3 aylıkken dusuk yaptimDusukten kastin ne canim kurtaj felan mi oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aylıkken dusuk yaptimDusukten kastin ne canim kurtaj felan mi oldun
Ay cok az kaldı ya hadii hayirlisiiiBenım haziranda oldugum catlatma ignesinde 13.gün kaset testim negtif cıkmıs bakalım bu sefer neler olcak
İnşallah bir problem olmaz adetken içmek daha faydaliymis diğer günlerde içmek sanırım adet düzensizliği yapıyorAma başka yapanlarda da gecikme olmuş genelde pco olanlara yariyomus soğan suyu yumurta rezervi düşük olanlara böyle etki oluyomuş 4 5 kişi yaşamış böyle sorun doktor hatta 1 yumurtan var onu da yok edicem diye kızmış arkadaşa vala bilemiyorum ki randevu aldım üniversiteye ama 1 ay sonra araştırılsın diye gidicem
Bekleyeceğim hiç test yapmak istemiyorum adetim gecikirse belki 1 hafta kadar ondan sonra yaparım ama hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi yarın da korona aşısı yaptıracağım 2. DozBatı mı bekleyeceksiniz test yapacak mısınız
Insallah hayirli seyler soylerAynen öyle bugün 3 te randevum var bakalım ne dicek doktor
Aynı bende 10 Aralık çok hasta oldum 4 gündür bogaz ağrısı grip bana da antibiyotik verdi ama yutmadım ne olur ne olmaz diye daha kan testi için erken degilmi bazen geç döllenme oluyor ben bu aydan umitsizim belki diyorum dediğiniz gibi Allah kerimHanımlar benim de bat 10 Aralık. Ama ben bu sıralar rahatsizlandigim için doktora gittim bademciklerim sismisti o da antibiyotik ve iğne verdi ama.oncesinde gebelik düşündüğümü söyledim kan verdik beta hcg 1.20 çıktı degilmisim şuan ilaçlarımı kullaniyorum adetime o zaman 7 gün vardı şuan 5 gün var hala umut ediyorum ama Allah kerim sanırım adet belirtilerim de var karın ağrısı gibi... Yani bu ay da olmadı...
Ben adet bitişi 7. gun başladım 15 gün kullandım yumurtlama zamanına denk geldi ve bende kahve akıntılar oldu ozamanlar demekki sıkıntı olduİnşallah bir problem olmaz adetken içmek daha faydaliymis diğer günlerde içmek sanırım adet düzensizliği yapıyor
Keşke o kadar uzun zaman yapmasaydin ben en fazla 6 güne kadar içtim sabah akşam çok geliyor ben sadece sabah içtim sonra bıraktım yumurtlama dönemi hiç içmedimBen adet bitişi 7. gun başladım 15 gün kullandım yumurtlama zamanına denk geldi ve bende kahve akıntılar oldu ozamanlar demekki sıkıntı oldu
Aynen öyle ama bugün yürüdükçe azaldı. İnş yarına etkisi çok büyük olmaz.Kuzu ben ilk olduğumda göbeğim, karnım ve kasığım çok ağrımıştı. Dediğin gibi namaza eğilip doğrulmak çok zor oluyordu. Birkaç güne hafifliyor ağrılar ama yine de ara ara hafif regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.
İkinci olduğum daha hafif geçmişti.
İğneyi dün akşam oldum. Olduğum saatler ağrı yaptı. Yatarken baya uyandırdı. Ama bugün sakin.. Yarına etkisi olmazsa opu da rahat geçer inş...İğneyi ne zaman olsun canım? Ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum cumartesi günü yoğun pazar günü daha az kasık ağrılarım oldu batma şeklinde.
Güzel sonuçlar olsunİğneyi dün akşam oldum. Olduğum saatler ağrı yaptı. Yatarken baya uyandırdı. Ama bugün sakin.. Yarına etkisi olmazsa opu da rahat geçer inş...
Benimde 2.ve tutmadı gibi 3.denemeden sonra tüp bebek denicezkızlar aranızda femara kullanan var mı? Benim 2. Kullanmışım bu ay.
Kuzum ben bugün migrosta gördüm 190 grami 79.90di beonun karışımı bilmiyorum senin bahsettiklerin ne kadar ama indirimdeymis bilgin olsunKuzu şimdi içeriğine baktım, arifoglu %1 propolis koyuyor, eğriçayır %0,75 yazmış. Arifoglu alacam heralde. Beeo var o da biraz pahalı
Onlineda mı mağazada mı?Kuzum ben bugün migrosta gördüm 190 grami 79.90di beonun karışımı bilmiyorum senin bahsettiklerin ne kadar ama indirimdeymis bilgin olsun
2.canm zaten ben bi haziranda dogal denemiştim, temmuzda igne oldum tutmadı sonra korundum sigorta icin kasım sonu tekrar basladjmYaa pozitif pozitif evrene olumlama
Bu kaçıncı iğnen canım senin?
Mağazada gördüm canım gelince sanaldan baktım orda da var ayni fiyat, normal fiyatları bilmediğimden almadim nasıl fiyatı sence uygun mu markaya iyi diyorlar, hatta keciboynuzu propolis bal karışımı da varmış onu sanalmarkette gördüm mağazada dikkatimi çekmedi deneyen var mi bilmiyorum esim icin alayim dedim bi dahaki gidisimde mantıklı geldi bana o da 190 gr 33 tl falanOnlineda mı mağazada mı?
Onlineda mı mağazada mı?
Mağazada gördüm canım gelince sanaldan baktım orda da var ayni fiyat, normal fiyatları bilmediğimden almadim nasıl fiyatı sence uygun mu markaya iyi diyorlar, hatta keciboynuzu propolis bal karışımı da varmış onu sanalmarkette gördüm mağazada dikkatimi çekmedi deneyen var mi bilmiyorum esim icin alayim dedim bi dahaki gidisimde mantıklı geldi bana o da 190 gr 33 tl falan
Benim de 11 12 gibi bat bugün yaptım bir çılgınlık ama negatif tabiki çıkmıyor çok erken dahaBat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Kızlar selam , ben ilk defa bugün yumurta kontrolü için doktora gittim ve bugün 13. Günüm ama yumurtam 12,5 cm cıktı. Doktor 2 gün sonra tekrae çağırdı. Merak ettiğim bu konularda biraz cahilim 6 aydır deniyorum ovülasyon testi ile . Yumurtlama oluyor çatlama oluyor ben normal sanıyordum. Şimdi doktor iki gün sonra kontrol ettiği zaman büyümemişse ne olacak yardımcı olur musunuzBenim de senin gibi inatçı yumurtalıklarım var 29. Gün gelişti düşünebiliyor musun