• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar bugün transferin 12.günü değerimi doktor tam olarak söylemedi ama 70 küsur falan dedi gebelik var ama normal gebelik mi takip edicez dedi sizce nasıl değerim 12.güne göre düsük mü
Gözün aydın canm değerin çok güzel inşallah katlanarak artar.benim de umutlarım bitti evde ovulasyon testi vardı ondan gebelik öğreniliyomuş diye dün akşam test yaptım malesef negatif.Allah nasip etmedi bana da sizler Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Gözün aydın canm değerin çok güzel inşallah katlanarak artar.benim de umutlarım bitti evde ovulasyon testi vardı ondan gebelik öğreniliyomuş diye dün akşam test yaptım malesef negatif.Allah nasip etmedi bana da sizler Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ona güvenme canım ben de yaptım bir kere çift çizgi çıkmıştı ama hamile değildim :)

Ona güvenme canım ben de yaptım bir kere çift çizgi çıkmıştı ama hamile değildim :)
Evde vardı bikaç tane forumlarda yorumları okuyunca yapiyim bi dedim.ama çoookk silik bi çizgi çıktı canm.oyüzden çok moralim bozuldu.bakalım hayırlısı ama nedense içimde hiç ümit Yok bide benim 2. Gün embriyosuydu.şansı da azmış

Canım bence öyle düşünme ovulasyon testine de güvenme normal gebelık testinde bile daha kesin belli olmaz ki ovulasyon da çıksın hiç ümidini kesme hep bebeğin seninleymiş gbi düşün ben bu zamana kadar hep öyle düşündüm ki çok şükür öyle oldu insallah değerim ykselır de Sevincim yarım kalmaz

Gayet iyi canim gozun aydin. Zaten onemli olan katlanarak artmasi insallah degerin artacak seninde :KK200:

Merhabalar ben de dondurulmuş embriyolarimla Aralık 12 gibi transfer olacağım inşallah estrofeme başladık bakalım herşey yolunda giderse aralık 2. Haftada transferim olacak. Allah herkesin gönlüne gore versin
merhaba dondurulmuş transfer sürecini anlatırmısınız ben de olucam da bu ay merak ettim

Herkese merhaba... ben hüsrana uğradım arkadaşlar bhcg değerim koca bir sıfır... ilk denemem 5. Gün 4aa kalitede embriyoydu tutunmadı minigim :KK42: transferin 3. Gününden beri adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı sonunda adet oldum... çok üzgünüm eşimin benden daha umutluydu yıkıldık... var bir hayir demekki

merhaba dondurulmuş transfer sürecini anlatırmısınız ben de olucam da bu ay merak ettim
Estrofem diye bi ilaç var ona başlıyorsunuz ben transfere kadar sadece bunu ve kullandım bu ilaç da rahim kalınlaşması için. 3 4 gün aralıklarla kontrole gidiyorsunuz kalınlaşma için. Yeterli seviyeye geldiğinde transfer için gün veriyorlar ve sizin problemlerinize gore ilaç veriyorlar. Yani yumurta toplamaya gore daha hafif bir süreç ilaçlar ve stres acisindan

Kızlar bugün transferin 12.günü değerimi doktor tam olarak söylemedi ama 70 küsur falan dedi gebelik var ama normal gebelik mi takip edicez dedi sizce nasıl değerim 12.güne göre düsük mü
ilk olarak kafam karıştı senin 10. Günün olmalı bugün test günüm 4 ocak demiştin bugün 2si bende Ohss oldum ya ondan seni takip ettim ama 10. Güne de 12. Güne görede bence gayet iyi umarım katlanır

Kızlar transferin 6. Günü bütün benimde grip oldum ya sürekli hapşırık falan napsam ki ya çok üzüldüm. Oğlumda da böyle olmuştum

ilk olarak kafam karıştı senin 10. Günün olmalı bugün test günüm 4 ocak demiştin bugün 2si bende Ohss oldum ya ondan seni takip ettim ama 10. Güne de 12. Güne görede bence gayet iyi umarım katlanır
Yok canım benim 21 Aralık ta oldu transferim transfer gününü saymazsak bugün 12.günüm oluyo ewet test günüm 4 ocaktı ama bugün baktılar umarım katlanarak artar değerim

Estrofem diye bi ilaç var ona başlıyorsunuz ben transfere kadar sadece bunu ve kullandım bu ilaç da rahim kalınlaşması için. 3 4 gün aralıklarla kontrole gidiyorsunuz kalınlaşma için. Yeterli seviyeye geldiğinde transfer için gün veriyorlar ve sizin problemlerinize gore ilaç veriyorlar. Yani yumurta toplamaya gore daha hafif bir süreç ilaçlar ve stres acisindan
teşekkürler. sizin de bebeğiniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Canım ins çektiğin tüm sıkıntılara değer ve bebeğini kucağına sağlıkla alırsın t güzellikler seninle olsun hakkında hayırlısı olsun sağlıklı bir gebelik olup sağlıklı evlatların olur inş

Yok canım benim 21 Aralık ta oldu transferim transfer gününü saymazsak bugün 12.günüm oluyo ewet test günüm 4 ocaktı ama bugün baktılar umarım katlanarak artar değerim
Normalde standart hep 12. G0ne test günü verirler ya ben öyle sandım demek 12 gün standarti yokmuş. Tebrikler bu arada gayet iyi 12. Güne görede

Back