısı ve kasık ağrısı var ama kasık ağrılarım kistim var ondan da olabilir diye düşünürek ümitlendirmyorum kendimi bu kadar erkenden belirti yoktur diye geçiştiriyorum..

Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam döngülerim genelde 38 gün civarı sürüyor 35-40 arası diyebilirim her ay. Ovulasyon testlerini kaçıncı gün yapmaya başlamalıyım sizce?
Bugün 11.gün,ilk defa ovulasyon testi yaptım Laboquick
Bu şekilde çıktı. Döngülerim 35-40 gün arası genelde ama geçen aylarda 30 veya 32 gün olduğu da olmuştu. Bu teste yorum yapabilir misiniz? Teşekkür ederim :)

Eklentiler

• IMG_20211207_173513.jpg
    IMG_20211207_173513.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 34
Bugün 11.gün,ilk defa ovulasyon testi yaptım Laboquick
Bu şekilde çıktı. Döngülerim 35-40 gün arası genelde ama geçen aylarda 30 veya 32 gün olduğu da olmuştu. Bu teste yorum yapabilir misiniz? Teşekkür ederim :)
Daha yumurtlama olmamış canım t daha koyu veya aynı koyulukta olması gerekiyor

Hahahhah tırnaklarımı özlediniz biliyorum:KK70:
Şimdi hepiniz adımla bir ayetel kürsi okuyorsunu sonra bende size senin kadar olmasada şirin tırnaklarımla pozitid kan sonucumu atıyorum nasıl ama anlaşma :D hatta bir adım ileri gidip eşime haber verme şeklimi ve kendi tepkimide atıyorum :D anlaştık mı :D

Aynen kuzu.. aslından 10-12 günde süreç bitiyor. Ama doktor bana uzun süre ilaç kullandırdı yumurtalar tavaş büyüdü galiba onunla alakalı.. Reamen 16.gün opu oldum. Normal döngüm ile aynj☺️ yumurta sayısından ziyade kalitesi önemli.. Toplandıklarını mikroenjeksiyon ile sperm koyacaklar.. Eşimden de benden sonra sperm aldılar.. yani iğne gibi birşey ile yumurtanın içine girip sperm bırakıp çıkıyorlar..
Döllenme yarım saat içinde oluyor zaten..yarın beni arayıp döllenen yumurta sayısını haber verecekler.. Döllenmeyenler genelde kalitesiz yumurta kaynaklı oluyor..
Bundan sonrada 5 gün boyunca arayıp kalan bilgisi verecekler 3. Veya 5.güne embryo gelince transfer oluyor. 5.gün en iyi kalite olması tercih edilenmiş. Arayıp hergün kalitesi şu olan şu kadar embryonuz var devam etmeyenler imha edilecektie diye bilgi verecekler..
Transfer taze olsaydı 3 veya 5 gün sonra hemen rahme transfer yapılacaktı..
Ama ben dondurulmuş istedim. Ohss olunca da dondurulmuş veriliyor.. 2 adet dönemi geçmesş bekleniyor sonra rahim yeterli kalınlığa ulaşınca transfer için gün veriyorlar.. transferden 9 gün sonra sonucu öğreniyorsun.. Ben kendim geç istediğim için ocak sonu 2 adet sonrası olacak.
Anladım canım ❤️🧿 dilerim herşey çok güzel olur

Merhaba arkadaşlar Gaziantep te oturan varmı acaba kim nerede oturuyor belki birbirimize destek oluruz aynı yerde oturuyorsak
Maraştayım ben 😅
Keske bir whtsapp grubumuz olsa forum yonetıcımız acsa böyle mesjlar arada kaynıyor gıbı hıssedıyorum😬😂🙈
Bu tarz mesajlar yasak, direk ban yersin uyarmış olayım 😊

MaviSasa234 MaviSasa234 canım yarın füze haberleri bekliyoruz en az 5 tanesi 5. Güne gelir inşallah 🤩

Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. kız elini çabuk tut sigorta biticek ahah bir de o stres var sende 😂😂

A R Y A A R Y A sende durumlar ne balım?

Maviesra Maviesra kuzu söküldü mü adetin?

Back