• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testime bakabilirsiniz yumurtlama olmuş mi birde hayıt suyunu içmeye devam edeyim ki bugün 6.gunum
IMG_20211207_135922.jpg
IMG_20211207_135635.jpg

İlk dönem demekmiş canım yumurtlamaya kadar süren dönem demekmiş faliküler faz yumurtlama ile başlayan ve hamilelik ile biten dönem de latuel faz yazıyo netten baktım ama bılemiyorum
Canım teşekkür ederim baktıgın icin benim değer ikisinde de geçerli gözüküyo bi doktoruma sordum

Canım çok şükür bin şükür 🙏
Ohss ne demek oluyor?
Bu süreçle ilgili pek bilgim yok ama 22 yumurta gayet iyi gibi sanki?
Her şey gönlünce olsun burda birbirimizin güzle hanelerini er ya da geç alacağımızdan hiç şüphem yok. Süreçbaşlayınca devamı da geliyor 🌸
Ohss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…
İnş sayıdan ziyade kaliteleri önemli.. Sayı çok olunca kalitesi de düşüyormuş.. Bakalım kalitesinş yarın arayıp haber vereckler

Ohss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…
İnş sayıdan ziyade kaliteleri önemli.. Sayı çok olunca kalitesi de düşüyormuş.. Bakalım kalitesinş yarın arayıp haber vereckler
Geçmiş olsun kuzum 🙏🏻🎈

Ay tebrik ederim hamilesin rabbim sag salim kucagina aldirsinnn 🥰
Canim sen ilk testini ne zaman yaptin? Gunun grcti mi , birde belirtin var mi
Tesekkur ederim canim darisi isteyen herkese 🥰 2 gun kala yaptim testi yarin regl gunum kasik agrisi gogus hassasiyeti oldu cabuk acikma arada bi bas donmesi ama siddetli degildi birde akintiyla suphelendim

Kızlar merhaba sonucum bu doktoru aradım.Negatif dedi.Bat bügün bu ay klomen ve duphoston kullandım.Bana yardımcı olabilecek misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 49CA51F9-CA33-487D-B945-51E2442C3C13.jpeg
    49CA51F9-CA33-487D-B945-51E2442C3C13.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 90
Ya kızlar merhaba yine ben 🙃
3 dakikada beliren çizgi bu kuruma çizgisi böyle mi oluyor kafam allak bullak 😐🙄

Eklentiler

• DADFD209-B745-4760-ADCB-FDC3091D65A9.jpeg
    DADFD209-B745-4760-ADCB-FDC3091D65A9.jpeg
    68,3 KB · Görüntüleme: 113
Back