- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Ayyyy Hadi hayirli olsun bebisim sağlıkla ilerlesin insallahKizlar kan sonucum![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy Hadi hayirli olsun bebisim sağlıkla ilerlesin insallahKizlar kan sonucum![]()
Ay tebrik ederim hamilesin rabbim sag salim kucagina aldirsinnnKizlar kan sonucum![]()
Canım teşekkür ederim baktıgın icin benim değer ikisinde de geçerli gözüküyo bi doktoruma sordumİlk dönem demekmiş canım yumurtlamaya kadar süren dönem demekmiş faliküler faz yumurtlama ile başlayan ve hamilelik ile biten dönem de latuel faz yazıyo netten baktım ama bılemiyorum
Tam pik degil canim ama yarin pik olur benceKızlar testime bakabilirsiniz yumurtlama olmuş mi birde hayıt suyunu içmeye devam edeyim ki bugün 6.gunumEki Görüntüle 2965700 Eki Görüntüle 2965701
Gozunaydin tekrar .. saglikla kavus insallahKizlar kan sonucum![]()
Prodoctor canım testin markasikuzumm testin markası ne? ben dün kendimde hiç birşey göremeyince herhalde o sokla tüm yetilerimi kaybettimarkadaslar yazar birazdan
haticemmmm off mutluluktan gözlerim dolduuuKizlar kan sonucum![]()
o bal keşke gebelik testimede damlasaydı ama nasipCanım ağzından bal damlıyor![]()
ahahaha 5 yıllık muhasebe şefliğime dayanarak değer 5 üzeri değil 7050 uzerimi 5 uzerimi karar verin![]()
Ohss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…Canım çok şükür bin şükür
Ohss ne demek oluyor?
Bu süreçle ilgili pek bilgim yok ama 22 yumurta gayet iyi gibi sanki?
Her şey gönlünce olsun burda birbirimizin güzle hanelerini er ya da geç alacağımızdan hiç şüphem yok. Süreçbaşlayınca devamı da geliyor![]()
Geçmiş olsun kuzumOhss aşırı uyarılma sonucu ödem toplanması.. yumurta fazla olunca topladıkça ödem birikiyormuş.. Önemli bir durum değil ama konfor bozuyor.. Ohss olunca taze transfer olmuyor.. Ben zaten taze istememiştim…
İnş sayıdan ziyade kaliteleri önemli.. Sayı çok olunca kalitesi de düşüyormuş.. Bakalım kalitesinş yarın arayıp haber vereckler
Aminnn insallah darisi hepinizeGozunaydin tekrar .. saglikla kavus insallah![]()
Tesekkur ederim canim darisi isteyen herkeseAy tebrik ederim hamilesin rabbim sag salim kucagina aldirsinnn
Canim sen ilk testini ne zaman yaptin? Gunun grcti mi , birde belirtin var mi
Hayırlı uğurlu olsun bizlere de nasip olsunnnnKizlar kan sonucum![]()
Teşekkür ederim canımTam pik degil canim ama yarin pik olur bence
Allah razi olsun insallah olur sizede nasipHayırlı uğurlu olsun bizlere de nasip olsunnnn![]()
Askım olcak merak etmee sen erken ettino bal keşke gebelik testimede damlasaydı ama nasip![]()